A víš že to přes řvoucího Maulíka ani skoro neslyším... :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Mimochodem, změnil jsem FSB a násobič a už jsem na 2370 MHz!!! :lol: :lol: 8-)
Printable View
A víš že to přes řvoucího Maulíka ani skoro neslyším... :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Mimochodem, změnil jsem FSB a násobič a už jsem na 2370 MHz!!! :lol: :lol: 8-)
Nechci kritizovat tvoje otcovství, ale proč řve? ;DCitace:
Původně odeslal Darth Maul
Jen taktuj dál, ale aby to neodnesl i Abit... :roll:
btw. svůj zájem o tvoje XP ruším, koupím si radši ZIP :)
:eek: Tak to je solidni, doufam, ze do LANparty budes mit aspon 3000+ :lol: . A je to stabilni i v Prime??Citace:
3000+ mít nebudu - jsem na maximu. Ledaže by se procík ještě trochu zahořel...Citace:
Původně odeslal KUBA
V Prime to určitě stabilní nebude kvůli teplotě - v zátěži mám 57 stupňů!!! :?
MPMW proste RULEZZ :!: ten muj je take MPMW - Primestable mam 2405MHz pri 1.85VCitace:
No jo, jenže s Tvým XP1700+ je to spíš zázrak... :wink:Citace:
Původně odeslal Khandar
to jo ;DCitace:
ale neco natom bude protoze ja osobne sem jeste nikde nevidel XP 1700+ MPMW vsechny MPMW byly 2100+ nebo vyssi...
asi omilem natiskly na ten muj 1700+ misto 2700+ :lol:
Chlapi ja som pochodil naprt zle jak sa da, mam 2100+ AIUHB hnedu to cislo sa nekonci na 0303 alebo 4 ale na 0305, a v tom je pes zakopany ziadne hranie s voltazou nepomaha, 13x161 zatial maximum, a to som netestol este hry len sandru, mozno ani to nezvladne teda 2600+ necelych a 2,09ghz to je shit, mam smolu ziadna voltaz nepomaha, bios mam novy nahodeny, tato Epox kt333 si na tomto skvoste vylamala zuby, je mi to k nicomu, sakra praca :evil: :?
jen tak pro informaci, to cislo 0305 znamena, ze ten procak byl vyroben v roce 2003 v 5. tydnuCitace:
Původně odeslal MK2
Asi v tom tejdu meli v tovarne nejakej bordel, ze ten procak nejde moc taktit :wink:
No to mali paradny bordel, nech si to zapisu do kroniky ciernymi pismenami, ide to mozno na 159x13 stabilne, inak slahnem ho prec aj ked na tom prerobim, 1000sk, nechcem tento shit v kompe ani chvilku :evil:
takze to musim opravit ono vlastne to uz je chudackych 2400+ , takze velky pozor mal by som o tom zalozit thread, ze toto je jeden piece of shit, takze velke bacha, fakt shit, kurnik, ako som sa tesil, ja mavam vzdy smolu ale hovoril som si nebud povercivy, no kur.a nemam?? tak pri.ebano taktit nepojde uz ziadna ina seria 2100+ , toto je exponat kripla Tbred B0, pozor nan, a ja tomu idiotovi som vravel nech zoberie s koncovkou 0303 a je.al na to, tak som si vravel ze to bude o tom istom , iba tak vo sne, ja uz nechcem pretaktovavat rok, vrazim tam agoiu a nech si to bere do pi.i. :evil: :evil: :evil:
Tak som sa dohodol s mojim dodavatelom, nech mi zisti prociky s nizsim cislom koncovym ako 0305 a da odlozit, bude musiet niekomu tento predat, co nepretaktovava jasne, a ja mu este aj doplatim par stovak navyse, lebo co uz mam robit,vsetci ti bezni ludia beru hlavne 1700+ tak im to bude musiet ponuktnut za doplatok trosku pod cenu :?
To je fakt smůla... :-(Citace:
Původně odeslal MK2
Já se zase těším, že po zahoření dosáhnu hranice 2400 MHz a budu mít XP3000+ :lol: :lol: :lol:
Ale i když ne, 2370 MHz je taky gut... :wink:
Určite lepšie ako hrdzavým drátom do oka... ;D ;D ;DCitace:
NO mozno z toho mojho procesoru nebude nic, a budem musiet na 1,73ghz vydrzat tak rok , a potom kupim daku nepretaktenu delovicu, za lacny peniaz, ja som rad ze Vam sa to tu dari taktit tak dobre, dnes si ten vykon zasluzime, trosku by som povedal ze uz mali byt tie procaky v sucasnosti vyssie aspon o pol GHZ v tuto dobu a rychlejsi trend napredovania vo frekvencii by to chcelo, ako vtedy ked sa pretekaly Intel a AMD kto bude mat prvy 1GHZ procak, AMD Athlon 1GHZ, to bolo delo ked vyslo ;D
Tak mozno budem mat 0304 seriu, to by bolo dbore co povies Maul??? :D
Že s výkonem 2400 MHz budeš za ty peníze nadlouho vysmátej s výkonem... mě teď rozhodně brzdí grafika! :wink:Citace:
Původně odeslal MK2
darthe, kolik ti to ted hazi v nejakem benchmarku?
Veru uz je to potvrdene, mam odlozeny zeleny 0304 2100+ AIUHB, takze to vyzera nadejne, ta 0305 sa im totalne na overclocking nepodarila, ale nastastie to vyzera nadejnejsie, nech sa mi pri pretakteni trochu dari a bude to velmi super ;D . Teraz mam Palomino naspet a dal som chladic ten isty len pastu coolmaster striebornu so zlatymi supinkami a nie tu striebornu titan, teplota iba o 3 stupne nizsia, to je super, robim si srandu, som z toho mimo, ze pasta spravila tolko vela, je to namakane :D . kvalitna pasta a uz je to take super ;D
Takze sa tesim na druhy tyzden budem mat ten procik z velkoskladu dovezeny, ale uz ho mam odlozeny, modlim sa nech skonci v mojom stroji a nevyskytnu sa neprijemne nepredvidatelne situacie ako predali sme ho ale tu mame nahradny tiez 2100+, to by bolo dost krute :?
Inak to vazne Maul kolko mas tou kartickou, ti4600 nataktena, to by nemusela byt daka bolestna vykonnost, skor v pohode, ale asi je obmedzena tak jak moja na vysokych rozliseniach, neni to radeon 9700pro ani 9800pro :o :roll: :|
3DMark2001SE - 15112 bodůCitace:
Původně odeslal Simon Nytra
3DMark2003 pro mě nemá s GF4 smysl...
Ja poznam jeden osvedceny trik ako prikurit grafke a dostat paradne skore v 3dmark2001 s gf4ti a aj vykon v hrach, vola sa to pretaktovana agp, nenormalne to zrychluje, u mna na fsb 165mhz je agp na 82mhz, a je to rychlejsie ako cely system na 171fsb a je to rychlejsie ovela, ta agp ak mozes tak jej natakti, mne to stabilitu a pretaktovatelnost nijako neovplyvnilo, ale velmi, a opakujem velmi radikalne vykon vo vsetkom co je 3d, takze ak mas dosku taku aku mas tak je tam asi nastavenie agp do 100mhz , cize pokial to nerobi problemy daj tam aj 100, a pusti testik tych 16500 das na sto pero ;D
A este ma toto zaujima vsetky 2100+ tieto aiuhb 030. koncia na pismenka MPMW??? to pri vyssich je od 2100+ urcite sa mi vidi, nie som si isty ??? :wink: