Re: mesic zakazu me osoby do sekce Bazar
Citace:
Původně odeslal
mISHA
nechci vypadat jako zlomyslnik. jen bych take nechtel, aby zde zacal fungovat system odpustku. tzn nejdriv udelam bugr a kdyz na to dojedu, tak zacnu sekat latinu a budu chtit uvest sve prava do puvodniho stavu...
btw tohle rozhodne neni namireno proti uzivateli Atreides. to je jen takovy zbezny koment.
Rozumim a naprosto te chapu ....
Taky jsem napsal zda-li by nešlo trest přezkoumat - čímž není jasný, že jej určitě zrušíte.
Mno každopádně z těch všech zásadních problémů, které jsem natropil se objevil pouze jediny > deska - a ten jsem vyřešil i s ústní omluvou Maulovi.
ostatní prohřešky byly, vyvráceny Martym, který mi dal za pravdu (toť o tom APčku)
Tím vším chci říct, že já se pokusil věc napravit, a vy (admini) byste mohli taky projevit trochu uznání...
Atreides, muzes mi odpovedet co prineses foru, kdyz ti odpusti? Tvoje prispevky jsou jen v bazaru a v tomto threadu. Podle vseho to vypada, ze na zdejsim foru te zajima jen ten bazar.
Boze Atreides, prestan resit takovy <I>viny... Trest je mozna tvrdej, ale ber to jako sanci vsem dokazat, ze tu nejsi jen kvuli bazaru (a pokud ano, tak tu nemas co delat, to se na me nezlob, bazar neni prioritnim poslanim 4a).
Pravidla jsi porusil, mozna te to nauci trosku respektovat zaklady slusnyho chovani. To s tim neuvedenim ceny v prvnim postu je lehci "provineni", dle meho nazoru, ale couvat od dohodnuteho obchodu je ***.
A mensi prosba : Prestan uz konecne pouzivat ten prisernej patvar zda-li. Pokud tvoje mozkova kapacita nestaci na to, aby sis zapamatoval, ze se ta spojka pise zdali, tak pouzivej treba jestli :evil:
Myslim, ze on ten ban chce zrusit prioritne proto, ze v nekolika threadech neco nabizel a minimalne v jednom jsem videl reakci "Tak jako co bude?!" od zajemce ..
Ad cestina - i mistr tesar ..
Já bych k tomu měl jenom takovou malou poznámku protože se jednalo primárně o můj problém - nemůžeme na druhou stranu neocenit, že k uzavření obchodu nakonec došlo. Taky to mohlo dopadnout tak, že by Atreides spolknul měsíční trest (stejně jako většina problémových bazaristů tady) a potom by dál bazaroval bez nějakých větších problémů, zatímco já bych měl ve vitíně vystavenou zbytečnou desku za několik set.
Takhle jeho postup považuji za proaktivní ve smyslu napravení vlastní chyby, i když se tak stalo až po vyjasnění pravidel zde v diskusi... Já osobně tento postup oceňuji, Atreida de facto nic nenutilo obchod dokončit a vyhodit 700 za v danou chvíli nepotřebnou věc...
Myslím, že jsou skutečně dva pohledy na věc - to, co nastínil mISHA či David a druhý viz. Darth Maul.
Pokud by se o zrušení trestu hlasovalo, byl bych pro, samozřejmě s upozorněním pro uživatele Atreides "že příště to takhle dopadnout nemusí"
Ad bazar only users - souhlasím, mnoho nováčků sem chodí právě kvůli bazaru a OC a HW obecně, což jsou primární cíle fóra, je nezajímá... (netvrdím, že je to případ uživatele atreides, ale z příspěvků to tak ostatně vypadá).
Citace:
Původně odeslal Marty
Ad bazar only users - souhlasím, mnoho nováčků sem chodí právě kvůli bazaru a OC a HW obecně, což jsou primární cíle fóra, je nezajímá.
No uznavam, ze i ja jsem kvuli tomu pred par lety prisel, neco jsem schanel, a na foru to kdosi nabizel. I kdyz jsem pak to co jsem chtel nekoupil, tak jsem uz zustal :).
dámy,
dáte mi aspoň na vědomí jestli budu muset měsíc čekat,
a nebo jestli jste se rozhodli jinak ?
Rád bych znal odpověď...
Díky