Tak sme dva:) , akorat ze ja jdu (snad) do klasickeho "hi-fi" :D Ani dospat uz nemozu :cool: Ale i monitorky jsou fajn vecicka, k PC uricte.Citace:
Původně odeslal MadCap
Printable View
Tak sme dva:) , akorat ze ja jdu (snad) do klasickeho "hi-fi" :D Ani dospat uz nemozu :cool: Ale i monitorky jsou fajn vecicka, k PC uricte.Citace:
Původně odeslal MadCap
toz vies ako, ja mam napr. maly byt a PC je tak nejak centrum "zabavy" tj. sluzi ako televizor, video prehravac aj audio prehravac tj. je pre mna prirodzena volba si kupit nejake repro k PC. Monitory su potom tak nejak vychodisko z nudze vzhladom na shitoznost beznych PC bedniciek ;) btw. toto su zaujimave bednicky tiez http://obchod.aq.cz/index.php?status...oustavy%20/%20 (tie M21) stoja 4,5k a co som ich kedysi pocul, tak to nebolo vobec blbe :) asi ale zajdem do tej predajne audiotek a predpokladam ze to bude posledny kliniec do mojej audio rakvy :)Citace:
Původně odeslal Aspon
no ja mam harmana+yamahu vycet beden mam v podpisu a s behringerama pasivnima neni problem. je to podobnej zvuk jak na yamaze tak na harmannovi. U cantonu je bohuzel vycitka na prepaleny vysky a syntetickej zvuj a to muzu potvrdit, ale subjektivne se treba na poslech libily ARteeemu vic nez JBL co tu mam prirovnal bych to k technickejm sennheiserum. behringery jsou podstatne plossi ale LINEARNI tzn. poslouchas co chtel autor rict. Jinak Audiopro mas v praze pekne u nosu...akorat jim radsi zavolej predem, ze bys rad neco poslechnul....ze mne byli 1/2hodiny pred zavirackou jaksi malinko rozhozeny, ze nemeli nic pripraveno atd.))) Ale jinak hezkej shop.
Dale ten audiotek sice zavani cestou do Brna....ale i to by se asi dalo. Startovaci bedny sem minil v profi tvorbe, jsou to nejlepsi bedny v pomeru ceny k vykonu. Ale mam pocit, ze by ses rad malinko rozmazlil, takze muzes koupit i neco drazsiho. Jinak EMU o te bych moc nediskutoval....je proste krasna. akorat jak rikam, pozor na to jesti nebudes nakonec chtit multikanal..ja mam radsi obe.
to madcap...samozrejme, ze si udelej radost)))) ja si vzal proste ty behringery, protoze sub k nim ma 360W vykon a je krasne vyvazenej k tomu co chci...ale do neceho mensiho budou m-audia super.
fuj to sem se zase rozneznil....doufam, ze nebudu promazanej jako spamer.
Doufam, ze to nebude moc OT
Hodne me zaujaly ty Creative M80. Co jsem si prochazel ten clanek z xbitlabs, hodnoti je tam dobre. Za nejakych 1500,- by to mohly byt hodne dobre repro :)
Nevim ale, jake muzu od tech M80 cekat basy, ten stredobasovy vypada dost maly, ale podle testu frekv. rozsahu (tady) to vypada dobre :) (snad az moc dobre na to, jaky prumer ma ten stredobas a jaky maji bedynky objem)Citace:
Highs:
* Attractive price;
* Excellent exterior design;
* Headphones jack on the front panel;
* Two linear Input ports with RCA and Mini-jack connectors;
* Long cables;
* Excellent dynamic range;
* Clean and undistorted sounding of very complex musical compositions.
Lows:
* Small power reserve;
* Misbalanced sounding at the lowest volume.
Asi 2 roky mam Creative P380, subwoofer (tady ten nazev moc nesedi) neni nic moc, spis huci, pomerne brzo prestava stihat, satelitum chybi vysoke vysky... Myslite, ze by to byl velky rozdil ve zvuku? Repro pouzivam nejvic hudbu, potom dal hry, filmy...
Jeste by me zajimalo, jaky je vlastne rozdil mezi monitorama a normalnima reprobednama? Daji se tady ty M80-ky povazovat za "monitory", a muzu je pouzit normalne k PC?