Re: vytvareni animovanych GIFu - co delam spatne
ja bych ti ji dal, ale nevim proc mi to nejde :o( kliknu na ohodnit a nic se nestane :o(
EDIT: tak nevim proc ale pomohlo az otevrit v novem okne, pri samotnem kliku na "ohodnit" se nic nedeje :o
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
ja bych ti ji dal, ale nevim proc mi to nejde :o( kliknu na ohodnit a nic se nestane :o(
Melo by se objevit male okenko (tj. nepresmerovava to) a tam se to vyplni. Mozna nejaky problem v prohlizeci, ale zase tak nutne to zkoumat nemusis ;)
EDIT: Zda se ze se zadarilo ;)
tak potreboval bych dalsi radu.
udelal jsem si rucni vyrez obrazku, ale je to samozrejme trochu kostrbate, jak to vyhladit ??? vyhladit ten obrys ?
EDIT: uz to vidim, zmensit o x bodu vyrez :o)
EDIT2: no stejne tam jsou zuby co s tim ?
Pokud jeste nepracujes s GIFem (tj. 256ti barevna paleta). Tak nejjednodussi by podle me bylo pouzit nastroj Smudge (takovej ten prstik) nebo Blur (ta kapka).
BTW: Asi by jsi mel pomalu prejmenovat tema na "Pracujeme s GIMPem" ;D
No v prvom rade zmenit farby na true color, potom sa da pouzivat antialiasing. A do indexovanych farieb prevadzat vzdy len pri exporte do GIFu.
Nebo taky muzes pouzit Microsoft GIF Animator
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
No v prvom rade zmenit farby na true color, potom sa da pouzivat antialiasing. A do indexovanych farieb prevadzat vzdy len pri exporte do GIFu.
dred prejmenovan.
poucil jsem se, takze pred praci vse (normalni gif a jpg prevadim na PNG, s tim se pracuje lepe).
animovane gify ted malinko opoustim prave kvuli te 256 bar. palete a snazim se proniknout trochu do uprav obrazku jako takovych.
tzn, obrazky jsou v truecoloru.
zkusim pouzit to vyhlazovani.....
Re: prace s GIMPem, upravy animovanych GIF, PNG - pomozte
Ted me napadlo, ze by to slo urcite udelat(pokud nechces byt limitovan 256-ti barevnou paletou) tak, ze by tu animaci delal javascript z klidne i truecolor obrazku. 100% na to budou nejake knihovny. Teda pokud to mas pro web. Ale je to uz slozitejsi reseni.
Citace:
Původně odeslal
jedik
Ted me napadlo, ze by to slo urcite udelat(pokud nechces byt limitovan 256-ti barevnou paletou) tak, ze by tu animaci delal javascript z klidne i truecolor obrazku. 100% na to budou nejake knihovny. Teda pokud to mas pro web. Ale je to uz slozitejsi reseni.
potrebuji jen gif, jpg, png, apod. :o)
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
potrebuji jen gif, jpg, png, apod. :o)
Ted trochu nechapu tvoji reakci :) ale obaval bych se, ze to co navrhnul jedik by mohlo byt docela pomale, nebo by to aspon docela zatezovalo CPU.
Citace:
Původně odeslal
NightKing
Ted trochu nechapu tvoji reakci :) ale obaval bych se, ze to co navrhnul jedik by mohlo byt docela pomale, nebo by to aspon docela zatezovalo CPU.
Pomale ne a stou zatezi to je relativni. Jen jsem zkusil gugl a treba http://www.mollerus.net/development/.../animation.cfm - ten obrazek vpravo dole.
Citace:
Původně odeslal
NightKing
zkratka potrebuji jako vysledek jen hotove obrazky ktere muzu vlozit jinam na web.