Ale keď sa to tak vezme je to aj tak slušná FSB....oproti výkonom KT133 :wink:
Printable View
Ale keď sa to tak vezme je to aj tak slušná FSB....oproti výkonom KT133 :wink:
Ja teda jedu na 200 FSB neco pres pul roku na 8K3A+ a nemam vubec problemy. WD 120 GB BB, WD 40GB BB a WD 15GB AB to zvladaji v pohode, bez jakychkoliv problemu. Klep, klep, klep...
Clovek tu nebol cez vikend a uz je tu prispevkov tolko, ze nestiham pisat. Som rad, ze sa to tak rozvinulo, uz som zas o nieco mudrejsi (vdaka vam). Budem verit tomu active smartu, a ked bude novy zdroj, tak skusim nejaku vyssiu fsb.
Ja som hovoril o AGP tearingu - mne disk siel bez problemov aj pri 212 FSB (akurat mi vsak restartovalo kvoli Zdroju - to som zistil az neskor) - tych 200 FSB nerobi az take problemy disku - skor grafike.
pro moji grafiku je maximum tak 193, kdyz dam vic tak zacnou artefakty ve hrach a kdyz du na tech 200 tak sou chyby uplne vsude...:-(
To je presne ten AGP Tearing....
Skus mne ako laikovi napisat, co to je ten tearing :?: .Citace:
Původně odeslal GABO
Zkousels ji podtaktovat?Me tady toto nehrozi pac mam stare dobre PCI ;DCitace:
Původně odeslal Sadam.
to je ze vypadavaji casti obrazu, treba se zamenuji za jinou barvu...stalo se mi ze uz i post screen byl na pozadi s cervenejma ctvereckama a hvezdickama, Bios byl taky celej zjebanej atdCitace:
Původně odeslal Toxic
2madman: topak nema cenu mit o 3Mhz vyssi FSB kdyz bych kvuli tomu muset navic podtaktovat grafiku!
to si radsi necham treba "jen" 190 a grafiku pretaktuju na jeji maximum a bude mit vetsi vykon
akurát dnes som odpálil sieťovku, FSB/PCI 122/40MHz a podstate ostatné komponenty su v pohode, len asi tá sietovka realtek nevládala tu frekvenciu
AGP TEaring sa u mna prejvaoval v tom ze hlavne 2D obraz bol rozsypany ciastocne - zvykol preblikavat a pod. Vhrach tiez len 2D obraz sa kazil - pricom 3D islo uplne bez problemov.
u mna ide na PII 333@415 HDD uz skoro rok bez problemov. FSB je na 83 AGP tiez 83 a PCI je na 41.5, zatial sa mi FAT-ka este nezrubala, a NTFS tiez ide f pohode. BTW je to 40GB Maxtor 5400ot.
Maxtory su dost odolne voci vysokym frekvenciam PCI.
2 GABO -> Ten AGP tearing sa ti prejavoval aj v 2D vo windows alebo len v dose?
Lebo mne sa to prejavuje len pri poste, akonahle nabehne windows tak niesu ziadne chyby v obraze. V dose v textovom rezime to blbne, graficky som neskusal. A v linuxe tiez blbne text i grafika, ale akonahle pustim nejaky film, tak farby v tom filme su v poriadku :)
ked mi odisiel samsung 70gb, chlapci z http://forums.viaarena.com mi pisali, ze to moze byt prilis vysokym fsb a/alebo slabym zdrojom.
ze varaj zlym pretaktovanim najcastejsie odchadzaju tv karty a hdd?
az tak sa v tom nevyznam, ale ked mi odisiel hdd mal som nestabilny oc a prilis slaby zdroj.
mozno nieco na tom bude
ps: tv karta zatial beha ok
No u mna v DOSE, potom vo Windowse v 2D len fakt uz ked bola velmi vysoka FSB (nas 210 MHz) a 3D sa mi neprejavovalo vobec...leb 2D castiach 3D hry.