Tak a je to mam vybrano - WiewSonic "18" VE800 - 21 580
Co na to rikate?
Printable View
Tak a je to mam vybrano - WiewSonic "18" VE800 - 21 580
Co na to rikate?
Ale řada VE (economy) ani řada VG (grafic) nemá DVI. Pouze VX a VP.Citace:
Původně odeslal Brutus
Tak to je v ... :-( Jsem to proveril, a je to fakt. Tak to do toho nejdu. VX stoji 31k :-( Asi fakt vezmu toho ACERa. Nebo jeste nejaky tip?Citace:
Původně odeslal Ladis
Znate firmu www.lcdpanely.cz/index.jsp ?
Myslite, ze kdyz od nich vezmu toho ACERa, tak to do roka nezabali?
Dik za Info
dobry, zes to nahodil, ted se mi ta jejich stranka nak nekce ukazat ;D (ale vazne)
Mate nekdo toho Acera 712 , resp. nevite o nejake recenzi tohodle LCD? Jde mi o standartni veci - rovnomernost podsviceni, vadne pixely a kvalitu obrazu pres DVI.
Tech 20000 hodin se mi zda dostatecne ( pokud to berou tak, ze prumerne to trva 20k hodin pri maximalne vyhulene svetlosti a kontrastu, nez se podsviceni snizi na polovinu ).
Ja mam Acer AL732, 0 vadnych pixelov, podsvietenie v poriadku, nepozorujem nerovnomernosti.
DVI kabel zatial bohuzial nemam, ale 16 ms response time je super.
iiyama 4314 utg, na pareni totalne idealni, cena pred mesicem, kdy jsem kupoval, 22k. je to 17", odezva 20ms.[/quote]
Rád bych se zeptal na zkusenosti v tomto fóru uvedeného LCD Iiyama 17" (podle iiyama.cz to bude asi přesné označení AS 4314 UT / 4314 utg jsem nenašel). Všimnul jsem si, že ve firemním popisu není uveden ovladač na Win XP a má jen D-sub mini 15 pin, jinak vypadá bezvadně, pracuje teda dobre ? Také hledám kvalitní LCD. Díky Jiří :roll:
Acer LCD AL712 17"TFT/1280×1024/500:1/20ms/TCO99/speakers
ten muzu mit za 1426,- i s DPH
ale me se vic zamlouva tohle
Acer LCD AL732 17"TFT/1280×1024/450:1/16ms/TCO99/speakers
a ten by me stal 15850,-
co vy na to
a jeste me zajima jakej je rozdil mezi 450:1 a 500:1
co to vubec oznacuje ??
tak to si frajer za takovou cenu :lol:Citace:
Acer LCD AL712 17"TFT/1280×1024/500:1/20ms/TCO99/speakers
ten muzu mit za 1426,- i s DPH
No ja nerek ze sem frajer jen sem se spis ptal co je lepsi??
No kdyz normalne co sem koukal stoji o 1200 vic
a ten druhej skoro o 2000,-
ty ho muzes sehnat levnejs ???
To fabsa:
a kde sezenes tu 732 za 15850Kc?
Kdyz mne to reknes, tak ja si ho koupim a pak ti reknu jakej je :wink:
z www.sws.cz
ale pres znameho za D3 nebo D2 ted nevim :wink:
Jestli chcete monitory Acer za dobrou cenu,tak jedine www.sumanet.cz !!!Ja uz jeden vlastnim!A jsem nadmiru zpokejenej!!! :wink:
Jo, Jo a taky ode dneška je mají na czechcomputer.cz za docela slušný ceny!!Citace:
Původně odeslal barakoas
To Ladis:
dik za hlasku. Uz jsem si ho objednal. Pak dam vedet co je to za zazrak.
Ja som zatial velmi spokojny s mojim Acerom AL732. Za jediny maly minus mozno povazovat mierne silnejsi jas v dolnej casti displeja oproti hornej casti (ale to je vraj u LCD pomerne bezne).
Nic tragicke, mozno to robi uhol pohladu na displej (narast je mierny a plynuly, vsimnem si toho iba ak sa na to naozaj sustredim).
Inak obraz, dizajn a moznosti pripojenia su super. 8-)
Dokonca aj zvuk z vstavanych replacikov je celkom slusny (v triede PC).
Ziadne super basy, ale stredy a vysky su v pohode a da sa na tom pocuvat aj muzika :o
Jedine review co som zatial nasiel (bohuzial v nemcine) je tu:
http://www.ciao.com/Acer_AL732_17_TF...__Test_2560743
No mne by stacila aj slusna 17". Nemusi to byt velke, hlavne aby to mallo kvalitny obraz a stym spojena nizka odezva
tak to se mrkni na samsungy 171p a 172t nejsou to zadny novinky ale porad patri k tomu nejlepsimuCitace:
Původně odeslal Raydowe
V tomhle oboru se moc nevyznam, tak by me zajimalo v cem je vlastne lepsi DVI oprti VGA?
Klasický VGA signál konvertuje grafika přes DAC na analog a LCD to pak zase zpět konvertuje na digital. DVI je čistě digitální přenos a odpadá ta konverze, která může mít negativní vliv na kvalitu zobrazení hlavně u větších LCD (17"+).Citace:
Původně odeslal Fila
Kdyz nebudes lenoch :wink: a malicko si procetl zdejsi diskuse podrobneji, tak tam najdes rozdil mezi VGA a DVI.
Pritom to je tak jednoduchyyyyyyyyyyyy 8-)
Co treba tady?
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=13722
Nebo tady?
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=6616
Co ty na to??? :idea:
Co ja na to? Ze sem velkej lenoch :-) Jinak dik za ty odkazi, priste se polepsim ;D
Ja si ich mrku, ties o tom moc neviem....