Citace:
Původně odeslal jago
Mě vydržela necelých 5 měsíců.
Printable View
Citace:
Původně odeslal jago
Mě vydržela necelých 5 měsíců.
OKi, da se teda nejak identifikovat ta vadna serie ?
tak to je celkem spatny, to klido i nejake bazarovky muzou po case zdechnout.Ja myslel, ze se z toho zakouri tak do tydne :(Citace:
Původně odeslal Peter5110
Citace:
Původně odeslal jago
Taky mě to velice překvapilo že se posrala až skoro za půl roku
No tak nejakou dobu si to tady uz procitam a docela se nestacim divit...Vzdycky kazdej rikal ze je tahle deska vyborna (coz urcite je),ale v tyhle veci ze se "pali" na tom asi nejlip neni (snad se jedna opravdu jen o vadnou radu).
Nedavno (asi tak 3-4 mesice) jsem znamymu stavel novy PC i s touhle deskou,tak se bojim aby mu neodesla do vecnych lovist...
Tak snad bude i nadale slapat tak dobre jak slape ted :)
>:} tak to teda musim suhlasit s MaWo-m :). Ta nova Infinity co prisla slape korektne takze fakt asi len par kusov vadnych (teda s vadnymi suciastkami).
Tak teda nevim co mam chtit, mam zadat nejnovejsi verzi te desky nebo naopak starsi revize ? Kdyz mi prijde dom, da se z toho poznat zda se jedna o ten problemovy kousek ?Citace:
Původně odeslal GABO
No novsia revizia zial nie je pokial viem (aktualan B) a zistit to pojde asi tazko.
lidi, nedelejte z toho paniku, jako by ta deska byla ten nejporuchovejsi smejd na svete :rolleyes:
Tak už ji mám doma z reklamačky.Netrvalo to vůbec dlouho.Posílal jsem ji až minulou středu 31.5. a dneska 7.6. je doma Obchod.cz mě mile překvapil
DFI LP UT nF4 Ultra-D
tak sa hlasim do zastupu ..... ludi co asi poslali na cintorin high-tech mobo dalsiu mobo :???: Pri vymene waterblokov a kompletnom zostaveni pc mimo bednu (tjst bastl na stole vedla monaku a mysicky hehe ... este ze som to nedaval do bedne :D EZ swich rulezzzz) doska nenabehne .... vetraky sa roztocia, ostanu svietit spodne 3 led a to je asi vsetko ... inak hdd sa rozbhene tiez ... take samozrejmosti ako znovu nahodenie blokov a cele psokladanie kompu oz znova a clear cmos mam uz zasebou ...
ANY IDEAS ?
TAK SKORY PRECHOD NA AM2 SOM VERU NECAKAL :mad:
Hmm dost casty jav aspon z poslednej doby...:(. Zaujimave ze to iste sa dialo pri jednej DFI (ten isty typ) ktoru mi vratili prave kvoli tomuto stavu. Po nahodeni mojich komponentov ziadny problem..a dosku zobral iny zakaznik, ktoremu to tiez slape bez problemov. Zeby nejaka kompatibilita?
tu dosku mam uz asi rok a pol je to DFI LP UT nF4 Ultra-D nie infinity
Problem nastal ked som to zlozil a nenabehla ... ja to vidim jedine na RMA :mad: Taka good mobo do bola isla na 425 fsb :???:
Prosim vsechny o pomoc.Mam tutu sestavu Athlon64 3700+(SanDiego)
DFI LanParty UT nF4 Ultra-D BIOS:704-2BTA . 2x1 gb DDR nanya 3.3.3.8 1t,zdroj 450watu.
Leadtek 7600gt extreme nic netaktovano.Cely den pocitac jede vecer ho vypnu a rano nenajede.Musim vyndyt baterku a resetovat bios pak najede.Cely den v poradku vecer vypnu a rano opet nenajede poradte prosim specha uz nevim co s tim diky moc za kazdou pomoc.
Původně odeslal Pepik71
BIOS si náhodou neflashoval? Ten zdroj 450W je co zač?
poslal sem ji na reklamaci
S reklamaci DFI LanParty NF4 Sli-Dr jsem mel take hrozne potize. Nakonec jsem to svedl na rozpor s kupni smlouvou z duvodu chybejiciho ceskeho manualu a za 3 dny jsem obdrzel dobropis:). Hlavni problem bych videl ve firme Ridea, protoze jsem mel moznost si precist maily mezi koncovym prodejcem a a dotycnou firmou.
