Citace:
Původně odeslal howkey
to by me docela nastvalo....doufam ze jeste bude ,protoze se mi nechce vymejslet co koupit misto toho
Printable View
Citace:
Původně odeslal howkey
to by me docela nastvalo....doufam ze jeste bude ,protoze se mi nechce vymejslet co koupit misto toho
Gainward ma 2.0 ns ;-) ... a navic u nej ani nepocitej, ze da 600 bez voltmodu, protoze ma podvoltovane jadro o 0.2V oproti Inno a GalaxyCitace:
Původně odeslal Fleak
Citace:
Původně odeslal jaluvkap
nekde jsem cetl ze ma 1.4 ns Samsungy....jinak s tim jadrem mas asi pravdu :)
EDIT: na PCT jsem to cetl
Ja jsem videl ze maji 1.4ns a 2.0ns. Asi bude zalezet na kousku :(
Jakej Zalman na ni mas?Citace:
Původně odeslal jaluvkap
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29997
nebo
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29998
Na webu Galaxy se to nedozvim ;-)
Premyslim, ze bych si pozdeji az budou nejaky money, koupil jinej chladic, preci jenom bych chtel mit tissi PC :-) Ale problem je v tom, ze to nema orig. PCB, takze mam jedine dve moznosti. Zalman nebo Primecooler ;-)
Je na ni celej hlinikovej, nikde sem ho prodavat nevidel. Jenze ja kokot ho pri montazi zk*rvil, ulomil sem 2 lopatky :oops: >:{Citace:
Původně odeslal howkey
A ted samotnej vetracek jen tak nesezenu tj. kdyby se mi karta posrala, tak ji nebudu ani mit jak reklamovat.
člověče, to mi vysvětli, jak se ti to povedlo, protože zlomit lopatky chladiči, to slyším prvně :DCitace:
Původně odeslal Caleb
Hehe, to si asi neslysel o Vokyho 6800 s ulomenou lopatkou (kterou sem od nej koupil :mweheh: )Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Mel sem bocnici od case oprene kousek od kompa a kdyz sem kartu montoval, bocnice podjela a zaryla se primo do chladice graficke karty. Vim, ze to patri spise do bazaru, ale nema nekdo tuseni, kde by se dal samostatnej vetracek sehnat?
Seš talent :)) Origo Zalman se ti určitě nepovede, pokud by tam pasoval PrimeCooler, tak by se to dalo vyměnit, ten se prodává i zvlášť.Citace:
Původně odeslal Caleb
Spis sem myslel, jestli nekomu kdo s tim kseftuje nejakej treba poskozenej zalman neprebyva - kupovat celej se mi nechce.Citace:
Původně odeslal BeachKEN
No, to je těžce nepravděpodobný, ale zkus holt bazar, jiná rada nebude, ev. koupit tu samotnou vrtuli od PrimeCooleru a dát jí na to (jestli je kompatibilní)Citace:
Původně odeslal Caleb
Daj dole origo fan a nahod tam tichu 80/92mm pripadne ak mas miesto v case 120mm na low otacky a mas...Citace:
Původně odeslal Caleb
Mam na tom docasne primecooler, takze o to nejde. Jde mi o pripadnou reklamaci (clovek nikdy nevi) a o to, ze mam rad kdyz veci sou v poradku (kdo videl me auto, se ted asi vali po zemi smichy). Gabo se zminoval, ze mu obcas nejakej poskozenej zalman projde rukama, tak snad ....Citace:
Původně odeslal misokgb
EDIT: Abych nebyl porad uplne OT, vsimnul sem si, ze tahle Galaxy ma podobnej bug jako Leadtek 6600@Sparkle BIOS - kdyz se leze do ovladacich panelu, tak probliknou monitory - pisu monitory, protoze mam pripojene analogove monitory 2 a mam pocit, ze s jednim to nedela.
jop, s jednim nic neblika ...Citace:
Původně odeslal Caleb