Re: Help: jaký tablet, popř. gr.card. na 2D grafiku?
Citace:
Původně odeslal Rich182
s tabletom pracujem skoro denne a nie je to problém... Raz som vyskúšal aj LCD tablet a to už je o inom ... ale tá cena :confused:
no prave preto, ze s nim makas denne, tak sa podpises ;) daj to niekomu inemu a uvidis ze ten jeho podpis bude jak keby mal epilepsiu :D ale to je OT ... inak LCD tablet je ina kava, som to tiez skusal chvilku a bozske
Citace:
Původně odeslal MadCap
... inak LCD tablet je ina kava, som to tiez skusal chvilku a bozske
To je pravda, ono to tak možná časem i dopadne, protože je spíše výtvarnice a tam je LCD tablet nutností, ale cena 100tis. - prostě na to si musí vydělat sama a hlavně, musí se jí to rentovat, být to výrobním náčiním.
http://www.amsoft.cz/Produkty/Wacom/cintiq/main.html
to Rich182: no nepodepisoval sem se (jen sem to zkoušel). K něčemu ten tablet asi je když se prodává. Já ho pořídil protože sem si myslel že to bude na práci lepší než myš, a nějak není. na grafický práce jo, ale jakmile přejdu na ovládání windows atd, tak myš. taky mě štve že s tabletem nejtde takovej ten fígl jak zvedneš myš, položíš jinam a popojedeš, a znova... to když udělám s pencilkou na tabletu tak se mi kurzor vrátí na to původní místo a to mě často dosti zpomaluje.... jinak na grafiku je to zajmavá věcička. super featurky jako intuitivní ovládání, přítlak a další, to uznávám...