Ja uz se varky s AL heat. zbavil a jsem stastny clovek ;D
Printable View
Ja uz se varky s AL heat. zbavil a jsem stastny clovek ;D
To Capi: Jak jedou tedka?
...no kdyz tolika lidem nejedou pravdepodobne kuli nekompatibilite co kdybyste si je zkusili mezi sebou povymenovat ? treba jedny co nejedou jednomu druhymu pudou a naopak ;D ;D
..jasně, nepřebejvá někomu 512MB OCZ 433EL s Cu chladičem? :) jden modul by se mi hodil..
Tyhle jedou v pohode. Skoda ze nevim co bylo pod tim hlinikem. Kazdopadne pod tou medi je uplne neco jineho ;DCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
No potěš .. mám ty samé,ale na revizi NF7 1.0 mi běžely ! tak snad půjdou i teď !Citace:
Původně odeslal barakoas
Mám taky jeden modul DDR433 EL(Cu) a jede při CL2 pouze na 204FSB. Je to normální?
Bohužel deska neumí víc než 2,7V, ale moje stará pamět DDR400 jede v pohodě i na 212FSB. Myslel jsem, že by ta pamět měla umět výš. Marek Sedlář někde ve vedlejším threadu psal, že ty paměti sice uměj o dost vyšší FSB, ale při vyšší voltáži (2,8V+). Přijde mi divný proč z DDR433EL dostanu nižžší FSB než z DDR400 při stejným časování a stejný voltáži.
Máte s tím někdo zkušenosti?
Jestli je pravda, že ta pamět potřebuje vyšší voltáž, tak tu svou klidně s někým vyměním za jinou, protože na reklamaci to asi nebude.
..máš 256ku,nebo 512ku?Citace:
Původně odeslal Massaro
Me se zda ze ty DDR400cl2 sou lepsi...
Me daj 213 na cl2-6-3-2 2,7v
http://www.volny.cz/prochazka.o/doca...130_213x10.gif
mám dvě 256ky. Spolu jedou jen na FSB200. :? Buď je vyměním za jiný nebo nějak vyreklamuju desku za revizi 1.2, pak bych do nich mohl pouštět víc štávy. Ještě uvidím.Citace:
Původně odeslal Over
Massaro...škoda že nemáš 512ku,bych jí vod tebe koupil 8-)
Ja som tento weekend skusal moje dve 256MB 400Cl2 Performance Series a nedostal som viac ako nejakych 205 ani na 2.9V :?
A to som do cipsetu daval Vdd1.86V, takze tam problem nebude.
No nic moc.....skusim ich este potrapit.
To máš asi nějaký horší kusy pamětí, moje DDR400CL2 šli na 212(5-3-3-CL2) při 2,7V, kdybych jim mohl naprat víc V, šli by určitě k 220. Sehnat dneska dobrou pamět je umění.Citace:
Původně odeslal usuall
A k tomu mam aj malu priepustnost. Na 200FSb a 5|3|3|2 mam 3060/2850 ked Jan ma s jednou TwinMOSkou na 8RDA a tom istom casovani 3020/2750 tusim :eek: Nejak sa mi nezda ten DualChannel.Citace:
Původně odeslal Massaro
Pozrel som si pamate v AIDE32, a Ta mi vypisala, ze jeden modul mam 200@6ns a druhy 166@7ns. Tymi nanosekundami som si nie isty, ale vypisala ich rozdielne na kazdom module. Neviem ci sa da tej AIDE verit, ale je to haluz. Pamate som kupoval v tej istej predajni s rozostupom asi 1/4roka....obe su s Cu heatsinkami.
Citace:
Původně odeslal usuall
Je to tak :!: Mam pripustnost nejakych 3040/2755 a to len s jednou. Ale nejde viac nez na 205fsb. To uz ale mrzne hned 3dmark2001.