je, hlavne kdyz musis chodit po obvodu oploceni, ktere je fakt obrovske
jinak auto beru taky, odjezd Kladno, coz je pro vsechny asi mimo, ale beru jeste kamose s FZ30 :)
Printable View
je, hlavne kdyz musis chodit po obvodu oploceni, ktere je fakt obrovske
jinak auto beru taky, odjezd Kladno, coz je pro vsechny asi mimo, ale beru jeste kamose s FZ30 :)
Tady to zavání "Sadámem" :-) Určitě Vás tam nechají fotit si letiště!! ???
jezdim tam kazdy vikend a je tam vzdycky plno lidi, s tim neni problem
Možná bych se zúčastnil, ale v 15 lidech asi ne ...
no 15 asi fakt ne i kdyby se 15 nejak nahlasilo, skoncime tak na 4-5 to je tak idealni
s kamosem jsme tam v zime travili odpoledne jen ve dvou - byla takova zima, ze to ostatni asi odradilo:-)
ale moznost videt letadla, ktery uz treba nikdy jindy neuvidim, za to stoji... skoda ze jsem prosvihnul pred par lety ten concord:-(
zajimavy byl treba Il-62, kterym si Putin pri navsteve Prahy nechal privezt svuj vozovy park:D a nebo Tu-154, pripadne MD-80 pristavajici se zabrzdenejma kolama, navic hned po dosednuti revers - holt italove se nezaprou:)
driv sme taky chodili na 747 Cargo, ale to ted do Prahy lita pravidelne
me se ted moc libil Virgin Atlantic A340-600 to byla paradicka
jinak China Cargo je uz klasika, libi se mi taky Korejci s A330 a A320 od CSA :)
a pekny byl IL-96
http://www.jefflewis.net/graphics/ai...master_III.jpg
tohle tady delalo slusnej pruvan...
jinak ja jedu urcite na kole :)
Jelikož byl můj táta (již je v důchodě) v Prostějově velitel letky vrtulníku (mechanik,radista, operátor) (máma operátorka na věži) a má tam spoustu známých, není pro mě problém si zajet na voj. letiště a tam si "vyfotit" co chci ( o tom, že u nás v baráku bydlí generál letectva T…..k ( tož Čenda ne?) atd. ani nemluvě :-).
Kam se hrabou "dopraváci"!!!! Kdyby jste viděli takové An A-10 Thunderbolt II , Cobry, AH64 (Apač), nebo perličku:
Cirka před měsícem u nás provádělo cvičné shazování "zásob" nebo čeho neoznačené ( což mě bylo divný) C-17 Globemaster III s pásovým podvozkem!! takový let v cirka 5m nad zemí se shazováním nákl.aut na spec. kolovém podvozku, to je pane zážitek!! Kam se hrabe Ruzyň :-( !!!
Nechci se chlubit, ale tohle tam asi nemáte co Pražáci :-) ???
Škoda, že si nemůžu vzít někdy s sebou nějaké kamoše když se "něco" děje!
Kolikrát tam člověk vidí věci o kterých ........
To by bylo foceníčko!!!
Edit: Vinct Black to je ten C-17 Globemaster III ale s obyč podvozkem
to musi byt taky pekny, ale kdyz byl v Praze An-225 Mryia, tak na to nema asi ten Concorde :)
tak jak to s vama nakonec vypada?
No myslim, ze vetsina lidi to vidi na 24, coz se zase nehodi foxovi, coz je skoda no. Tedy komu by se hodila sobota 24 cervna?Citace:
Původně odeslal Holda
ja :)
myslim ze to tady uz kazdy psal ne? i mne se to hodi.
No jasny, jde o to, ze tady kazdy tak nejak psal terminy, tak jsem myslel, ze uz by se treba mohl dohodnout jeden konkretni.Citace:
Původně odeslal Marty
Zakladam hlasovani...
Eh no ja urcite nedorazim, obavam se ze neni co bych svym "pindou vyfotil" :-)
Nicmene doufam ze pak fotkove a zazitkove poreferujete :-)
pokud mi do toho neco nevleze a budu se tam mit jak dopravit, tak bych se rad ukazal
Udělal jsem teď dost fotek ze země i ze vzduchu a hlavně mám už letišť a letadel poslední dobou nějak dost, takže já ne ...
No tak ja nebudu moc 23-24 hodilo by se mi to tak 1-2.6 ci az o tyden pozdeji tedy 8-9, byl by nekdo kdo by se ke me pripojil? Moc rad bych tam s nekym zajem ale ja fakt toho 23-24 nemuzu... tak kdyztak ty Foxi jestli jeste chces, tak tam muzem vyrazit takhle pozeji jak jsi mi nabizel.
jo, urco se nejako domluvime. 1-2 mam lanparty (asi), ale ten tejden po tom vypada schudne ...Citace:
Původně odeslal Skodik