Nevíte, který disk by bezproblémově chodil na desce DFI nF4 Ultra Infinity - nForce4 Ultra? Díky chipsetu jsou s tím u pár disků velké potíže...
Disk WD Scorpio WD400VE 40GB 2,5", pevný disk 2,5", kapacita 40GB, 5400ot./min., 8MB cache, rozhraní ATA100 bych chtěl použít jako systémový - nebude s ním problém? Díky za odpověď
Z vlastni zkusenosti mohu potvrdit bezprblemovy chod disku Samsung a take Seagatu. Ono problemy s nForce4 byly pokud vim jen s Maxtory.
ty problemy s Maxtory byly asi jen u nekoho ja jeden Maxtor mam a naprosto bez problemu
Tak mi minulej tejden taky chcipla na tu samou nemoc. Jdu reklamovat na obchod.cz
Ked tak citam tuto diskusiu o Infinity doskach, tak ma napada nasledujucua otazka : Skusali ste niekto za jazdy nejak prstom / "hmatom" aka je teplota tych stabilizatorov?
Ja sam som jeden PC s Infinity skompletizoval pre znamych, no kedze tam je aj bolo Vcore vzdy na def. tak ma to ani nenapadlo...
Akurat som tam daval pasivny chladic od primecooleru na chipset, ktory sa tam este aj ofukuje.
tak to vypada ze mi taky chcipla :( ....mel jsem ji asi 2-3 mesice
dneska jsem jen tak brouzdal po webu a nejadnou se mi vypnul komp a nenabehl....
nejdrive kdyz jsem ho zapl tak na okamzik se zacly tocit vetraky a rozsvitili se diody ale asi po 1 s se zase vypl
no celej den jsem si s tim hral a ted kdyz ho zapnu tak se uz nevypne ,vetraky se tocej ale tim to konci....taky kdyz se to stalo tak jsem cejtil divnej smrad.....
jeste zkusim par veci vymenit ale stejnak si asi myslim ze to bude deskou
Heh, moje deska byla kupována v lednu, tak mně vydržela 11 měsíců :). Ale teď mi bohužel taky odešla.
Bohužel vždy to samé. Při hraní hry se PC najednou vyplo a jde sice zapnout, ale naběhnou jen větráky.
Je to série B a reklamace mi snad vyjde. Je kupovaná u Alzy.
Dobry den,
Nechci zbytecne zakladat nove tema jelikoz tohle vlakno mi prijde docela prihodne. Takze vzhuru k memu problemu.
Mam DFI nF4 Ultra Infinity. Koukal jsem na film a znicehonic se mi vypnul cely PC. Myslel jsem ze by mohl byt nejaky vypadek site ci neco podobneho, jenze po stisku "startovaciho" tlacitka se nic nedelo. Jenom se cca na 1-2s rozjely vetraky a hned se zase vyply (Od te doby stale stejny problem). Prvne jsem si myslel ze by mohl byt v haji zdroj, ale dela to i s ostatnima zdrojema co mam. Tak jsem zkousel prohlizet celou desku a hledal jsem zda neni nekde ufouknuty nebo urazeny kondik - nikde nic. Myslel jsem si jestli se trebas neprehriva nejaka soucastka tak jsem zkousel kontrolovat stav past pod chladicema a vsiml jsem si ze na cipsetu jsou na tom pasivu v rozich kde se dotyka cipset a chladic takove cerne fleky. Coz mne zarazilo nebot mivam pusteny speedfan pro kontrolu teplot behem hrani nebo po hrani. Ukazoval mi na cipsetu cca 50°C tesne pred padem a vetraky se taky tvarili ze svisti.
Zkousel jsem resetovat CMOS, vyndat baterku, poodpojovat vsechna zarizeni (Disky mechaniky, grafiku, RAMky) Jiny zdroj atd, atd.. Nemate nekdo nejakou radu cim by to mohlo byt, nebo uz se muzu s deskou rovnou rozloucit???
Moje sestava viz podpis.