určitě Barracudu 7200.7 - je rychlejší(80GB na plotnu), tišší (méně ploten u menších disků), méně hřeje
Printable View
určitě Barracudu 7200.7 - je rychlejší(80GB na plotnu), tišší (méně ploten u menších disků), méně hřeje
DC: Muzes sem hodit vysledky te nove barcy v HDTachu? :-)
http://home.tiscali.cz/blackster/images/hdtach72007.png
výsledky CPU zatížení berte s rezervou - moje XPesa jsou nějaký rozhašený a ukazujou to u každýho disku...
kdy budou ty 7200.7 s 8MB cache ?? budou o hodne drazsi ??? :roll:
mno, read bust speed je pěkně male a přístupova doba větší než u DMP9...a ten ma větší než můj Maxtor...jinak read speed je větší než můj, ale DMP9 má větši než tento seagate...toť má zkušenostCitace:
Původně odeslal DC
a celkem pěkné kolísání....to bude těmi XPčky
tyhle výsledky nelze brát jako relevantní ohledně kolísání apod, jelikož to byl systémovej disk a plně kapacitně využitej a vůbec už není můj systém v dobrý kondici, ale čekam na SerialATA a pak tam hodim novou instalaci
seek by byl taky rychlejsi, uz mi to hodilo i lepsi vysledky
precital som si tuto diskusiu, sice este pred jej precitanim som si objednam 180GXP 120GB 8MB, teda " HITACHI" :lol: , a aj po precitany tychto par viet som svoj nazor nezmenil
A jak poznáš,že u toho IBM máš 8 MB c???..na czech computeru píšou,že se to u IBM nedá poznat.
Já vyčetl, že nejrychlejší je Maxtor řady9 s 8MB, IBM ho následuje, Seagate s 8MB a Western(který byl nejrychlejší v době svého uvedení,dnes ne!)
To ATA133 přináší asi 10%výkonu při čtení, při zápisu prd. :roll: :D
ale dá se to poznat a velmi jednoduše ->
podle produktového označení IC35xxxxxxxxxxx-0 (2MB cache) a IC35xxxxxxxxxxx-1 (8MB cache)
presne tak sa da poznat, uz ho mam doma, prve dojmy su fajnove, predtym som mal Maxtor D740x-6L 80GB, len SiSandra mi ukazuje 37000 namiesto 26000, a aj HDtach ma pekny priebeh 60-45MBs(bez kolisania), a pritom testovana particia je okopcena z predchadzajuceho disku