MMX zní ještě blběji :)
Printable View
MMX zní ještě blběji :)
No to je,ta MX ma lepsi feature,ale myslim,ze GF2ULTRAje rychlejsi nebo minimalne stejna.Ma bejt asi o 15-20% vykonnejsi nez Ti.Citace:
Původně odeslal lipkajz
MYSLIM GF4MX440
Moje GF2Ultra po pretaktovani bezi na dnesni dobu docela svizne.
mam G2 Ti od MSI a taktovana je tusim 400 / 250.
Jinak kdyz ji srovnam s G4MX, tak jasne vede moje G2. testovali jsme to na NFS 6 a na ty MX pri stejnym nastaveni trhala jako prase a ta moje uplne v poho. Ty novy funkce ozelim, hlavni je to, ze mi gamesy jedou plynule !!!
nejlepsi grafika s technologii GF2 je GF4 MX460 naprosto souhlasim, jen bych to formuloval tekhle ;DCitace:
Původně odeslal Semik
Ale noveho Princa si na uz nich nezahrate, cize velka skoda...
Proc myslis ze nezahrajeme, vsechny nove pecky v 3D jedou az na tu podporu D9.
JO a rozliseni 1024x768/16bit je myslim dostacujicí.Prisel jsem na jednu vec a to, obnova herniho zeleza v PC je financne velice narocna za 20let co delam do PC jsou to opravdu nejhure investovane penize.
Rikam tomu zlaty srot :D :D :D :D
tos na to prisel brzo ;D ;D ;D (bez urazky) ja uz sem si kolikrat rikal, ze na ser.u ale kdyz se pak divas na nejaky recenze her, nebo porgramu a slintas nad tou krasou, tak to me klidnyho nenecha a nejak ty peniz schrastit musim :wink:Citace:
Původně odeslal milko
To je presne ono ;D co nas u toho drzi
onto fakt dost zalezi na vyrobci...treba takova gf2 ultra golden sample od gainwardu vs. noname g4mx440...ultra mnohem lepsi (gainward na GS dava kvalitni a hodne pruzny pameti) a proste ultra byla, je a bude od nvidie vzdycky nashup ;)
Praveze, tato hra posle GF2 Ti do prachu ako nepodporovanu kartu... heh...Citace:
Původně odeslal milko
Dobra,uvidime ;D ;D a otestujeme az bude.