2 barakoas:
ked kupujes shity OCZ :wink:
Printable View
2 barakoas:
ked kupujes shity OCZ :wink:
No nevím, mně jedou OCZ naprosto v pohodičce a určitě mě nestály tolik, co Tebe Corsairy... :wink:Citace:
Původně odeslal Deviant
Deska je super konečně OK 200MHz FSB s 1.1, ASUS A7N8X Deluxe, MSI K7N2-L ani Chaintechem to nešlo stabilně víš jak na 185MHz, to je moc prima, ale nefunguje mi na seriatelích RAID s WD 800JB a to lidi dost bolí - uvidíme až přijdou SATA disky. Jsem s toho už cely polamany makam na tom kompu uz 24h porad sama instalace a pády. Na ATA to ted funguje OK.
Darth - ved vies co znamena znak :wink: .....Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Inac ako pozeram mas uz v popise 200FSB - congratulation !
Co znamena znak :wink: viem velmi dobre - vsak ho tam mam aj ja... :wink:Citace:
Původně odeslal Deviant
Uz so tie OCZ-ka trapil na FSB 210 a zatial v pohode!!! :lol:
fuu toto nie je dobre znamenie ....problemy s biosom stale aj na NF7-S 1.2 :evil: :?
http://www.amdforums.com/showthread....hreadid=202271
Jen jsem chtel pripomenout, ze nemate 100% jistotu, ze to bude 1.2. Ja si ji objednal ve ctvrtek a stejne mi prisla 1.0 :evil: :evil: :evil: btw, myslite, ze normalne prodavaji i desky z reklamace????? jako normalni za plnou cenu?
Jestli to mas z CC, tak ti minuly tyden doprodavali 1.0, 1.1. Ted uz maji skladem pouze 1.2. Dneska jsem jim volal. Taky jsem si ji v patek objednal a prisla mi 1.1. Ale uz je na reklamacce - BIOS ( prece si nenecham 1.1 ). Ujistili me, ze zpatky mi prijde 1.2Citace:
Původně odeslal Deacon
Co mas s biosem?.. a kdy to tak muze prijit zpatky??? Uznaji mi reklamaci, kdyz jim reknu ze mne s jejich deskou odesel disk? a druhy haze chyby????? a predtim to bylo ok!!!
Co mas s biosem?.. a kdy to tak muze prijit zpatky??? Uznaji mi reklamaci, kdyz jim reknu ze mne s jejich deskou odesel disk? a druhy haze chyby????? a predtim to bylo ok!!!
:-) No kdyz budes hodne prosit tak snad jo... A ohledne toho biosu - Procti si poradne tento thread. A prolistuj forum. Je toho tu vsude plnoCitace:
Původně odeslal Deacon
OMLUVA - tu to neni ( problem s BIOSem ) - sem se ztratil.Citace:
Původně odeslal Brutus
no, ja bych byl nejradsi, kdyby to fsecko fungovalo. a nehazelo to chyby. Na nejaky extra overclocking se nechystam, takze by mne tech VC1.85 docela i stacilo.. jen kdyby to nehazelo chyby...!!!Citace:
Původně odeslal Brutus
Uz sis procet ty thready ? Jestli ano, tak potom ti je jasne, ze jediny problem s NF7-S je s BIOSem. A taky jsi uz urcite vycet, jak se tem problemum vyhnout. Takze v cem je problem?Citace:
Původně odeslal Deacon
Ja sem teda nikde nenasel jak se tomu problemu 100% vyhnout. Pokud vim, tak se tu hovorilo pouze o tom jak to trochu eliminovat, ale to me moc neuspokojuje.Citace:
Původně odeslal Brutus
Inač Abit NF7 aj NF7-S sa dá kúpiť v Axecu - www.axeco.sk- sídlo v Prešove, a epoxy majú v Sofose(výhradný distribútor) - www.sofos.sk