To maros: No k Ati : Sapphire,3D club, Daytona,SuperGrace, mozna Hercules (krome FDX 8500LE),a hlavne nebrat MANLI!!!! 8-)
To Semik : Tak nevim je v NV foru a chce radu na ATI!!!!!!!!! :lol:
Printable View
To maros: No k Ati : Sapphire,3D club, Daytona,SuperGrace, mozna Hercules (krome FDX 8500LE),a hlavne nebrat MANLI!!!! 8-)
To Semik : Tak nevim je v NV foru a chce radu na ATI!!!!!!!!! :lol:
A nevim preco vseci vravite ze manli je SHIT ved manli unas 9100 64DDR vivo tv out -4200 SK Saphire 9100 64DDR vivo TV out 3700 SK keby som mal brat podla ceny tak manli ,Ale ja sa pitam preco manli nie????????
Lebo je velka 80% sanca ze budes reklamovat. Mas 94% sancu na hrozný obraz. Atd......Citace:
Původně odeslal maros000
Mal som 3x Manli a z toho 1xreklamacia. a 2x problemi.....atd
Mal som manli aj Nvidiu a aj ATi.
Najhorsie to bolo v kombinacii Ati+Manli........
Tak to este uvaz.
4-ja.viper - To vies vecina ludi uz mala Ati aj Nvidiu, takze mu poradime aj tu :D
4
ja som zatiam pracoval iba s Nvidiou ale ati moze byt tiez dobra a tak chcem skusit
No jo uz to tak je ,ja jsem ji sice nemel ale hodne cetl ;D ;D ;D
A MANLI ATI nebrat ,pravdu ma nacelnik ;D ;D
OK zoberem asi saphire!
Ten Sapphire nebudes lutovat...tak ako Manli (i ked aj ten ma svetle chvile)
Uz poslal objednavku!!! Saphire motuje na 9100 s taktom 230 ale su to pamate???
Mno pamete su na 230mhz (este slabsie ako 8500LE co ma aspon 230mhz) a jadro je bud ziez na 230, alebo 250-275....to presne neviem, ale skorej to prve :?
no myslim co jsem cetl v recenzich tak ten Sapphire bym mel byt defaultni takt 250/230 a mel by jit az na 275/275 ale byly to zahranicni testeri tak ze .... :roll: pameti by tam meli byt cca 4.0 ns
A nemontuje dakto 3.6 ns na radeoni 9100?????
No nekdo jo slysel jsem o tom myslim ze to byla Daytona ???