Zkus se zeptat na novej kryt na www.asupport.cz , cenama mě díly na acer nejednou příjemě překvapili....jo a chtěj jen kryt , ne LCD ! .Jinak jim napiš co chceš, a typ ntb.
Printable View
Zkus se zeptat na novej kryt na www.asupport.cz , cenama mě díly na acer nejednou příjemě překvapili....jo a chtěj jen kryt , ne LCD ! .Jinak jim napiš co chceš, a typ ntb.
Díky, právě jsem jim napsal :DCitace:
Původně odeslal pavlata
Pokud by se to vlezlo tak do litru, litru a půl, tak bych do toho asi šel :D
universalni navod na lepeni umely hmoty, by my Děda:
1) potreby - zbytky plastu co lepime + nejaky tekavy rozpoustedlo, co plast pekne rozpusti (idealni je aceton :D - aspon je veselo, nebo eter - ale to se zase spi)
2) postup: vezmu krapitek rozpoustedla, do nej postupne prisypavam za staleho michani zbytky plastu, dokavad neziskame dostatecne viskozni hmotu (dle pouziti)
3) ihned po umichani aplikovat, poradne vetrat....
voillá a jest slepeno:)
Bohuzel ne vsechny plasty jdou jen tak rozpustit pro dalsi pouziti, nove plasty uz nejsou takove co kdysi :-)Citace:
Původně odeslal Doktor-Prase
A i kdybys udelal lepivou kasi, tak neni nikde jistota, ze dojde k idealnimu spojeni s puvodni casti - zvlast u reaktoplastu a podobnych "hracek".
jeste muzes zkusit napsat/zavolat sem: http://www.ers-limited.cz/index.htmlCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
jasne, chce to nejdriv samosebou zkusit... ale vetsina veci, co jsem takhle pridelal, drzela jak helvetska vira...Citace:
Původně odeslal PetrT
Ja resil podobnej problem, protoze notes casto taham za displej tak mi prasknul na obvyklem miste (viz priloha). Zkousel jsem asi pet druhu vterinovych lepidel, nektery vydrzely i dva tydny >:} . Pak jsem nasel zbytek lepidla se kterym jsem kdysi lepil expanzky etc. Jmenuje se UHU Allplast, a drzi naprosto fest minimalne pul roku. Ten muj spoj je taky hodne namahanej, pokazdy kdyz jsem otviral displej tak se mezi tema prasklinama tvorila mezera cca 3mm. To lepidlo dela presne to co zminujete, trosku to ten plast naleptalo.
Takze doporucuju, kupoval jsem nekde v Bauhausu nebo Baumaxu.
http://img99.imageshack.us/img99/9516/t213ya.jpg
Tady je web vyrobce http://www.uhu.cz/lepidla/specialni.htm
Mne to zatial drzi - uvolnenie pantov + lepidlo + spevnenie drotom pomohlo. Este skusim tento postup zopakovat na dalsich 2 notebookoch - jedna 386 a jedna 486 :)
Já osobně si asi nechám vyměnit ten kryt celý, cena je celkem příjemná... Ještě bych se chtěl zeptat zdejších bastlířů-dost z vás vypadá na to, že už jste zmíněnou část někdy vyměňovali...
Kryt stojí 800, montáž 600... Stojí to za ty prachy, nebo to člověk zvládne sám? :D
Mno...je dulezity mit servisni manual. Pokud ho sezenes, tak to zvladnes sam.
Chmmm, tak ten jsem k tomu NTB fakt nedostal a tipuju si, že když si o něj řeknu v tý firmě, tak si daj dvě a dvě dohromady (respektive. -600 pro ně, pokud si to udělám sám) a taky mi ho neposkytnou :DCitace:
Původně odeslal mraky
No uvidím, ještě si to rozmyslím :-/
Kde se da sehnat kryt k notebookum?? Otcovi tak praska v pantu u displaye :/ Ma nakou postarsi toshibu...
no, zhruba tuhle metodu sem pouzival cca pred 15 lety, kdy sem lepil plastikovy letadylka :-). zbytek stromecku sem nalamal na pidi kousicky, "zalil" prislusnym redidlem a za par dni jsem mel to nejlepsi mozne lepidlo :-)Citace:
Původně odeslal Doktor-Prase
No já ho sehnal (respektive napsali mi že ho mají) tady http://www.asupport.cz/Citace:
Původně odeslal MEluZíNa
Ale jestli dělají i Toshiby, to vážně nevím...
Internet zname?Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Problem je hlavne v tom, ze k notebooku vacsinou nedavaju plasty navyse, s ktorymi by sa to dalo spravit...Citace:
Původně odeslal Bob van Sikorski
Inak vselico sa da robit aj bez servisneho manualu, len to chce trochu praxe - moj notebook uz poznam cely naspamat ;D
Armadu jsem taky rozdelaval jen tak bez niceho a po poskladani vse fungovalo (zazrak), nebal bych se to zkusit vymenit sam - aspon to zkusit, kdyztak se tam zastavis znova i se 600,- navic :))
Pokud s tim nemáš zkušenosti, neděl to - ulámeš packy co to držej pohromadě (i když jim se to občas povede taky), já obědnávám jen díly, a zbytek si dělám sám.Ale chce to zkušenost, jimak můžeš udělat víc škody než užitku....
Ano - ked to nepoznas, tak nevies, ako to vnutri vyzera. Pri prvom rozoberani niecoho sa mi casto podari tiez nieco zlomit - vacsinou vtedy, ked je to nejako debilno vymyslene :)
No, přesně toho se bojím... Nevím přesně, jak to v těch pantech vypadá, za co můžu a nemůžu vzít, asi to přece jen nechám za těch 600 profíkům... Ono když si vezmu kolik mi platí v práci za hodinu a kolik času bych strávil čmucháním servisního manuálu, modlitbama, abych to zvládl a nedokurvil a následně demontáží a montáží, tak by to asi nebylo úplně nejekonomičtější řešení :DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Ale zase kdybys to dělal sám a něco dokorvil tak budes mít dostatek plastu na výrobu toho zázračného lepidla. :-)
Zkus tohohle typka:
http://forum.notebookreview.com/show...?t=25467&pp=10
sice nema 530 ale podobne modely ano.