neGryk - Andrej:
ale snad budeme mít s bratrem nejnadupanější PC Patro ;D ;D na okrese Příbram
Tak na to bych se jestě podival kamo ;D
Printable View
neGryk - Andrej:
ale snad budeme mít s bratrem nejnadupanější PC Patro ;D ;D na okrese Příbram
Tak na to bych se jestě podival kamo ;D
62 litrů za komp???
Ja myslím, že to malo byť za oba... ???Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
Záleží čemu říkáš zanedbatelně. U PIII 1,2 L2 256 a 512 kb to dělá cca 3/4; hod. Kdysi na HardwareCentral bylo testování CPU s ohledem na SETI. Jednoznačně bylo prokázáno, že velikost L2 má vliv na délku výpočtu, samozřejmě z celkového pohledu nic dramatického, ale podle mne to není zanedbatelné.Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
Bohužel odkaz, který jsem měl uložen již nefunguje:
http://www.hardwarecentral.com/hardw...l/tips/2075/1/
Mám jen jeden graf. z něho plyne cca toto:
PIII 600 (Katmai), tj. L2 512 (na 1/2 FSB): 6 3/4 hod.
PIIIE (Coppermine), tj. L2 256: 7 1/4; hod.
Celeron 600 (Coppermine-128): 9 1/2; hod.
Ta cena je i s takovýma blbostma jako laserová tiskárna, drahý sluchátka, repro a další kraviny.
No ja nevim, me to zas tak extra naslaply nepripada. Procak 1700+, jiste, da se hodne pretaktovat, ale XP 2800+ z toho asi nevydupes. Ta grafika by taky chtela posilit. Hadry uz se taky delaji vetsi. Nejak tam nevidim zadnou vypalovacku. Beru to podle toho, co mas v podpisu.
tak sem je videl v cenicich-Barton 2500+ a 3000+ (nebo to byla 2800+)?
a cena toho 2500+ byla nejakych 5450Kc bez DPH (coz me neprijde az tak moc.....)-ale byl to velkoobchodni cenik....
jo jo v CC ho maj v ceniku za necelejch 7300 a co jsem videl na netu tak zatim prvni pokusy o OC se pohybuji i okolo 2,5Ghz pri 1,9V!!!
A kdo mi pak rekne kolik je to v ratingu :-) ????
Barton 2,5GHz -> XP 3200+ (podla XP kalkulátora)Citace:
Původně odeslal Pavlis
myslis tyhle benche ?
http://www.ocsetiteam.com/other/bench.htm
tesim se az tu bude prvni Barton :)
Cože to máš za grafárnu ??? Á už to vidim tak to klidně přijedu kámo 3DMARK 03 u mě 5100b a u tebe :idea:Citace:
Původně odeslal neGryk - Andrej
Nic si z toho nedělej možná to jednou přijde ;D
Tak jo, - domluveno - prijed a zkusime to
No tohle 2 na jednoho ??? Ale nejsem žádnej poseroutka takže vás vyřidim oba dva najednou jako za mlada ;D P.S Ja to beru jedině ve srandě :evil:Citace:
To Negrik - Andrej:
Citace:
Původně odeslal Slusnak
To Lukas Volek: Tak fajn, napis mi zpravu, kdy mas cas (pm) or sms a dohodneme se. Neboj nova GK bude...:-)) jestli teda neprijedes do konce tydne..:-)
To neGryk:
:oops: Pardon, zdalo se mi to osloveni nejaky jiny nez by melo, ale nejak jsem to nezaregistroval.
Kámo na tu zálohu dat pro JZD co tam děláš ti stačí i 1GB disk tak proč kupuješ tolik disků ?:roll: ;D No nic každej máme nějakou tu úchylku ;DCitace:
Já bych se nechtěl mýlit, ale u nás nikdy JZD nebylo...:-) A tolik disku se mi hodi, protoze nerad neco palim a jeste mnohem min neco hledam :-) Jinak se se Povltavské mlékarny zvedli, že jsou u nich takový odborníci :-) nebo brousíš nože v KDS?? S tou uchylkou jsi to trefil, jo holt s Intelem moc nezmuzes ;D ;D ...
To bylo jen tak něco pro pobavení doufám že to tak bereš :-)Citace:
Vypadá to že ty i tvoj brat jste docela bombarĎáci ;D Takže hned jak se vrátim z léčebny tak zapaříme.Zatim čus :D
Jasny ze to tak beru ;D uz se na tebe s bratrem tesime...ale PIVo bude muset slapat aby na nas jezedaky stacilo :-)) Jinak bacha at nekdo nezakaze tenhle thread, kvuli flamewar :-) ;D
to Lukas Volek: budes mit co delat uz mi to bracha rikal a tesime se na Tebe, az se vratim z lecebny..
O/C zdary.. ;D
prijdu se podivat :-))
Taky zajímavý, ale není to bohužel ono, bylo to z doby, kdy kralovaly PIII na 600 :-)Citace:
Původně odeslal BRUCEF
me se zda ze NEller je tak trochu na hlavu :-)
Ale jenom trochu ;DCitace:
Původně odeslal fabsa