Teď jste mě s tou Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 CZ docela nahlodali.
Moc rád bych slyšel všechny zkušenosti a hlavně jaké má rozložení, jestli odpovídá to, co je na CC.
Printable View
Teď jste mě s tou Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 CZ docela nahlodali.
Moc rád bych slyšel všechny zkušenosti a hlavně jaké má rozložení, jestli odpovídá to, co je na CC.
veškeré informace k této klávesniciCitace:
Původně odeslal kecinzer
http://www.microsoft.com/cze/hardwar...s.aspx?pid=040
mně se taky celkem líbí:D
To je pěkné, ale to mi pořád neřekne, jak vypadá klávesnice v CZ verzi, může se totiž lišit i rozložení a také nevím jak se na ní píše. Pouze z toho, co psal MadCap.
Myslím, že stejně. Napsal jsem do diskuze na CC, tak uvidíme co odpoví prodejci.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Ked rozmyslas nad touto MS tak uz by som uwazowal skorej o MS natural ergonomic 4000, wlastnim ju a mozem mel odporucit :)Citace:
Původně odeslal kecinzer
no ted jsem se na ni dival, vypadala fakt paradneCitace:
Původně odeslal dallas96
akorat me vadi ten drat!!!!
nedelaji to aji v bezdrat verzi?
doporucte nejakou klavesnici s nizkym zdvihem a hlavne bezdrat!
dival jsem se po Geniuskach, ale nejsem si jistej kvalitou zpracovani
Koukám na ní, sice má perfektní rozložení, jaké preferuji, ale nemá nízký zdvih a ta cena už je taky někde jinde :DCitace:
Původně odeslal dallas96
mame zakupene tieto geniusky slimstar usb+ps2 a este iba usb verziu s 2xusb zabudovanymi, a su to skvele klavesnice, stisk malinky, nezasekuju sa, nehlucne, tie kusy co mame slapu cca ako na notebooku Acer co je myslim velmi dobre a problem mali niektori ludia cez ps2, treba ju dat vraj cez usb a je po probleme, mi to mame standardne cez usb zapojene a ziadny problem, dizajn uplne krasny, ovela je krasia ako logitech, multimedialnych tlacitok kopec, vsetky co potrebujes, uplne vsetky, a este k tomu vypracovanie vynikajuce. Super kupa podla mna ;-)Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
super vypracovanie? nehlucna? ty si asi kupil nejaku inu slimstar ... ta co som mal pozicanu na vyskusanie od jedneho cloveka z fora bola uplne na kokot, hlucna a smejd (asi to je tym, ze mame ine meradla kvality, acer ma dobre klavesky iba na travelmate modeloch a aj to nie vsade)
Také se musím připojit k tomu, že Genius dělá naprosté Shity. S Logitech se to nedá prostě vůbec srovnávat a je lepší si těch pár čent připlatit.
no a jakou byste me teda doporucili?
kdyz genius neeeee, tak kdo dela kvalitni klavesnice s nizkym zdvihem, bezdrat?
ja nemuzu nic najit
si myslim, ze snad takova ani neni(krome genius)
za DiNovo nebudu vyhazovat love(3.500,- za klavesnici je velkej luxus)
MadCap:
Chtěl bych se zeptat na nějaké podrobnosti ohledně té MS klávesnice. Zajímá mě, jestli se dá na CZ klávesnici napsat znak apostrofu -> '. Podle toho rozložení, které je na obrázkách mi přijde, že budu muset k napsání tohoto znaku přepínat na EN, což nechci, protože jsem si zvykl na CZ klávesnici.
Ja som tu Geniusku porovnaval s travelmate vyssou radou, a nezahanbila sa vobec, viem ze na inych notebookoch byvaju podstatne horsie klavesnice ako na tejto Geniuske, tento kus nemal chybu, hlucnost ziadna, moj notebook Umax je proti tomu hlucny pisaci mechanicky stroj, naozaj si nemyslim ze je ta Genius Slimstar hlucna ;-)
Nechce se mi věřit, že je mezi Slimstar a Slimstar 100 takový rozdíl. Mám tu 100ku a je to totální močka. Má nízký zdvih, ale to je tak všechno, je tuhá, lehká, laciná, prostě strašný shit. Měl jsem tu i Logitech UltraX a je to jako nebe a dudy, ten Logitech je teprve jako klávesnice na noteboocích.
Nemuzu porovnavat mechanicke provedeni Geniusky, protoze za tu dobu co jsme ji mel slapala bez problemu a vami zminovane Logitechy jsem v ruce nemel, ale je pravda, ze je ta Geniuska oproti mojemu ntb i dinovu hlucnejsi. Na obou se mi pise lip jak na Geniusce (ale to muze byt zvykem, tu Genius jsem skoro nepouzival). Jinak za ty penize to podle neni tak spatna volba...Citace:
Původně odeslal MK2
Mam genius slimstar a uplna pohoda. Ziadny problem,pekna,funkcna.
Tak už mám doma MS Comfort Curve 2000 a asi jsem čekal něco o dost víc. Sice má nižší zdvih kláves, ale přijde taková laciná. Ty klávesy nemaj vůbec vlastnosti notebookových kláves tak jako na Logitech UltraX. Jsou to prostě klasické klávesy, když na nich píšu, tak mi ani nepřijde, že jsou nízke, protože mám pocit, že se nějak víc promačkávají.
Možná že je to jen první pocit, ale nevím, i její váha je taková malá a když jí nedám na nožičky, tak celá rezonuje.
Jinak je tedy tichá, ale bojím se, že za 2 týdny nebude.
Asi jsem se měl vyprdnout na experimenty a koupit UltraX.
neviem ci si slepy, ale vsade je vidiet ze ma normalne klavesy a to je len dobre. Nizky zdvih ma jednoznacne a o istej rezonancii som pisal na predoslej stranke. Ultra X na fotkach nevyzera o nic viac nizsia btw ma rovnako hlboky/nizky zdvih +- ako ma moj IBM notebook ....
No tak já nevim jak mám poznat, že se jedná o normální klávesy :D. Ty na Logitech UltraX vypadají taky normálně a mají jiné vlastnosti. Každopádně je to už jedno, začíná mi tato kláveska docela dost vyhovovat, protože se mi na ní píše velice rychle. Možná s ní budu nakonec velice spokojen.Citace:
Původně odeslal MadCap
Mno a co teda ta chicony ku-0420?? Nemate ji nekdo sanci srovnat s tim logitechem?? V brne je vsude na objednavku ... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35494
IMHO už od pohledu na fotku vypadá jak Geniuska, jak jsou ty klávesky daleko od sebe. Pokud chceš opravdu dobrou klávesnici, která se chová jako ty na notebooku, tak investuj těch 6 čent do Logitech UltraX ;)Citace:
Původně odeslal jaluvkap
apropo, sice OT, ale mozna nekomu pomuze:)Citace:
Původně odeslal kecinzer
mam tady UltraX Media Keyboard, US layout za 450,-
nove, nerozbalene, zaruka 5 let... kopii dodaku k tomu pridam, s fakturou se kaslat nebudu... aktual 23ks - brno.
EDIT: jeste 7 kusu
tak mam tu ultraX a je to brutalne dobra klavesnice
jsem naprosto spokojenej
skoda jenom ceskych popisek, ale to se da vyresit nalepkama
Ty máš verzi s bez českých popisků? Vždyť se prodává normálně CZ.Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
ja vim, ale vzal jsem tu od MacheraCitace:
Původně odeslal kecinzer
az se me zacne plect cestina a US, koupim popisky