Re: Jaky 19" LCD do 7500kc ?
Citace:
Původně odeslal
Poofy
jinak zkusil sem seridit barvy na max kontrast a jas ... a v Custom Color sem nastavil R,G,B na 70 vsechny -pak jsou barvy docela ok i kdyz to desne sviti a mozna je to jeste moc svetly
...ale to co jsi psal ty 50,80 - bila neni bila ale je sediva a to dost
Tak sem si s tim trochu pohral, tech 70,70,70 sou taky dost sedivy se me zda, mam tam ted 90,90,90.
Jinak Contrast na 50 sem mel v noci, ted tam mam 80,80, ani sem o tom nevedel.
Doufam mas to pres DVI? :)
jj pres DVI - trochu me stve se s zmenou kontrastu hodne meni barevny nadech - no ale kdyz si s tim clovek pohraje tak se daji najit asi dobry barvy
A jak je tedy tento monitor na tom s odezvou, zacinam o nem taky uvazovat, potreboval bych vice mista na stole ;)
Citace:
Původně odeslal
tomesik
A jak je tedy tento monitor na tom s odezvou, zacinam o nem taky uvazovat, potreboval bych vice mista na stole ;)
papirove 16ms - podle testu na svethardware je to v praxi mnohem lepsi. Asi se neda moc dat na ty ms co pise vyrobce - v testovani dopadl dobre. Co se tyce praxe - s hrami filmy nemam zadny problem - nevidim zadne viditelne mazani -je pravdou ale ze to prilis nezkoumam a nejsem uplne hardcore hrac.
Zdravim,
tiez chcem kupit LCD, ale nieje mi jasna technologia... Preco je TN horsie ??? aka technologia je lepsia ako TN ??? (hladal som v sekcii monitory ale toto som tam nenasiel...).
inaq rozmyslam o :
http://www.asus.com.tw/products4.asp...=10&l2=86&l3=0
alebo o :
http://www.belinea.com/Products/TFT_...8&artnr=111931
alebo trosku taky ulet :
http://www.bgslevi.cz/clanek.php?kod=DAH0355B
vsetky su do 6500,- Sk bez DPH
co vy na to ???
Hazo vygoogli si.. je spousta stranek kde jsou pekne popsane jednotlive technologie.
TN -hlavni vyhoda je rychla odezva a nevyhody horsi podani barev horsi uhly a v cenach do 6500 nebude asi slavna ani ta odezva -udaj vyrobce (4ms apod) se musi brat jen orientacne.
lepsi- to zalezi na na co to chces a jak ti zalezi na cene - TN jsou levnejsi a rychlejsi ale podle me lepsi je PVA(MVA) technologie
a ako poznam , ze je LCD PVA(MVA) - niekde to nieje napisane ani na stranke vyrobcu... ??? nemozes dat nejake typy na dobre a cenovo pristupne monitory z touto technologoiu ???
Citace:
Původně odeslal
Hazo
a ako poznam , ze je LCD PVA(MVA) - niekde to nieje napisane ani na stranke vyrobcu... ??? nemozes dat nejake typy na dobre a cenovo pristupne monitory z touto technologoiu ???
nekde to je napsane nekde ne - opet musis googlit ;) - jde to taky poznat ze pokud to ma uhly 130/150 treba pekna cena bude to TN ... pokud to ma 176/176 1000:1 kontrast bude to MVA
-pokud budes chtit pekny barvy dobry uhly a kontrast budes si muset za MVA priplatit - pres 8000kc za 19ku
ja mam HP 1955 - a jsem velmi spokojen pak mam zkusenosti s Fujitsu Siemens P19-2 - taky velmi dobry
puvodne jsem chtel Hyudai B91D - TN+film myslim a kdyz jsem se sel na nej podivat ke kamaradovi tak jsem si to rozmyslel s mym HP 1955 se to neda srovnat -ale je levnejsi...
tohle sem si koupil ja http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37477 a vcelku spokojenost,odezva je v poradku, s barvama si to chce trochu pohrat,ale pak vypadaji slusne.. spis se mi zacal sam od sebe vypinat na 1-2sec a frekvence toho vypinani se zvysovala tak sem ho hodil na reklamaci... holt blbej kus no :( ale uz sem podobnej problem slysel od jednoho cloveka,tak mozna nejaka mensi konstrukcni chyba
Citace:
Původně odeslal
Chihuri
tohle sem si koupil ja
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37477 a vcelku spokojenost,odezva je v poradku, s barvama si to chce trochu pohrat,ale pak vypadaji slusne.. spis se mi zacal sam od sebe vypinat na 1-2sec a frekvence toho vypinani se zvysovala tak sem ho hodil na reklamaci... holt blbej kus no :( ale uz sem podobnej problem slysel od jednoho cloveka,tak mozna nejaka mensi konstrukcni chyba
jj jeden z uchazejicim modelu tehle znacky - ale slysel jsem na nej rozporuplne veci - jedni ho chvali druzi naopak rikaji ze je spatny + poruchovy --- asi zalezi jake ma kdo naroky a pozadavky
rekl bych ze je to mirne nadprumerny TNko
Citace:
Původně odeslal
Hazo
www.prad.de ... TFT-Monitore, Hersteller. Tam najdes snad vse co potrebujes vedet...
Citace:
Původně odeslal
PetrT
www.prad.de ... TFT-Monitore, Hersteller. Tam najdes snad vse co potrebujes vedet...
hmm skoda ze neumim nemecky ;)
Citace:
Původně odeslal
Poofy
hmm skoda ze neumim nemecky ;)
OMG a co tam potrebujes prekladat ? TN, PVA, 160°, DVI, PILOT je snad vsude stejne. A "JA" nebo "NEIN" snad poznas co znamena ?? :p
Citace:
Původně odeslal
PetrT
OMG a co tam potrebujes prekladat ? TN, PVA, 160°, DVI, PILOT je snad vsude stejne. A "JA" nebo "NEIN" snad poznas co znamena ?? :p
nj ale nemcinu nesnasim :mad: - jak sem to videl tak sem to hned za cerstva zavrel :wink:
Citace:
Původně odeslal
Poofy
nj ale nemcinu nesnasim :mad: - jak sem to videl tak sem to hned za cerstva zavrel :wink:
Tvuj boj, kdo se chce neco dozvedet, tak i tu nemcinu prezije. Nevidel jsem zatim vetsi seznam jak tam (zvlast kdyz ani prodejci neuvadeji pravdive informace)
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Tvuj boj, kdo se chce neco dozvedet, tak i tu nemcinu prezije. Nevidel jsem zatim vetsi seznam jak tam (zvlast kdyz ani prodejci neuvadeji pravdive informace)
Az se budu chtit o tom neco dozvedet tak ji asi taky preziju - zatim si s ni ale nebudu kazit den :)