Ta poslední je už velmi dobrá, je vidět, jak může pomoct, když někdo poslouchá ;)
(jen se mi zdá, že je rovina zaostření před očima - že jsou např. vlasy na čele ostřejší než oči)
Printable View
Ta poslední je už velmi dobrá, je vidět, jak může pomoct, když někdo poslouchá ;)
(jen se mi zdá, že je rovina zaostření před očima - že jsou např. vlasy na čele ostřejší než oči)
jj, ten portret je nakonec hodne peknej, fakt prima. A potom se mi taky docela libi ta posledni krajinka, ta je prijemna.
Tak bych si dovolil přidat odkaz na vojenskou přehlídku Bahna 2006, konanou 24.06.2006 ve Strašicích. Bylo to velmi pěkné a přijemné se 6 hodin rožnit pod sluníčkem na střeše hasičského vozu :oops: :-o
http://www.sybol.eu/WWW/Foto_galerie...2006/index.htm
Tahle fotka na mě působí nějak zvláštně.
no pusobi az skoro romanticky :-)
Jedna reportážní.
tyjo, skoda zes to nevzal trochu vic zprava.. bylo by to uplne paradni... takhle je to moc natesno
No nevím, IMHO je to kompozičně naprosto v pořádku... :rolleyes:Citace:
Původně odeslal bufobufo
myslel jsem to, aby byla videt ta cisterna (ci co to je) vzadu, jinak je to okCitace:
Původně odeslal Darth Maul
Aha, tak to potom jo... ale pak se bojím, že by to spíš nabralo reportážní vzhled a ubylo by na uměleckém dojmu, pocitovosti a dramatičnosti...Citace:
Původně odeslal bufobufo
Líbí se mi to přesně tak, jak to je ;)
mne se taky libi, tak jak je :-)
Jinak cely album z Bahen 2006 je super. Bohuzel jsem letos nemel cas se dostavit, takze jsem moc rad za paradni reportazni foto. diky ;)
Díky za komentáře.
Přidávám další. Děti se fotí skvěle. :)
Je to foceno na Land Rover Cup 2006. Z tohoto Land Rovera jsem pak fotil při jízdě městem celou kolonu, byla to paráda.
Jinak jsem si v pátek udělal radost a pořídil Nikkor AF-S 17-35/2.8D. Chyběl mi dost dlouho širokáč a začínal jsem na pevný padesátce, pohodlný to moc nebylo. Tenhle macek je pořádnej a těžkej kus kovu :D
Takže o víkendu zkusím ulovit krajinu.
Pro mne vsechny OK, ale ty ramecky....ee...:-)
Mě se rámečky líbí. Možná by to chtělo jiný styl, ale nic mě nenapadá.Citace:
Původně odeslal Jirime
Gratulace, pěkný kousek :) V čem Ti to ale pomohlo na wide-angle proti 18-70? Kdyby se Ti chtělo, dost by mě zajímalo (a nejen mě) srovnání 17-35 vs. 18-70 a la tominek, bylo by možné?Citace:
Původně odeslal Slimák
Díky. No srovnání klidně můžeme provést, ale 18-70 už nemám, ta je někde tuhá :D. Kupovat jsem ji znovu nechtěl, měl jsem horší kousek, co do ostrosti moc nevynikal. Poslední dobou jsem se zaměřil jen na výběr světlených skel. Mám AF-S 80-200/2.8D a kvalitou jsem s tím naprosto spokojen, tak jsem i jako širokáč vybíral v tom samém poměru. Čekám od toho vynikající kresbu od středu do stran, chtěl bych si zkusit začít fotit krajiny a na výřezy mimo střed to taky jen prospěje. Kvalitou a zpracování je to oproti 18-70 nebe a dudy. Těžkej kus kovu, perfektně zpracovaný a věřím, že po čase mi nebude lézt do vnitřku objektivu bordel, jako u 18-70, kterou jsem ani netrápil, ale je hold na to náchylnější.Citace:
Původně odeslal jan555
Světlenost ocením, pro reportáže v interiérech je to ideální.
Tak přidám další. Je to foceno v noci při procházce Prahou. Na sochu Jana Žižky pálil reflektor, v originále je WB dost do oranžova. Přidán kontrast, úprava WB, ořez.
no to odmazane pozadi vypada zajimave. zrovna par dni z5 sem hledal odvahu udelat neco podobneho jedne sve fotce.
Všechny úpravy jsou napsané výše. Takto jsem to vyfotil. S pozadím jsem neprováděl naprosto nic, žádná změna, žádná retuš, jen jsem komponoval tak, abych tam neměl nic rušivého :)
Přikládám original, tak jak vylezl bez úprav.
tak to sorry. omlouvam se :oops:
prislo me to jako odmaznute.
ale paradni fotka. libi se me ty barvy po uprave
V pohodě. Díky. Stačilo si jen pohrát s vyvážením bílé a docela jsem čubrněl, co z toho vylezlo. :)Citace:
Původně odeslal tominek
Tak ještě jednu z procházky noční Prahou :)
Zdravím. Už jsem dlouho nic nepřidal. :)
Prosím o názory, kritiku, komentáře. Mějte se fajn ;)
První fotografie je z Egypta, nazval bych to takové "spojení". Ostatní jsou pořízeny v Roudnici nad Labem na nedávno proběhlé akci Memorial Air Show 2007, kde se počasí moc nevyvedlo.
Sice trochu odvážné kompo, ale jinak to hold nešlo.
U druhé Topolánek vysvětloval své letecké příběhy :)
Kompo odvážný se mi docela líbí, riznul bych to dole nahore a kousek vpravo a nebo jen nahore a dole ;)
jo a redbul je správnej chaos :) vypadá to dobře, modrák je taky hezkej, ale já bych ho zřezal ;)