skusal si claer cmos?
Printable View
skusal si claer cmos?
Jak píše Jendo, o tom že deska chodí s Thoroughbredem není nejmenších pochyb, ověřeno od mnoha lidí z praxe z dokumentace na Epox webu. Bohužel asi jen ta moje ne :?
Clear CMOS a všechny možný i nemožný hmaty jsem samozřejmě zkoušel, žádný úspěch. Vezmu ten procák sebou na reklamaci, to je relevatní myšlenka. Ale vzhledem k tomu, že teď z něj jedu 12,5x155, tak bude asi dobrej 8-) . No ,uvidím co mi na to řeknou a pak dám vědět. Nedostanu se tam ale asi dřív než příští tejden..
Ja som mal tusaka ze to nebude ten proc. Tak to moze byt nekompatibilita, slaby zdroj...a par inych veci..... to je zlee.
Tak jsem desku odnesl do CC, procák jsem nakonec nechal doma. Popsal jsem svůj problém a že to prej testnou.Za chvíli přišel a kroutil hlavou,že prej mu to jednou naběhlo a pak už ne.Takže tedy reklamace.Pošlou to dovozci,prej si mám zavolat za 2 tejdny...No, to jsem zvědavej co z nich vypadne....?...?
Co by? Nová deska!!! :wink:Citace:
Původně odeslal Zevlak
Teda pokud máš v zápise, že jim to jednou nenaběhlo...
No já doufám že to vyměněj. Jenže tenhle model se už neprodává a nemaj ho na skladě, tak prej to musej řešit s dovozcem (zřejmě ABI Praha). Mé návrhy ať mi to vymění za 8K9A2+ (stejná cena jako ta moje když jsem jí kupoval) neprošly, prej to nejde :? No,uvidím jak to dopadne. Maj na to ze zákona 30 dní,tak musím počkat. Zatím jedu z ABIT KR7A-Raid, slušných 12,5x150, tak to ještě chvíli vydržím..