ee, v manualu se vyslovne pise ze vsechny 3 osazeny sloty je taky "dual". Mozna mailnu Epoxu a zjistim jak to presne je..
Printable View
ee, v manualu se vyslovne pise ze vsechny 3 osazeny sloty je taky "dual". Mozna mailnu Epoxu a zjistim jak to presne je..
Citace:
Původně odeslal Shox
Jestli se neptetu tak ten dual Ti pobezi i se zaplnenejma trema slotama. Jenze to bude 128bit adresovat pouze tech 256MB a zbytek pojede normalne 64bit. Nekde sem o tom cet akorad to ted uz nemuzu najit. :-(
Já si koupil Kingmaxi ddr 400 (červený a v pohodě choděj v duálu na 215 mhz v synchro módu . Jediný co jsem musel udělat bylo nastavit trimrem Vdd na 1,8V
Moze sem niekto hodit vysledky s dual ddr a single ddr aby bolo vidiet realny narast vykonu v nejakych aplikaciach a gamesoch. Zatial sa mi to velmi nezda, ten dual dost zniuje stabilitu a max. FSB :? . Oplati sa ist radsej na single cez 200FSB alebo dual pod 200FSB ??? .
čti pozorně thready, asi o tři nahořu uvádim adresu kde ty tesy jsou. a rozdíl? výmsěch! zanedbatelný.... :lol:
Rozdíl mezi dual a 64bit je malý cca 200-300 mb/s v datové propustnosti pamětí .Zato rozdíl mezi synchro a asynchro je veliký je lepší jet v synchro módu i když to bude pro tebe znamenat menší frekvenci pamětí.
mylsim že odpvědi na otázky výkonu single a dualu jsou nynína zive.cz a zive.sk
a výsledek? stejně ubohej rozdíl jako na tom URL co byl už uveden 8-)
jo, protoze ty idioti tam nevedi ze Sandra to neumi zmerit.
Never tem testům na Zive. Testoval jsem to důkladne, dost důkladne. Jakákoli asynchronnost na nForce2 vede ke ztráte vykonu. A nez mit jednu pamet v nForce2, tak si radej koupim desku s KT400. ;D
UPDATE - Sandra mela pri 200:200 s jednim modulem propustnost cca 2900/2700, se dvema v dual behu 3098/2912. Nechapu, jak to na Zive merili, ale zrejme dali pameti do blbejch slotu a jeli porad v 64bit. :-o
Taxem si udělal svoje vlastní testy a stojím 100% za Halenem - sedí to skoro přesně!!! 8-) 8-) 8-)Citace:
Původně odeslal Halen