Re: Nedokážete nést zodpovědnost?
Popravdě, celkem mě udivuje, jak se do Eagla někteří pouštíte.
Eagle byl pro toto 4um jistě přínosem a jeho znalosti to vždy velice dobře potvrzovaly, přestože v posledním cca roce nebyl až tak aktivní (jak pamatuju), tak většinu různých rad (hlavně v době Socketu A) si vzala většina uživatelů (nejen) k srdci a leckdy jim pomohly se pohnout z místa, ev. si rozšířit trochu obzory vč. informací, které by se k vám nikdy bývaly nedostaly, to si uvědomte!
Určitě se tu najdou lidé, kteří používají jeho velice dobrý prográmek na změnu násobiče za chodu Windows pro Socket A dodnes.
A pokud si máme nalít čistého vína, víme všichni moc dobře, že stejný metr tu kolikrát neplatil a částečně chápu Eaglovo rozhořčení.
Tímto neomlouvám jeho momentální chování "trucujícího kluka"
Citace:
Původně odeslal
BeachKEN
Eagle byl pro toto 4um jistě přínosem a jeho znalosti to vždy velice dobře potvrzovaly, přestože v posledním cca roce nebyl až tak aktivní (jak pamatuju), tak většinu různých rad (hlavně v době Socketu A) si vzala většina uživatelů (nejen) k srdci a leckdy jim pomohly se pohnout z místa, ev. si rozšířit trochu obzory vč. informací, které by se k vám nikdy bývaly nedostaly, to si uvědomte!
Určitě se tu najdou lidé, kteří používají jeho velice dobrý prográmek na změnu násobiče za chodu Windows pro Socket A dodnes.
A pokud si máme nalít čistého vína, víme všichni moc dobře, že stejný metr tu kolikrát neplatil a částečně chápu Eaglovo rozhořčení.
neminim se do teto debaty vic zapojovat, ale mozna bys mluvil jinak po precteni jak diskuzi, ktere musely byt promazany, tak po soukromych rozhovorech s nekterymi s adminu/modu. koneckoncu hned vedle je pro uzivatele neviditelny (smazany) prispevek/thread, kde Eagle nejvetsim pismem a vyraznou barvou opakuje stale jedno slovo. nu coz...
Citace:
Původně odeslal
mISHA
neminim se do teto debaty vic zapojovat, ale mozna bys mluvil jinak po precteni jak diskuzi, ktere musely byt promazany
do slova s tímto souhlasim
Citace:
Původně odeslal
BeachKEN
riesenia nie su, a od iniciatora nikdy ani neboli, jeho postoj dobre ilustruju tieto citacie:
"dokud nebudou moje příspěvky vymazány, budu škodit"
"takže buďto smažete moje příspěvky i s mým profilem a zakopeme zbraně nebo se připravte na žáškodničení"
Ideme sa hrat na partizanov ...
O nas bez nas , neni na case to tu locknut ? :rolleyes:
Asi tak, kazdopadne - nikdo asi nejak extra nezpochybnuje Eaglovy znalosti, nicmene jeho chovani, to je jak desetiletej parchant, kterymu sebrali hracku. A na nejaky vyhruzky je myslim uz dost velkej ..
Citace:
Původně odeslal
AjsTi
O nas bez nas , neni na case to tu locknut ? :rolleyes:
Pravda, uz ma BAN na IP a tak tenhle tred pozbyva veskereho smyslu.
LOCK