Re: Jakou barevnou laserovou tiskárnu? HELP.
At si koupis jakou koli, je to jedno. Dneska delaj Tiskarny jako spotrebka. Vsechny jsou to kramy. Ja bych si koupil radeji HP 4L a vybarvil bych si to pastelkama:-))) Musim panum omluvit za ten Canon, mate pravdu. Ja jsem si ji spletl s Epsonkama úposledni dobou jsem mel samej Epson tak jsem si to nejak pomotal, kdyz jsem prispevek psal. Moc se omlouvam!
Skus pozriet po nejakej xeroxe, ale lasorovku by som do domacnosti nedoporucoval predsa len to len vasci stroj a ked ti nieco skape tak si to nemozes vymenit ako na atramentovke priklad hlavy valce potom renovaciu toneru a je to hodne nakladnejsie. inac vlastnim tiez canonu ip4200 a po troch hpckach a jednej epsone sa mi vydi asi najlepsia,uvidime casom.
tiez by ma zaujimalo ako to je z vytlacenymi stranami, kde sa to da zistit ;)
na hp a epsone po minute hrania s 2-ma tlacidlami sa da na to prist ale s touto neviem
Nejdřív se určitou kombinací tlačítek musíš dostat do servisního menu, pak určitou kombinací tlačítek tiskárnu přimět, aby ti vytiskla servisní protokol (pokud nevíš, co děláš, tak můžeš ze servisního menu i leccos pokazit :-) ) a v servisním protokolu je pak počet stran rozepsaný (není tam jedno číslo, ale asi deset čísel, který se tohohle týkají, ale jen některý se započítávají do celkovýho počtu najetých stran)
Laserovku kludne ked sa vyuzije. Mam LaserJet IIIP a naklady na tlac su bezkonkurencne ;D Tlaciaren zadarmo vratane jedneho tonera, ktory som stale neminul, druhy toner som kupil za 500 (original HP zabaleny) a mal by vydrzat na 3500 stran. Tlacim iba obcas, ale potom vacsinou dost (kludne 100 stran naraz, ked sa nieco vacsie odovzdava).
Citace:
Původně odeslal no-X
Nejdřív se určitou kombinací tlačítek musíš dostat do servisního menu, pak určitou kombinací tlačítek tiskárnu přimět, aby ti vytiskla servisní protokol (pokud nevíš, co děláš, tak můžeš ze servisního menu i leccos pokazit :-) ) a v servisním protokolu je pak počet stran rozepsaný (není tam jedno číslo, ale asi deset čísel, který se tohohle týkají, ale jen některý se započítávají do celkovýho počtu najetých stran)
no to je pekne ze si napisal urcitou kombinacii ale ja by som chcel vediet aj konkretne aku kombinaciu tlacidiel su tal len 3, a to ze sa nieco moze posrat viem inac by som nepital ale skusal by som ;) nevies konkretnu kombinaciu ?
http://hardware.mcse.ms/archive46-2006-1-274544.html tady je treba ten postup..
tady je to taky popsany v jiny souvislosti (jen to modry) http://pixma.webpal.info/IP4200/
takze skusal som to presne podla navodu ale neviem ci spravne ale nevyslo z nej nic ked by mi nejaka dobra dusa prelozila presny postup a overeny ci to funguje na 100% by som bol vdacny
Citace:
Původně odeslal Geniusnet
takze skusal som to presne podla navodu ale neviem ci spravne ale nevyslo z nej nic ked by mi nejaka dobra dusa prelozila presny postup a overeny ci to funguje na 100% by som bol vdacny
Cemu nerozumis?
http://hardware.mcse.ms/archive46-2006-1-274544.html
Enter service mode:
vstup do servisniho rezimu:
1) turn of
vypni
2) press Resume; hold the button
stiskni resume a drz
3) turn Power on; hold the button
stiskni power a drz
4) release Resume
pust resume
5) push Resume twice
stiskni dvakrat resume
6) release Power
pust power
leave service mode: Push Power.
opust servisni rezim stisknutim power
known modes:
* 1x Resume (LED becomes orange), 1x Power (confirmation): nozzle test and report
* 2x Resume, 1x Power: print head cleaning and report
Asi som neschopny alebo moja tlacka je ina :) lebo mi nic nevytlaci skusal som to asi 10x a nic.
postupujem ako bolo popisane:
tlacka je vypnuta
resume drzim
power drzim asi 5sec
pustim resume
2x stlacim resume
pustim power
a nic sa nedeje normalne sa zapne do pohotovostneho rezimu a koniec :(
skusal to uz niekdo na tejto tlacke ?
Citace:
Původně odeslal Geniusnet
Asi som neschopny alebo moja tlacka je ina :) lebo mi nic nevytlaci skusal som to asi 10x a nic.
postupujem ako bolo popisane:
tlacka je vypnuta
resume drzim
power drzim asi 5sec
pustim resume
2x stlacim resume
pustim power
a nic sa nedeje normalne sa zapne do pohotovostneho rezimu a koniec :(
skusal to uz niekdo na tejto tlacke ?
Zda se, ze sis to vubec neprecetl.. timhle se dostanes do servisniho rezimu a pak muzes teprve tisknout nejaky vystupy.
* 1x Resume (LED becomes orange), 1x Power (confirmation): nozzle test and report
* 2x Resume, 1x Power: print head cleaning and report
Ano zkousel jsem to a funguje to.
Samozřejmě, že to funguje, dneska jsem to používal asi 8x :mweheh:
Ok uz to mam,
asi som to dost nepochopil v kazdom pripade marty dikes za help :)