Trosku sa krotte ???
Printable View
Trosku sa krotte ???
Kvuli takovy kravine se hadat :roll: :roll:Citace:
Původně odeslal GABO
Já se f pohodě :!: ;DCitace:
Původně odeslal GABO
Tak to je fakt neuveritelne ;D To som s Duronom kedysi chcel dosiahnut tiez :idea:
Nahod obrazky, alebo nieco lebo tento thread uz bude len pomaly ciste nahananie postov.
1.3 @ 1.6 ? nijake chladenie ti nepomoze /mislim/
ja mam 1.3 @ 1.457,,,, teplotu perfektnu 40 - 44 stupnov!
Co mi je to platne ked niektore hry su nestabilne, or
vobec ani nenabehnu... :?:
:lol: :lol: hehe no to pak není overclocknutej CPU ,, ale kupa h o v n í č e k (aby tam zase nebyly ty hvězdíčky ;D ) !!! ;D :lol:Citace:
Původně odeslal lol555
:D jj to urcite nedavno mi o tom kecal nejaky hnup na jakemsi chatu ze ma doma Durona @ 1,6GHz a taq dlouho sem do nej hustil ze je to blbost az z neho vylezlo ze to negde cetl ci co.... ;D (ale do ma to nema :wink: )Citace:
Původně odeslal GABO
Taky nad tim premyslim, ale opravdu je to hodne podivne, nechtel bych tu o nekom rikat ze si vymysli ale na 1.6 GHz je fakt moc, pokud se veme stabva a koncepce celeho procesoru a k tomu jeste technologie 0.18micronu, tak mi jaksi logicky vychazi ze to neni mozny, pro tyhle frekvenci uz to proste tranzistroy neunesou a procesor se stane neprovozu schopny minimalne nestabilni.
No podle http://www.cpudatabase.com/CPUdb/ takovy frekvence s Duronama lidi i dosahli (nejlepsi vysledky sou s 1G Morganem), ale spis s vetsim vcore nez 1.85V. Takze bud ma super kousek, anebo spis to nebude mit nejstabilnejsi a stabilne by treba zvladal 1550MHz. Kdovi.
Taktiez sa mohlo stat ze to je napr Athlon a ta doska ho len zle identifikuje ??? (potom by to bolo jasne :idea: )
No myslim, ze se tech vysledku asi nedockame..:o) Taky by me to docela zajimalo..
No ja uz sem se svym Duronem na Maximu..Vic uz ho trapit nehodlam.. 1,4Ghz PrimeStable. System RockStable..:o) A sem spokojenej..
Ziadne vysledky tu asi nebudu :?
Hned jak bude na ICQ tak mu reknu o screenshot..... :wink:
Ok..u se na to tesim..
At ten kamos veme ty testy poradne od podlahy.. Sandra, CPUMark, WcpuID..atd..
Cim skor tie obrázky tým lepšie...nezda sa mi dany vysledok. AJ minule sa vo VIA sekcii niekto chvalil ze mu ide na K7T Turbo od MSI nasobic 13x :wink:
A proc by nesel? Pokud to je defaultni nasobic locknutyho CPU :)Citace:
Původně odeslal GABO