Re: LCD-TV - Samsung,Sony..doporucte pls
Citace:
Původně odeslal
mokus
ceny jsou podle mne jen "doporucene" ne? a stejne to bylo jen info o modelech integrovanym dvb-t. Holt se hodi kazdy volny hdmi, kdyz treba nekdo jako ja uz holt ma avr bez hdmi.... navic bordeaux ma jen jeden, tam pichnes dvdcko a si v pr.. a co treba humax nebo pc?
Neorientuju se v tom tak dobre, mel jsem za to ze ty lcd maji bud DVI nebo aspon Dsub = na to pichnu PC. Nemam ani DVD prehravac ani nic jineho (jen Technisat Digipal2 na DVBT), uvazuju takovou TV jen pro propojeni s PC na divani na filmy. FullHD nepotrebuju, HDMI zatim ani jedno. Jen kdyz uz uvazuju o vyhozeni tolika penez, tak chci aby mela DVBT (jsem v miste signalu). A co jsem sledoval, tak na nynejsi TV je DVBT kvalitnejsi jak Karneval (kterej kazdym dnem zrusi).
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Neorientuju se v tom tak dobre, mel jsem za to ze ty lcd maji bud DVI nebo aspon Dsub = na to pichnu PC. Nemam ani DVD prehravac ani nic jineho (jen Technisat Digipal2 na DVBT), uvazuju takovou TV jen pro propojeni s PC na divani na filmy. FullHD nepotrebuju, HDMI zatim ani jedno. Jen kdyz uz uvazuju o vyhozeni tolika penez, tak chci aby mela DVBT (jsem v miste signalu). A co jsem sledoval, tak na nynejsi TV je DVBT kvalitnejsi jak Karneval (kterej kazdym dnem zrusi).
No maji vetsinou dvi a komposit nebo d-sub, hdmi a komposit.
Pro mne je dulezity to, ze mam av reciever bez hdmi a dvdcko ted budu kupovat s hdmi (upscaling a tak..), tv mam stejne kabelovku. ale htpc bych rad pres redukci z dvi na hdmi (schvalne nechci pouzit d-sub, ale dvi; kdo zkusil je mu jasno..) Stejne se mi nejak zacina vic libit sony (ovladanim)....
Ja hladam taktiez LCD panel s velkostou 82cm, vyzdujem od neho iba dobry obraz a podanie farieb. Vsetko ostatne ma na starosti HTPC. Preojitelne najlepsie cez DVI, rsp redukciou na do HDMI. Nic viac mi treba nie je. Analogovy, digitalny, ci nebodaj satelitny tuner moze byt kludne v PC, aj tak vacsina pozeranych filmov bude v mpeg4 z PC, pripadne sem tam DVD, a obcas nejaka ta hra.
Na tv takmer nepozeram a nemyslim si ze by sa to zmenilo. Takze, co by ste poradili, lebo taketo velke lcd monitory akosi neviem najst.