Nekde na netu byl test pameti/mam pocit ze zive.cz nebo pc-tuning.cz/ a tam ocz400 jednoznacne predcily ocz433.Juknete na to a nevyhazujte penize za neco co vypada lepe jen na papiru.
Printable View
Nekde na netu byl test pameti/mam pocit ze zive.cz nebo pc-tuning.cz/ a tam ocz400 jednoznacne predcily ocz433.Juknete na to a nevyhazujte penize za neco co vypada lepe jen na papiru.
http://www.zive.cz/h/Testcentrum/Ar....09637&CAI=2073 -tady je ten test.
No su podstatne lepsie a doverihodnejsie sajty na testovanie komponentov ako ZIVE alebo PCTUNING ale musim priznat ze aj ja som niekde inde videl ze 400 OCZ su minimalne tak dobre ako 433Citace:
Původně odeslal hermanson
Chapu predpojatost ceskych testmenů k nekteremu vyrobku/duvody asi zname vsichni/ale prece by nemelo smysl bezduvodne uprednostnovat jeden vyrobek pred druhym kdyz jsou od stejneho vyrobce.A v tomto pripade jeste ke vsemu ten lacinejsi pred drazsim.
Já mám 2x256 OCZ Performace Serie cl.2 v dualu na 8RDA+ a nemůžu si stěžovat.Mají měděný chlaďáčky,je to revize 2 a rozjel jsem je na standart napětí při 210MHz,dál jsem to nezkoušel,protože nebyl čas.Ale, v týdnuna to pořádně mrknu a dám vědět.
Jak zjistim revizi pameti?
Já mám na chladičích nálepky - jsou vidět skrz tu plastovou krabičku hned při koupi...Citace:
Původně odeslal Octopuss
...víš,ono je to na každé desce jinak, takže ta recenze není zcela směrodatná a taky záleží jaký máš štěstí na kus...Citace:
Původně odeslal hermanson
Ja som velmi milo prekvapeny s tymito pametami. Po zvyseni Vdd som na 2.77V alebo 2.9V(teraz som si nie isty :wink: ) dostal na 215FSB pri casovani 5|3|3 co sa mi celkom paci. Vyzera to tak, ze som cosi usetril, ako keby som kupoval 433 verziu a mozno by som sa ani nedostal na 215... ???
Ja tam zadny nalepky s revizi nemam, to je divny...
Ehm, tak to divne je, lebo ja ich mam tiez ako asi vsetci ???Citace:
Původně odeslal Octopuss
2 usuall:
BTW tlacis do NB 1.96 voltu :eek: pekne ...
No yo, je to nutne pre "vysoke" FSb :? V kutiku duse dufam, ze neposlem dalsi NB do kytek :-)Citace:
Původně odeslal Deviant
No 1.96 je uz dobra palka - treba to ale poriadne chladit ...
Hej, myslim, ze ten pentiovsky pasiv robi svoj job dobre, ale budem ho teraz pri zatazovani merat radsej metodu "ruka on the pasiv" aby predsa len nebol ohen na streche-doslovne ;DCitace:
Původně odeslal Deviant
Ak dnes nezabudnem zobrat z prace digital tak porobim nejake fotky a zajtra nahodim. Asi by som dnes uz mohol zbastlit aj pasiv na SB, pretoze sa divim, ze sa este neroztopil. Na SB pouzijem default pasiv z NB, staci ho trochu zpilnikovat a sadne presne do pripravenych dier. Na nom by som neudrzal ruku ani v azbestovych rukaviciach. :eek: