:-) 8-) Dufam, ze bozkat sa tu nebudete. :wink: :D
Printable View
:-) 8-) Dufam, ze bozkat sa tu nebudete. :wink: :D
Teraz som sa urazil ty ....... fok. (Hambit sa za AMD :!: fuj)Citace:
Původně odeslal PiT
Intel ... a už si vzpomínám to je ta součástka co se dává do digitálek
Cosi, to je VIA, keby si tam mal intel, tak by si ich nevedl nosit od tej teploty. Intel mas v tych prvych ruskych kalkulackach. :D :-) 8-) :wink:Citace:
Původně odeslal drake
No jasně už si vzpomínám říkalo se jim sčotka a uměli počítat malou násobilku
2Toxic: zapni si ICQ - neviem ta zohnat :|
2Gabo: To bude asi tym, ze vecer nemam zapnuty komp. Dnes pokecame (piatok). Vecer okolo 21.00.
2Toxic
docela koukam ze ti to jde v kombinaci 11*166 pri 1,5V ???
Jak jsi tak malou volaz docilil aby ti jelo 11*166
Mne xp1700 chodi na 12*166 pri 1,7v/realne 1,68/.Pameti v-data333 nastaveny v biosu na TURBO.Na desce epox 8k9a3+.Za 14 dni behu nonstop ani jedno zatuhnuti.Chladim 70mm/2200ot na al pasivu-v klidu 36c,v zatezi 51c.Podotykam,ze nejsem zadnej velkej odbornik,veskere znalosti mam odsud a z pod.stranek.
No kdyz me to jeste jelo, tak 2200+ jsem taky mel bez zvyseni napeti.Citace:
Původně odeslal hermanson
Divam se ale ze mam stejnou konfiguraci a zatimco tobe jedou pameti na Turbo, tak ja je musim trosku krotit :roll:
Nuz zase sa ukazuje,ze setrit par korun na ramke
sa nevyplaca daj tam riadnu pamat a mozes
taktit kolko chces a stabilita bude o.k. alebo sa zmier
s tymi ramkami co mas a daj im co najslabsie nastavenie
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
hmm ..tak ja neviem. Ako som tak dokoncil vodnika a skusal som ho rozhodol som sa skusit aj vyzsie napatia ako je 1.8 kedze pri 1.8 som mal teplotu pri izbovej teplote [24-25] max 34 C po 2-3 hod. burn teste [2100mhz]. Tak som tam postupne buchol az 2.0 V dostal som sa stabilne niekde okolo 2300mhz, a teplota nepreliezla 41C pri zatazi, bezne 35-36.
To asi len tak ..pre zaujimavost. Teraz ho mam na 1.85 V a asi ho aj tak necham.
Precitaj si to este raz a potom sa ti mozno rozsvieti ako tomu smajlovi, ktoreho si sem capol 7 krat.Citace:
Původně odeslal Peter Chovanec
V pamati chyba nie je. Je sice shit, ale pri 2.5/3/3/6 ide bez chyb. Je to otestovane niekolkohodinovym loopom GoldMemu. Jedine, co pada je Prime95.
Semik:
Ja som nikde nenapisal, ze sa za AMD hanbim. Neprekrucuj laskavo to, co pisem. Ak nemas co povedat, tak radsej mlc.
Na mojej doske sa da menit napatie od 1.4V. Tak som tam dal 1.5 a je to stabilne. Otestovane v prime na 6 hod.Citace:
Původně odeslal kayhak
No tak mne to islo stabilne na 12x166 pri def. voltazi cize 1.6V a mozno by to zobralo aj nizsie ale neskusal som !!Citace:
Původně odeslal Toxic
12x166 pri 1,675 (pri nizsi voltazi to je primeunstable)
Je nejakej zasadni rozdil mezi FSB=166 a FSB=167 (krome toho 1 MHz)?
12.5x185 2312MHz pri 1.92V :)
Ja by som aj tak preferoval max tych 1,775 V - povazujem to naozaj za rozumne maximum.