to Atom :No cena to je dobra to urcite ;D
to -Ja8k1- : No kdyz jsem si tam hodil Det. 42.86 tak jsem mohl jit na pametech az na 900 ;D ale co stim ??
Printable View
to Atom :No cena to je dobra to urcite ;D
to -Ja8k1- : No kdyz jsem si tam hodil Det. 42.86 tak jsem mohl jit na pametech az na 900 ;D ale co stim ??
Spalit kartu ;DCitace:
Původně odeslal ja.viper
no a nebo treba pouzivat v zime jako aleternativni zdroj na vytapeni domu ale porad lepsi nez FX .... :wink:
Panove, ja mam take Det. 42.86 ve WinXP, ale nikde jsem tam ve vlastnostech nenasel zadny savle nebo neco takovyho. Mozna mam spatnou istalaci, ta moje ma 20MB. A mozna mam jen nesikovny prsty a slepe oci...Citace:
Původně odeslal ja.viper
Tak prosim poradte kde to mam hledat...
Diky
A ty by si takhle super vec neudelal ? Vzdit by to byla vymena stoleti ... a zaroven smrt pro toho kdo by so vzal to Inno ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
LOL ty asi nemas co delat ze ? Ze uz dokonce opravujes chyby ... :-) :lol:Citace:
Původně odeslal Huvi
Citace:
Původně odeslal Kuzilek
No tak samozrejmne ze to je v driverech v nastaveni taktovani kmintocku ;D ale pokud to tam nenajdes tak to asi nemas povolene 8-) takze jednoducha vec :idea: ,treba v NV Tweak si najdes NV CLock a tam zaskrtnes ALLOW CLOCKING :roll: a hotovo muzes taktovat do aleluja
Porad lepsi nez spamovat O/C forumCitace:
Původně odeslal Zdi
a copak prave ted delas ???Citace:
Původně odeslal Huvi
Taktovat se taky da dobre v Riva tuneru a ani nemusis nijak upravovat registry stejne jako v NVtweak a mas tam jeste hodne moznosti nastaveni grafiky