Re: Notebook - problém s připojením na net přes Wi-Fi "Hotspoty"...
Kua,ja uz vazne nevim...Dnes jsem se zase pokousel se pripojit a jak to dopadlo - nijak.Vzdy se to nejakou dobu pripojuje a pak to napise ze neni pridelena IP adresa.Zkousel jsem uz nekolik AP...
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Kua,ja uz vazne nevim...Dnes jsem se zase pokousel se pripojit a jak to dopadlo - nijak.Vzdy se to nejakou dobu pripojuje a pak to napise ze neni pridelena IP adresa.Zkousel jsem uz nekolik AP...
No ja bych tam nabootoval live linux, a pak zkousel kam si se az dostal.
Citace:
Původně odeslal
hwsoft
No ja bych tam nabootoval live linux, a pak zkousel kam si se az dostal.
No to bych mozna moh zkusit,ale jsem zvedavej jestli se to nejak zmeni...
Spis by se mi hodilo abych to vyresil ve win.
A to jsou opravdu free APcka - hotspoty, kde bezi DHCP server? Pokud tam dhcp server neni, tak adresu nedostanes. Asociuji Te ty APcka alespon?
Citace:
Původně odeslal
MV
A to jsou opravdu free APcka - hotspoty, kde bezi DHCP server? Pokud tam dhcp server neni, tak adresu nedostanes. Asociuji Te ty APcka alespon?
Ted trochu nerozumim tomu "asociuji Te"...
Jinak nektery ty APcka by mely byt urcite hotspoty,jelikoz jestli si dobre pamatuju,tak se na nejaky kamaradi pripojili OK.Zkousel jsem to prave na ty samy a nejde to.Treba uz je zrusili a nejedou jako free.Jinak je tam taky AP "freenet",cili ten by mel byt asi taky nejspis zdarma...
Nejhorsi je to,ze ja se k nim pripojim jen tak na okraj,nejakou IP mi to tam ukazalo,ale hned jak to dokoncilo to uplny nastaveni,tak to napsalo ze je chyba pripojeni a IP nelze pridelit...Kdyztak az to budu zase zkouset,tak sem zkusim pridat nejaky screeny aby jste to videli na vlastni oci.
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Ted trochu nerozumim tomu "asociuji Te"...Jinak je tam taky AP "freenet",cili ten by mel byt asi taky nejspis zdarma...
No FreeNet neni jako zdrama, ale jako svobodny. Na nase FreeNet. se nedopstanes ani kdyz budes delat stojky ;).
Problem M$ je, ze je vse dobre, nez je problem, pak hledej chybu, kdyz ty jejich hlasky jsou na zabiti :(.
Obecna chyba 0x454567878978787897897897897 kontaktuje deBilla G.
Luk(y)isek: jenom se zeptam, kdyz chces vytvorit profil v IBM Access Connections jedes tim pruvodcem a kliknes aby nasel site tak napise: Wireless radio is off. Do you want to turn it on? kliknes na YES a nenajde zadnou sit? Kdyz toho pruvodce dokoncis a das connect tak vyhodi Error code: 034 (driver neni podporovanej)?
Edit: pokud se to chova takto tak musis stahnout nove ovladace k sitovce a ThikVantage Access Connections. Kdyz budes nejdriv sathovat Access Connections tak jsou na stejne strance i funkcni ovladace k dane verzi.
Citace:
Původně odeslal
AXE
Luk(y)isek: jenom se zeptam, kdyz chces vytvorit profil v IBM Access Connections jedes tim pruvodcem a kliknes aby nasel site tak napise: Wireless radio is off. Do you want to turn it on? kliknes na YES a nenajde zadnou sit? Kdyz toho pruvodce dokoncis a das connect tak vyhodi Error code: 034 (driver neni podporovanej)?
Edit: pokud se to chova takto tak musis stahnout nove ovladace k sitovce a ThikVantage Access Connections. Kdyz budes nejdriv sathovat Access Connections tak jsou na stejne strance i funkcni ovladace k dane verzi.
Takovejhle problem nemam a vubec jsem o nicem takovym tady nepsal.Trochu sis to splet,ale i tak diky za info. ;)