Re: Uzivatel "Velechova" odsouzen
Omlouvám se, že to zase po více jak roce tahám ven, ale zajímalo by mě jak to tedy dopadlo? Díky, Patrez.
moc nerozumim dotazu - je to napsany hned v prvnim postu ;). pritel velechove, ktery vse spiskal, byl pravomocne odsouzen.
ten z poskozenych, kdo chtel, se muze s timhle odsuzujicim rozsudkem obratit na jakehokoliv exekutora, aby pro nej tech cca 1500kc vymohl.
Je nějaká promlčecí doba do kdy se s tím rozsudkem dá na exekutora obrátit?
Citace:
Původně odeslal
riksa
moc nerozumim dotazu - je to napsany hned v prvnim postu ;). pritel velechove, ktery vse spiskal, byl pravomocne odsouzen.
ten z poskozenych, kdo chtel, se muze s timhle odsuzujicim rozsudkem obratit na jakehokoliv exekutora, aby pro nej tech cca 1500kc vymohl.
Citace:
Původně odeslal
riksa
moc nerozumim dotazu ...
Mě šlo o to, jestli se všichni poškození "zahojili" ? ;)
Citace:
Původně odeslal
Patrez
Mě šlo o to, jestli se všichni poškození "zahojili" ? ;)
aha...tak potom je odpoved, ze nevim; podminky pro to jsou pripraveny. ja osobne jsem si na to cas jeste nenasel, ale me v tomhle pripade o tech par stovek ani moc neslo ;)
Jestli se k tomu muzu taky vyjadrit, tak osobne jsem zadne dalsi kroky nepodnikl. Popravde mi stacilo pravomocne odsouzeni a dalsi vroubek v jeho, verim ze bohatem, rejstriku.
Je možná na čase aby se našel alespoň někdo kdo to do toho úplného konc dotáhne... :-)
Kdo se nepta nic se nedozvi...
Muze nekdo prosim shrnout o co slo? Nejak mi to uniklo (a linky na prvni strance nefungujou...).
Citace:
Původně odeslal
Koudy
Kdo se nepta nic se nedozvi...
Muze nekdo prosim shrnout o co slo? Nejak mi to uniklo (a linky na prvni strance nefungujou...).
Jednalo se o podvodny prodej notebooku v bazaru, uzivatel velechova deklaroval, ze ma na ceste paletu notasu ze statu a nabizel je za velmi zajimave ceny. Hodne lidi poslalo penize predem a zadne notebooky nikdo nikdy nevidel.
Citace:
Původně odeslal
Marty
zadne notebooky nikdo nikdy nevidel.
a velechovou taky ne...
Citace:
Původně odeslal
Marty
Jednalo se o podvodny prodej notebooku v bazaru, uzivatel velechova deklaroval, ze ma na ceste paletu notasu ze statu a nabizel je za velmi zajimave ceny. Hodne lidi poslalo penize predem a zadne notebooky nikdo nikdy nevidel.
tý jo, na tu akci si pamatuji, také jsem zvažoval ale nakonec jsem pořídil jinde.) tak aspoň gratuluji že se podařilo justicí udělat vroubek .
Jen jsem smutny, ze se tu nenasel nikdo, kdo by to dotahl do konce. S takovou ma sice zapis v trestnim rejstriku, ale penez si jiste vesele uzil a uziva dal. Takze se sem hodi ono porekadlo o vlku a koze...
Citace:
Původně odeslal
Haste
Jen jsem smutny, ze se tu nenasel nikdo, kdo by to dotahl do konce. S takovou ma sice zapis v trestnim rejstriku, ale penez si jiste vesele uzil a uziva dal. Takze se sem hodi ono porekadlo o vlku a koze...
a jak to vis? rozsudek, ktery se mi vali ve skrini, mluvi o 14 lidech, kteri muzou jit k exekutorovi. tady v tom threadu vidim posty jenom od 4 z nich...