2Eagle: nevedel sem presne,jak PowerNow! funguje,bral sem to trochu z jiny stranky. Kazdopadne souhlasim stim ze na urovni tech. inzenyra u MB firmy by se naco takovyho stat nemelo.
Printable View
2Eagle: nevedel sem presne,jak PowerNow! funguje,bral sem to trochu z jiny stranky. Kazdopadne souhlasim stim ze na urovni tech. inzenyra u MB firmy by se naco takovyho stat nemelo.
30fps je fakt brutus, jestli neveris nainstaluj si program fraps a ten ti ukaze kolik je fpsCitace:
ten FameLimiter u GTA3 prave zapnout (ja vim taky sem psal vypnout, ale sekl sem se...chtel sem napsat Zapnout :)) kdyz je zaplej tak vse bezi ok... nevim jestli to strhne na pouhych 30fps (to je trosku brutalni ne?)
jestli te bere hrani na 30fps tak si to nech zapnuteCitace:
no kazdopadne ho nechat zaply, ty veci co to dela kdyz je vypli...uf, v kombinaci s shitoznimi NVIDIA drivery jakekoli verze..
drivery se ti muzou zdat "shitozni" kdyz si je neumis nebo nechces nastavit - jaxem psal vypnuti vertikalni synchronizace (vsync) pro direct3d ten jeho problem pomuze kdyz ne yresit tak alespon zlepsit (gta3 melo prob s cukanim na hodne kompech)
jezis, detonatory si nastavit umim... stejne jako vypnout VSync... nicmene neskryvam svuj nazor ze nVIDIA absolutne nedosahuje urovne driveru ATi (a nikdy nedosahovala, jo mozna v roce 2001 kde jela nejaka verze 6.50)Citace:
Původně odeslal roxik
ps: mne to GTA III Vice City delalo taky, ale pak sem zapl Frame Limiter a at to vypada jakkoli podivne, problemy zmizely...Citace:
Původně odeslal roxik
?? nebyvalo to vzdycky naopak?Citace:
Původně odeslal Converge
Taky bych rek, od te doby co jsem se pokusil 2x preinstalovat original drivery z CD novejsimi catalysty ve Win XP a pokazde na ruznych PC se mi zjevilo nezname zarizeni (asi druhy vystup na monitor - pripadalo mi ze u ati se to hlasi jakoby druha grafika), ktere zaboha neslo instalovat, tak jsem to vzdal a nechavam tam jen stare ovladace z CD. Reinstalace pres stare drivery i instalace na cisto - porad stejny vysledek. To ve mne opravdu duveru v drivery Ati nevzbudilo.Citace:
Původně odeslal Felipe
1. buď sú mantaví dementiCitace:
Původně odeslal Eagle
2. buď nechcú zaplatiť AMD prachy za technológiu
3. je fakt DFI horšie ako Matsonic, ECS alebo PC CHIPS ?
ja mám Matsonic a ono to dokáže dvíhať napätie do 1,85V a samozrejme znižovať, dvíhať napätie RAM a dačo aj prežila - a samozrejme že má jemné krokovanie po 0,1MHZ až do 233MHZ - jediný háčik je v tom, že nevie dať deličku 5 a keď si tak vezmem 233 : 4 = 58,5MHZ, to je fakt brutal. a všetci odcudzujú matsonic - na ECS som veľa chvály nepočul, no možo je to ako s Matsonicom a PC CHIPS - tomu sa všetci vyhábajú a nenávidia a DFI - aké máte skúsenosti ?
ad GTA3 - zapni si FRAME LIMITER - MNE TO IDE V POHODIČKE plynule hoci 30fps, ale fakt plynule - a radšej si zahraj Vice City :D
ad mačka :