chci se zeptat , kdyz si ve video pujcovne pujcim DVD film , muzu ho pak pomoci DVD romu dostat na disk ?
Printable View
chci se zeptat , kdyz si ve video pujcovne pujcim DVD film , muzu ho pak pomoci DVD romu dostat na disk ?
Vlastni zkusenost nemam, ale myslim ze jo. Ostatne prevodu DVD na disk a CD v DivX se venuje v poslednim pulroce hojne Chip. Myslim, ze situace je uz ted tak dobra, ze je SW, ktery ti to zkopne na kliknuti (driv si do toho musel dost videt a kombinovat radu SW).Citace:
Původně odeslal DOT
takze problem bude ikdyz budu chtit obsach DVD zkopirovat na HDD ?
to proste IMHO nejde "zkopirovat", musis "grabovat"Citace:
Původně odeslal DOT
ok a ciste teroreticky by to teda slo jo ?
SmartRipper
Vsichni pozor na DVD TEAC!, co jsem probrouzdal net, tak zrovna neni ta nejlepsi volba, je udajne dost hlucna, ale hlavni problem je se ctenim chranenych disku! Nebyla je schopna precist. Co se tyce grabu, tak prumer. V testech jasne vedla Toshiba 1612 a Asus.Citace:
Původně odeslal Doyle
No to mam z tebe radost, zase nevim :?
Tady na tom threadu jsou s Teacem zase dobre zkusenosti:
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...861&highlight=
Citace:
Původně odeslal BeachKEN
...tlachy,stačí si přečíst redenzi na www.cdr.cz ....btw,nwmám problémy se čtením čehokoliv.Hlučnost průměrná a není problém to sw spomalit.Rychlá jak drak...
...tlachy,stačí si přečíst redenzi na www.cdr.cz ....btw,nwmám problémy se čtením čehokoliv.Hlučnost průměrná a není problém to sw spomalit.Rychlá jak drak...
Tak zkus prepalit audio s ochranou SafeDisk v.1 a 2, verzi dva to vubec neprecte ani pro prehrani v PC. U ostatnich ochran na tom taky neni nejlepe, nektere lepe chranene CD disky precta az po 1 hodine az 33 hodinach. Podle me je Teac format, ale tahle DVD je vsude hodnocena jako nedovarenej produkt. Mozna dalsi model bude
konecne to co vsichni hledaly, ja osobne asi nejspis budu investovat do
prozkousene Toshiby.
Ono jde asi o to, na co tu mechanika používáš. U mne rozhodlo bezpečné čtení poškrábaných medií. U Toshiby M1612 jsem měl problém přečíst pár škrábnutých DVD z půjčovny a bylo ji prd platný, že četla rychleji některé ochrany CD, šla pryč. Já používám DVDROM hlavně na přehrávání a ripp DVD a zase ta M1612 četla DVD při rippu pomalu. Teď s Teacem rippnu DVD 7,4GB do 8 minut. Z Toshibou mi nestačilo půl hodiny !!!.Citace:
Původně odeslal BeachKEN
No a z ochranama CDA to mám vyřešené docela jednoduše. Když se mi dostane takové CDA do ruky a mechaniky ho nezvládají, tak použiju CD player TECHNICS s optickým výstupem a nagrabuju si takové audio digitálně a je po starostech. Je to trochu zdlouhavější, ale účinné.
Pokud jde o jiné ochrany, použiju na čtení vypalku.
To že je 1612 pomalá na rip jsem viděl i na nějakém testu více DVD mechanik.Citace:
Původně odeslal Ladis
No to teda nevim co mam já za opravdu vydařenej kousek, ale moje 1612 mi grabne 7GB DVD za 6,5min.
Podle mě je to sestavou v jaký jí člověk provozuje.
To je ale možné, ale rippoval si DVD bez ochrany Macrovision, která právě způsobí tu pomalost rippu u Toshiby. Teac ale umí rychle ripnout i chráněné DVD.Citace:
Původně odeslal greenhorn66
Nechci se hádat (nevim jestli bylo nebo ne), ale ještě se mi nestalo u žádného z mnoha DVD, že by to bylo déle než 8 min.Citace:
Původně odeslal Ladis
Kua kua a to som zacal uvazovat uz o DVD Teac. Oki tak na grabovani DVD a pozerani filmu je ok a na grabovani chranenych cd na nic ?
Teac neni schopen nacist jakekoli audioCD s ochranou SafeDisk v1 a v2 bere, jako ze tam neni zadne CD.Citace:
Původně odeslal AjsTi
Koukni na cdrinfo.com - mozna pak zmenis nazor, ja osobne se ted vice priklanim k te Toshibe.
Toshibe 1612 nebo 1712? :roll:
Ta 1712 je novejsi, ale co je mi zahadou, ze jsou parametry uplne stejne, i cteni stejnych cd, neni pridana zadna nova funkce. Ta 1712 ma ale polovicni buffer, takze stale se vyplati starsi 1612. Je udajne drazsi, ale ja ji videl za stejnou cenu jako tu 1712.Citace:
Původně odeslal Harry
Pravdu dis (temer):Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Jak vidis, nejsme sami, kdo nechape (zdroj:www.cdr.cz)Kód:Po SD-M1502 a SD-M1612 je tu další model DVD-ROM mechaniky 48×/16× od Toshiby. Zatímco mezi 1502 a 1612 byl rozdíl v podpoře čtení DVD-R a DVD-RAM (mimo nějaké drobnosti, třeba zkrácení přístupové doby), model SD-M1712 přidává čtení DVD-RW. Jediný další rozdíl, který jsem objevil, je zrychlení CD-DA extrakce. 1502 to uměla jen 8,6×, 1612 jela 8,6 - 20×, 1712 to umí 14 - 32×. Kdo má chuť, může hledat další rozdíly. K dospozici tu máme naší recenzi předchozích modelů a specifikaci SD-M1712 od Toshiby. Podle tohoto klíče můžeme čekat ještě SD-M1812 s podporou DVD+R a SD-M1912 s DVD+RW (to je legrace, nemyslím, že by Toshiba šla do konkurenčního formátu). Ještě jsem našel jeden rozdíl. SD-M1612 četla DVD video s CSS 2 - 5,7×. Tato nová, dle specifikace, však jen 2 - 4,7×. Že by překlep?
Citace:
Původně odeslal BeachKEN
...sorry,ale já jsem ještě žádné audioCD chráněné SafeDiskem neviděl, tak nemohu posoudit ;D