Re: AGP grafika do 2 tisíc s DPH
Testík samo bude :-) A s tím zdrojem mě, parchanti, nestrašte, doufám, že těch 300W bude stačit :wink:
Dneska večer ještě udělám nějaký testy (3DM2k1SE) s Ti4200 a zítra prubnu totéž s X700, oboje na defaultu, uvidíme :-)
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
A v pohodě, jo? :-)
Tak dík za zprávu, tos mě docela uklidnil :-)
Je pravda ze po tydnu tam radsi dal 360W a zacalo to byt stabilnejsi ;D Predtim to obcas zpusobovalo pad hry. Preci jen ale 6800GT bude 2x zravejsi nez nejaka X700 ;)
EDIT: Pokud je to aspon Fortron nebo neco jineho "znackovejsiho" tak nemuze byt zadny problem..
Citace:
Původně odeslal
NightKing
Je pravda ze po tydnu tam radsi dal 360W a zacalo to byt stabilnejsi ;D Predtim to obcas zpusobovalo pad hry. Preci jen ale 6800GT bude 2x zravejsi nez nejaka X700 ;)
EDIT: Pokud je to aspon Fortron nebo neco jineho "znackovejsiho" tak nemuze byt zadny problem..
No, právě že značkovej není, no uvidíme :-)
Nu takže, první dojmy:
Na default takty v 3DM2k1SE 10980 bodů (myslím, že limitující je spíše nízké FSB, zkusím si s tím pohrát)
300W zdroj utáhne kartu v pohodě, ve hrách zatím testován Battlefield 2 na medium 1024x768 (občas se "škubne", ale hrát se dá), v 800x600 medium naprosto v pohodě...
OC zatím netestováno, nebyl čas, protože mě Airwolf ukecal na CC:Generals a hodinu jsme ho rozběhávali přes Hamachi :-)
Zítra zkusím tu mrchu trochu natočit :-)
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
Nu takže, první dojmy:
Na default takty v 3DM2k1SE 10980 bodů (myslím, že limitující je spíše nízké FSB, zkusím si s tím pohrát)
300W zdroj utáhne kartu v pohodě, ve hrách zatím testován Battlefield 2 na medium 1024x768 (občas se "škubne", ale hrát se dá), v 800x600 medium naprosto v pohodě...
OC zatím netestováno, nebyl čas, protože mě Airwolf ukecal na CC:Generals a hodinu jsme ho rozběhávali přes Hamachi :-)
Zítra zkusím tu mrchu trochu natočit :-)
A kolik jsi mel v 3DM2k1SE s tou 4 Ti? Ja jsem pred dlouhymi a dlouhymi lety (>:}) daval neco pres 8000. Cekal bych vyraznejsi narust, ale to asi dela i ten Duron..
S tou Ti4200 (netočenou) jsem měl cca 9500... Myslím, že to dělá HODNĚ ten Duron... FSB 144 (133 default) je v 3DM prostě docela znát... :-/
Ono to bylo vidět i když jsem experimentoval s tou Ti4200 - natočením grafiky jsem nezískal nic moc, zato při posunu FSB byl rozdíl docela výrazný...
Uvidím, dneska po práci nainstaluju nějakej ten OC SW na grafiku a zkusím ji trošku potrápit, pak poreferuju :wink:
Airwolf dorazí domů prý až kolem 11, takže CC nebude dřív než pozdě v noci, tak bude čas :D :D :D
na 3DMark01 se moc nekoukej, ten bere v potaz hodně výkon CPU, další 3DMarky už testovaly převážně jen GPU. Určitě ale zkus i zagooglit a ono to něco hodí, jestli sis polepšil :)) Navíc jde spíš o subjektivní pocit z lepší hratelnosti než nějaký číslo z benche.
Citace:
Původně odeslal
mejla
na 3DMark01 se moc nekoukej, ten bere v potaz hodně výkon CPU, další 3DMarky už testovaly převážně jen GPU. Určitě ale zkus i zagooglit a ono to něco hodí, jestli sis polepšil :)) Navíc jde spíš o subjektivní pocit z lepší hratelnosti než nějaký číslo z benche.
Jo to mas recht, bench je jedna vec, ale subjektivne ve hrach je to urcite posun kupredu...
Takze myslis, ze treba 3DM2k3 by mel lepsi vypovidaci hodnotu?
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
Takze myslis, ze treba 3DM2k3 by mel lepsi vypovidaci hodnotu?
To si zase nemyslim ja, protoze 3DM2k3 hodne podcenuje hruby vykon GeForce 4 Ti4200 ;D
Fakt nejlepe to pujde poznat subjektivne ve hrach. Treba ale vyzkouset DX8 i DX9 ;) (Unreal 2 vs. Far Cry dejme tomu)
Citace:
Původně odeslal
NightKing
Fakt nejlepe to pujde poznat subjektivne ve hrach. Treba ale vyzkouset DX8 i DX9 ;) (Unreal 2 vs. Far Cry dejme tomu)
Blby je, ze ani jednu vyse uvedenou hru nevlastnim :-)