Moze niekto potvrdit ze na DS4 ak ma Bios F8 ma On-Off Bug?
Ja mam dosku rev 1.0 a mal som Bios F6 bol bez problemov, ale ak som dal F8 zakazdym ked vojdem do Biosu a daco zmenim mi nechce nabehnut PC. Musim vypnut zdroj a pockat chvylu.
Printable View
Moze niekto potvrdit ze na DS4 ak ma Bios F8 ma On-Off Bug?
Ja mam dosku rev 1.0 a mal som Bios F6 bol bez problemov, ale ak som dal F8 zakazdym ked vojdem do Biosu a daco zmenim mi nechce nabehnut PC. Musim vypnut zdroj a pockat chvylu.
Ok sorry, asi som sa unahlil. Nastavoval som agresivne casovanie na pamati a ona sa 5 skusi zapnut a ak nenabehne tak sa nastavy sama na default a ide.
Este raz sorry.
Co sa tyka piskania normalne mi nepiska, ale ak zapnem Prime 95 a ide test asi 8k (druhy v poradi) tak pocujem jemny piskot. V momente ak ho vypnem tak prestane, ale pri beznej praci alebo hrani hier to nepocujem.
Tak to tu trosku "odetlejem" a prihodim novy F9b BETA BIOS na DS4.
Udajne ma mit vylepseny potencial na overclocking a je k dispozici na Station-Drivers.
Dalsi BETA je F11a pro DS3, ktery stahnete z Gigabytu.
už někdo zkoušel nový beta bios pro DQ6 ? - F10D
http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...me=GA-965P-DQ6
měl by opravit issue s PCIE×1 a zobrazovat v biosu teplotu jádra, co máme v TATu a Coretempu, ještě něco se někdo dočetl?
Nuze zkusil jsem F9d pro DS4. BIOS se zdal byt stable, nezjistil sem nejakou zmenu od F8 az na horsi overclock CPU. Z nejakeho zahadneho duvodu se mi nepodarilo dostat E6600 na 3.6GHz. Po mem nastaveni, jak sem byl zvykly, se restartoval, dokud nenabehl zalozni F8, na kterem jel CPU na 3.6GHz opet bez problemu. Na nizsi frekvenci sem oproti F8 nenasel zadnou zmenu. Za ten horsi OC zrejme bude moct novy patch, ktery je v BIOSu na E6600. Takze kdo chce max overclock z CPU, tak F9d nebrat.
Ad : Novy BIOS F10 na DS3
Skusil som ho, ale nejak sa mi nezdal. Anilen po CTRL+F1 sa nic nedialo, ziadna aktivacia pokrocilych nastaveni...
Dal som preto naspat povodny F9 (dosku mam rev.3.3)
Asi mam vyberavu dosku - fajnsmekra ...hehe
Taxem nahodil nové BIOSy na všechny své desky - F9 na obě DS4 a F10 na DQ6 a vypadá to zatím dost v pohodě... jestli se osvědčí, hodím je i jako záložní, protože tam zatím pořád pro jistotu dřímají F5... ;)
nahodil som na dq6 asi pred tyzdnom F10D a funguje bez problemov
je to sekundarne znacenie jednotlivych verzii, enduser sa vacsinou dostane len k poslednej, na roznych forach sa ale daju zohnat aj tie ktore tym finalnym predchadzaju .. a mozu obsahovat nejake chyby .. ale kazdopadne tato facha v pohode
sajmon, darthmaul : ta F10D tam byla před pár týdny, teď už je tam "jen" ta F10 i se změněným popisem..
mam DS4 rev 1,0 s F8 , zkousel tu nekdo F9? je tam vubec nejaka zmena, krom podpory E6X20 a opravenej nejakej Bug s PCI-E. Nemate nekdo pozitivni zkusenosti? delal jsem testera F7 a uzil jsem si sve
mam DS4 rev1.0/C2 a BIOS F9 som mal asi tak 6dni... vobec nedrzal takt CPU... z niciho nic kedy sa mu proste zachcelo pri zapnuti PC nahodil default FSB.. takze bezim na dobre overenej a vyladenej F8
Chci se zeptat, myslite ze pojede E2140/2160 v 965P-S3 s biosem F8? V CPU Support Listu je F9, s flashovanim mam ale spatne zkusenosti - deska uz kvuli tomu byla jednou na reklamaci (podle utility flash ok, po restartu uz ani nepipla) a nerad bych ji reklamoval znova.
Myslim, ze to pojede, ale ruku do ohne bych za to nedal :-) Vetsinou je to tak, ze gigabyte desky se rozjedou s nepodporovanym CPU (narozdil treba od Asuse) - naposledy se mi Pentium-D 805 v nejake 945P desce se starym biosem hlasilo jako Pentium 5 ;D
Ja bych tam ten CPU zkusil dat, myslim ze to deska zbasti a kdyz se to bude chovat "divne", tak holt zkusit flash :-)
2Silenec - BIOS co nepodporuje CPU, tj. asi nenahraje prislusny microcode update asi nebude to prave orechove. Navic nemuzes mit prece F8 naveky :). Ja nedavno flashoval tim jejich @BIOSem z XP a bez problemu.
ok, uz jedu na F9, snad to pojede :)