Re: Jaká sluchátka do cca 1200-1500Kc?
ahoj, můži ti vřele porty doporučit .... měl jsem je dlouhodobě a porovnával i se sporta .... a porty rozhodně vedou, jsou pohodlnější a zvuk je mnohem lepší...... ale celkově mi dost vyhovujou KOSS UR40 .... jsou sice dražší, ale mám raději mušle. ... nicméně porta pro jsou výborná volba... a vřele ti doporučuju koupi
...Určitě porty, taky si je koupím až něco našetřím...na netu se dají sehnat i pod 1200Kč, ale za 1200Kč bezproblému, věčinou dotáhlý z Německa...o Vánocích jdu do nich...
Ja koupil sennheisery px100 a myslim, ze to je fakt dobra volba. Zvuk mi prijde jeste o neco lepsi lepsi nez u port, ale to chce vyzkouset. Podle meho stoji za vyzkouseni.
sry, ale nechci zakladat novej thread>
urcite je tady dost lidi s KOSSama UR 40, jaky sou zkusenosti ? , jsou vhodny na rock/punk/metal, nejsou nechutne prebasovany ? ....dik
Na ostřejší muziku vhodné. Basy výrazné, ostřejší, na KOSSy to ujde; úžasně lehké a pohodlné.
Lepší spíš Senny HD 465/485, rovnejší beyery DTX 800/900.
Já bych si ale raději našetřil na Grado SR60.
Citace:
Původně odeslal
pHp
Na ostřejší muziku vhodné. Basy výrazné, ostřejší, na KOSSy to ujde; úžasně lehké a pohodlné.
Lepší spíš Senny HD 465/485, rovnejší beyery DTX 800/900.
Já bych si ale raději našetřil na Grado SR60.
S tim by se dalo souhlasit, ale problem je v cenovce 1200-1500,- :mweheh: :mweheh:
Citace:
Původně odeslal
ArAnWe
urcite je tady dost lidi s KOSSama UR 40, jaky sou zkusenosti ? , jsou vhodny na rock/punk/metal, nejsou nechutne prebasovany ? ....dik
Ja jsem spokojenej. Nejlepsi by bylo si je poslechnout. V Brne Ti to umozni treba v Gothicu. www.koss.cz
Citace:
Původně odeslal
ArAnWe
Zdarec...nevím jak jsou na tom ur40 ale já mám už cca 2roky ur29 a ujde to...poslouchám metal,grind,rock ale i nějaké "měkčí" věci...občas i klasiku...a celkově ujdou,ale mají opravdu hodně"basů" ale ne těch opravdových...spíš těch "pocitových" nevím jak to popsat,ale Koss používá nějaké ty featurky na "vylepšení" zvuku...ale to se dá případně eliminovat eq. na mp3 plaxeru/věži/cd apod....jinak tatíkovi sem kupoval na vánoce Senny HD 212Pro a zvuk mi u nich přišel daleko přirozenější a přitom sytější jak u těch ur 29...ale jen můj pocit...