verzia BIOSu je aka?
Printable View
verzia BIOSu je aka?
Pozor, deska ma DUAL BIOS, tak bys měl mít v obou fleškách ten samý, jestli jsi flešnul novější bios, tak budeš mít rozdíl mezi nimi. Vlez do setupu a pak do DualBIOS meu (přes nějakou F klávesu, ale z hlavy nevím).
Jinak přesně takto se deska chová, pokud není schopna naběhnout s nastavenýma frekvencema a napětím.
díky, problém vyřešen, když sem dával včera load optimized tak nešlo, když sem to dal dnes, tak už to šlo a pak že nejsou pc náladové :-D
z F9 nechcela isť ani mne ale FSB aj tak stačí F7 stabilná
to si teraz odopovedal na co he? mne f9 bezi uplne bezproblemovo, nenarazil som na ziaden problem zatial ..
Teď sem instaloval DQ6 rev 2.0 kde jsou dva disky v Raiu1, dále pak disk se systémem, a DVDRW SATA. Vše na intel řadiči, v biosu nastaveno na RAID.
Dále pak na GA řadiči píchnutá DVDROM IDE, v biosu nastavenu na IDE. Instalace přes disketu vpohodě, RAID funkční, obě DVD čtou. Vypalování sem nezkoušel.
píšu to jen jako fungující kombinaci...
Dobrý den - mám takový problém s Gigabyte DS4
Mám zapojeny celkem 4 disky na sATA na ICH8 a to vždy po 2 do Raid (strpping)
Na gigabyte řadiči mám 2 mechaniky DVD ROM a RW a při kopírování z nich na obě raid pole systém zamrzne nebo hodí chybu iastor. To stejné se opakuje pokud mechaniky odpojím a na gigabyte řadič připojím s-ata disk - opět iastor chyba nebo zaseknutí systému.
Bios nejnovější, drivery nejnovější také... zkoušel jsem snad veškeré kombinace nastavení v biosu a bez úspěchu - poradí někdo nebo myslíte že mám reklamovat?
Nazdar,
Mam tuto dosku spolu s C2D 6420 a 2x1GB Ram Corsair XMS2 800Mhz, dosku som osadil do skrine spolu s procesorom a ramkami.pripojil som 400W noname zdroj a zapol som PC.Avsak problem je vtom ze sa rozbehne najskor ventilator na zdroji a potom za nejake 3s aj na procesore ale vzapeti sa to akoby resetne a po nejakej chvili sa to zase opakuje a stale dookola, cize sa to stale resetuje. Poradite mi vcom je problem ?
Vypadá to na chybu v nastavení BIOSu. Resetuj ho, mělo by to pomoct.