Ide to menit v biose ale len na 8RGA+ a ta ma interg.grafiku :-o Na 8RDA to biosom asi nepojde menit tada myslim... Ale ide to docela dobre trimrom + 680ohm odporom pre sicherung. Nastavis kolko chces a kolko zvladne chladenie a je to... 8-)
Printable View
Ide to menit v biose ale len na 8RGA+ a ta ma interg.grafiku :-o Na 8RDA to biosom asi nepojde menit tada myslim... Ale ide to docela dobre trimrom + 680ohm odporom pre sicherung. Nastavis kolko chces a kolko zvladne chladenie a je to... 8-)
Eh, nejak se mi nechce vrtat do desky... Btw je vazne divny, ze Goldmemory hazi chyby uz pri 170MHz, 166 jede v pohode. To bych rek ze neni problem desky, kdyz ta pamet by mela bezet na 185...
Hmm, tak jsem zjistil ze Goldmemory hazi chyby uz pri 170MHz ! V pohode jen 166, to je divny. Chvili jsem mluvil s nekym z CC a nakonec mi doporucil at je reklamuju, takze je mozny ze mam spatnej kus. V tom pripade bych vsechnu spinu, co jsem na ne nahazel, vzal zpatky ;D
Ja som nechal bezat goldmem 2hod. na 185fsb pri 4-3-3-2 a stale tam bolo zelene srdiecko ;D ALE pri 195 uz ani nenajede do postu!!! Tusim este na 190fsb ale to win v polovici zmrzna :evil: Takze na co to vidis ty na mojej zostave?? Z OCZkov to slo max tusum 188fsb v singe modu!! V duale to zase len na max 180fsb :evil: Zakze jasne z toho vypliva ze doska nestiha :evil: :evil: Nie :?: :idea:
Jako me na 200 v pohode nabehnou i Wokna, ale GM hazi chyby ! A tu a tam to zatuhne. Grr.
Tak jsem vcera tak trochu zaexperimentoval!a jsem s temi pametmi moooc zpokojenej!Nasadil jsem ji 220FSB na cl2,5-7-4-4 a panove!to byste meli videt ten frkot!!Propustnost 3,3Gb!Ale jelikoz me to uz moc nestihal chipset a obcas se mi nezobrazoval ani POST,tak jsem snizil na 215FSB a pohoda!!!Takze dle meho nazoru si tyhle pameti zadny pomluvy nezaslouzi!!!!Hlavne plna kompatibilita s nForce2!!!ne jako OCZ ojeb!! 8-)
Jak jsem rikal - asi mam spatnej kus :-( Zkus pls 200FSB pri CL2 a pust na to Goldmemory a napis vysledek.
to barakoas: Projel si to GOLDMEMORY?
No ja si na OCZ nestezuju...
Tak s reklamaci me vyfuckovali. Takovej klucik se me zeptal jak jsem je nastavoval a pak mi jen suse rek, ze to prece nemuzu jet synchronne, ze na pretaktovanym kompu to jako prece nemuzu testovat, ze jim to jelo a nazdar bazar.
Opravte me jestli se mylim, ale ty pameti jsou DDR370, to znamena 185MHz. Neni jedno, jestli jedu 185 synch nebo asynch, kdyz tu frekvenci maj zvladat?? Mam tam jit znova?
zkus tam chytit jineho technika a nacpat jim to znova
kamos si koupil tydle kingstony 2*256, trosku sem je votestil a na 200 cl2 v gm zadna chybka
No me jde o to jestli mam na reklamaci vubec narok !! Jak jsem se rikal - prece snad nezalezi jestli to zkousim synch nebo asynch kdyz to ma danou frekvenci zvladat? Jo jinak ten kluk rikal ze to testoval nekdo jinej a udajne je v pohode... Ze to prej zkouseli na 185 a jede to. Na stejny desce (8RDA+). Coz je mi divny, jak asynchronne mohli nastavit 185 pri default frekvenci prociku, kdyz pamet muze bejt bud by SPD (coz nastavi 166 !!), auto (to hodi asi stejnou jako FSB) a pak % z FSB, coz 185 taky neda...
intresting...ja mam tedka KingStony 333 cl2,5 a valim s nima cl2 190MHz nejlepsi casovani na EP-8K9AI. taky sem premyslel jestli bych nedostal s temahle kingstonama lepsi vysledky...tak nevim...
2octopus: mas je z CC? Jestli jo tak se zkus domluvit s technikem, ten do OC docela vidi tak by ti mel vyhovet.
Jo mam je z CC, s technikem dost dobre mluvit nemuzu protoze to slo pres toho kluka (kterej mi rikal ze na pretaktovanym kompu to precde zkouset nemuzu a nikdo mi to neuzna). Ja jen chci vedet, jestli jim to mam jit znova hodit na hlavu - viz moje kratoucka uvaha o frekvenci.Citace:
Původně odeslal honzAK
jedes na lanparty? jinak tech 185MHz to dat musi, proc byse asi delali tyhle pameti kdyz ne k OC..demence musi to na tom slapat jinak bych vracel.
a kdo je ten kluk? jak vypadal?
Nevim co je lanparty :-)
No takovej mladej kluk, rek bych ze z nich je nejmladsi, takovej oblicejicek ala Dicaprio ;D Tipnul bych mu tak 20... Tezko rict.
Moje domnenka je, ze pokud ta pamet umi 185 tak je jedno jestli asynchronne nebo synchronne, ne?
lan party nebusice v praze podivej se do smetiste.. jasne ze tech 185 musej dat jinak je to na reklamaci..
ake to mas presne kingstony? tie value? zjednej strany osadene? alebo ako v teste na zive.cz, ze striedavo na kazdej straneCitace:
Původně odeslal night_
pripojuju se k nazoru, ze sou to velice gut pameti. FSB na 210, casovani 2,0-3-3-7, 2,8V v dualu a po 9 hodinach a par minutach v GoldMemory no problema. zkusime este trochu privostrit a uvidime. 8-)
Mno, tak nevím, rozhoduju se mezi Kingstony HyperX 333 CL2 nebo HyperX 370 CL2 rozdil je asi 400 Kc, mam 8RDA+ a chtel bych co nejvyssi FSB(značkové 400Mhz su moc drahe), ale vidim ze HyperX 370 CL2 dela dost problemy, nepujde HyperX 333 CL2 taktnut lip? Taky vetsinou chteji vsichni CL2 misto CL2,5 ale vykonostni rozdil je tak 5%, to zato nestoji ne?
Mam value z Alzasoftu jednostranne - 212FSB 7-3-3 2,5Citace:
Původně odeslal phi11