jj máš vždy pravdu ;)
Printable View
jj máš vždy pravdu ;)
pekne CPU, z tveho vyjadreni sem pochopil ze jsi znacne nastvan, vyhod ho z okna a mas pokoj.Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
né nedělám prostě jsem vybalil procík dal ho do slotu pak jsem ho zacvaknul a zjistil že jsem zapoměl něco překontrolovatr tak to celé zase rozhodím a při vytahnutí se prostě nožky odlouply jak přezralé mailny :) tak jsem to pak neřešil dal zpátky a jelo to v pohodě i na overclocking to šlo pěkně tak nevím třeba jsem trefil nečo co tam být nemusí :lol:Citace:
Původně odeslal Dix
:-D ;D
Sorry ale to je fakt BUCHEC... Jasan ze stat se to mne tak se nesmeju a vytrham ty nozicky vsechny anebo ho zaziva sezeru, ale takhle si to precist :wink:
Fakt promin
Tak co Karlosi, jak to dopadlo?
Mně nedávno upadla nožička na soc. 754, ale naštěstí to jede bez ní :mweheh:
Jakubisko: Jsi si jist, že po pomalu osmi letech Karlos ten původní procák pořád má a pamatuje si, jak to s tou nožičkou tenkrát vyřešil? ;D
Teda kluci...cožpak neznáte vesnický fígl o upadlé nožičce?Nožičku najdi,srovnej...vyhledej pin v patici kam patří,potom najdi drátek stejného pruměru a ustřihni tak aby byl o 0,5mm vyšší,ten položíš do patice a k němu řádně přimáčkneš CPU.Případně onen drátek jemně pocínovat přiložit k upadlé plošce a šáhnout na něj pájkou...ale to už chce skill.Ten drátek v patici je fakt jednoduchej.
Vela pinov je bez funkcie, takze najlepsie je najprv mrknut na datasheety a zistit, ci nebol vlastne zbytocny ;-)
A nebo ulámat nožičky všechny a skočit to vyreklamovat ... "to nebyl LGA?" ;D