Mam doma cerstve XP+SP1 cz a zatial nic. Ak sa vyskytne , budem vidiet , dam vediet :wink:
Printable View
Mam doma cerstve XP+SP1 cz a zatial nic. Ak sa vyskytne , budem vidiet , dam vediet :wink:
2 Drak: Ahoj! Jo, jsem to já...
Ještě bych měl tenhle dotaz: Je ta chyba závislá na určitém filesystému? Přiznám se, že jsem ještě nezkoušel sputit CHKDSK, protože jsem ještě neviděl žádné chybové hlášky - budu to muset zkusit...
Ještě mě napadla jiná možnost: Právě SP1 má opravovat chybu popsanou jako Q315403 (chybné zápisy na disk cache rutinami!) v mrkvosoftí znalostní bázi, která se projevuje např. zničením tabulek u filesystému NTFS při použití disků s cache enabled na IDE a může se projevovat taky zprávou
Stop 0x000000ED
Unmountable_Boot_Volume
při startu systému. Lze jí opravit pomocí CHKDSK. Je snadno možné, že ta oprava by mohla být zmršená...
Taky sem mel asi pul roku WinXP..pak jsem si tam pridal SP1 a zacalo se to srat, bylo to pomaly a padalo to...tak reinstal a ted mam WinXP bez toho posraneho SP1 a pohodicka, v praci jedu na W2KSP3 a taky si nemuzu stezovat, konecne vedle notasu polozim mobil a muzu na internet treba v aute nebo nekde na stavbe....Nak
Právě jsem dokončil CHKDSK - výsledek: 0 chyb
nic ve zlym ale podle me je to naprosta kravina ...
to uz bych se tu ubadblockoval.. maximalne je to problem tvyho disku, mozna redice vs. tvuj OS
Jo to je možný o tomhle sem něco slyšel. Je dost možný, že je to v závislosti na řadiči a že ta oprava neni dotažená případně posr...pro některý řadiče. Mě se to stalo na NTFS, na FAT32 nebyl problém.Citace:
Původně odeslal Karel_M
Jinak Tě zdravim Karle :-)
no prave ze ne smaznul sem cely disk nainstnul jen WXP (bez SP1) a u z je to krapet lepsiCitace:
Původně odeslal Drak
no docela koukam ze to tady nekdo nakous....hele s tema chybnejma sektorama bych nerekl ze je to blbost(ale ze by soft delal chybny sektory na disku????to je moooc ne?......ted s tim mam neuweritelny srani....koupil sem do prace komp QDI kudoz(/?) XP 2100 barakudu V 80GB...no a nejdriwe to tak mesic jelo w poho a potom to zacalo,SP tam byl protoze office si ho tam propasowali:-)))ale jelo to....uz mam 3 disk a druhou desku:-(((( :lol: a wzdycky kdyz chci nainstalowat XP(döma je mam uz tak rok a nic) tak se nainstalujou ale asi tak po cca 10 minutach zacnou blaznit a cau....nejdou ani nastartowat a seknou se....kdyz dam format tak to wzdycky najde chybny sektory 4MB nebo 9MB ruzne.Mam hrozny srani s reklamacema.....(teda musim rict ze deska byla na howno a disk byl taky koplej...jenze disk mam uz 3ti...to je diwny,pokazdy se stane to stejny....nejde s tim delat nic,po prwni instalaci nemam sanci zkusit druhou...rptoze to zamrzne tak po 5 minutach.switi ledka ze disk hrabe ale nehrabe:-)))neblika ale switi a nic se nedeje........s timhle sem se fakt jeste nesetkal.....a zacina to bejt wostry protoze firma(no firma)ty howna wod kterejch sem to kupowal sou "pani nejchytrejsi" a zacinaj se cukat.takze co si wo tom myslite...........????