Souhlasim s touhle výpalkou jsem naprosto spokojený vypaluje luxusně a čte výborně...
Printable View
Souhlasim s touhle výpalkou jsem naprosto spokojený vypaluje luxusně a čte výborně...
Tak hura, po hodine muceni a trapeni se radim k majitelum 111D@111L.
Stale mi to psalo "Unable to set kernel mode", jelikoz se mi ve vyberu ukazovala jen jedna mechanika a ja myslel, ze je to ona, nebyla. Resenim bylo vypnout virtualni mechaniku Daemon Tools a pote uz spravne naskocil vyber ze 2 skutecnych mechanik a vse slo jak po masle.
THX MC ;)
good for you :)
Jinak moje prvni placka: DVD+R Verbatim 16x
paleno 16x necele 3GB
kontrola take na Pioneeru a vysledek:
PIE: peak 42, avg 8.85, total 62 012
PIF: peak 1, avg 0.01, total 25
Spokojenost :cool:
Tak pro velky uspech mam uz doma druheho Pioneera DVR-111D
Zase flashnuto bez problemu - je z nej DVR-111L 8.29 RPC1.
Prosím nemá někdo Firmware v8.29 na 111L? Nemohu na netu nic co by se stáhlo najít a co najdu, tak mě to pošle na nějaké japonské stránky. A ještě mám dotaz na label flash. Dokáže zapisovat i na datovou vrstvu CD? Přotože v NERU to šlo jen na DVD.Když jsem tam vložil asi do poloviny zapsané CD, ukázalo to v programu čísté médium a něšlo na to nic vypálit.
Pokud chces originalni, tak nevim, zkus stranky vyrobce, jinak my tady jedem na firmwaru od The Dangerous Brothers a odkaz v tomto threadu jiz je.. http://tdb.rpc1.org/#DVR111
LabelFlash mi na CD taky nejde.
cau chtel sem se zeptat jak ste spokojeni s jeji hlucnosti? me tedy moc ticha neprijde, jako nejaky kopirovani sem tam se skousne, ale na dvd bych se z ni asi divat nemohl.. pricemz sem nekde cetl ze ma nejakou vychytakvku prave na snizeni hlucnosti..
jo je hlucna, ale to nie je pre mna parameter :) DVD si pred pozrenim prost eripnem na HDD ked uz sa nahodou k nejakemu dostanem ;)
Koupil jsem si LightScribe DVD+R a chtěl jsem si poprvé na zkoušku na něj něco potisknout-zvrchu, ale nejde to. V Sure thing to hlásí, že nenalezlo light scribe mechaniku a v Nero Cover Designeru to háže taky nějakou chybu...daemon mechaniku jsem vypnul a nic. Mám ten nejnovější FW ze stránek co tu jsou a potisk zespod disku v neru jde. Umíte mi někdo pomoct?
Mechanika Lightscribe neumi, po flashi pouze Labelflash.
Aha to jsem nevěděl, že to neumí...škoda, díky za info.