-
Re: Leadtek GeForce PX 7600GT TDH (560/1400)
Citace:
Původně odeslal nex
Takze chyba...v 2D takty nepadaji..proc?..mam 84.20..vetrak po startu PC rve ukrutne..po nabehu do win se rapidne ztissi..ale stejne jej sundam...me nejde ani 615..takze nechavam zatim 600/1600,,rad bych zkusil pencil mod podle vr-zone..netestoval jste uz nekdo?;)
jak tak vidim tak ja mam este docela dobrej kousek, no kazdopadne sem na ten navod ted koukal a zejtra jdu do toho stejne sem celej den domec, pak podam report.. Skoda zhe nemam domec merak :rolleyes:.. no uvidime
2nex: ve 2D ti to nepada proto pac pretaktovavas jen 3D mod.. Ve 2D jedou na stejne frekvenci akorat pameti (tem je jedno jestli 2D/3D) ale jadro ma snizenej takt, proto netreba ani tolik chladit ;)
-
Citace:
Původně odeslal rombo
jve 2D ti to nepada proto pac pretaktovavas jen 3D mod..
Chapu..ja jen ze v powerstripu se me zda ze 2D takty jsou stejne jako 3D...je to zmateny..uvidime co novej Rtuner...ty jdes do pencilmodu bez meraku?jako cmarat nostro?hmm:)
-
Njn uz sem ho udelal :D.. Vypada to zhe VMOD na pameti moc nefuguje. Z puvodne dosazenych 1630MHz bez artefaktu sem se ted dostal na 1652MHz, ale mozna lidem co nesly ty pameti tak dobre to hodne pomuze. U GPU je to zajimavejsi. Sice pres ATITool to bylo bez artefaktu az 720MHz (pak se to hryzlo) ale to uz se nelibilo 3DMarku 03 takze sem zakotvil na stabilnich 695MHz aspon dle 3DMarku fsech moznych verzi. Herni testy za sebou jeste nemam ;). Teplota se zvysila z puvodnich 61°C na 63°C v testech coz nejni tak hrozny. Chlazeno timto na plny otacky: http://rombo.xf.cz/7600GT.JPG
Testy na default taktech doplnim pozdeji. Pro priklad dam aspon testy po VMODu. Takty: 695/1652MHz, ovladace 84.21 WHQL. Testovaci sestava viz podpis. 3DMarky od verze 01SE po 06:
27432
15506
7201
3621
Testy s default nastavenim grafiky. Takty 560/1400MHz, ovladace 84.21 WHQL
25477
13287
6003
3064
EDIT: doplneny vysledky na default
-
A mohl bys sdelit, jak se ti povedlo ten vetrak na tu grafarnu pridelat, tak aby drzel?
-
Citace:
Původně odeslal xilla001
A mohl bys sdelit, jak se ti povedlo ten vetrak na tu grafarnu pridelat, tak aby drzel?
pokud jde o pasiv tak sem musel vrtnout diry a upravit par zeber abych mohl pouzit srouby co se dodavaji k Primecooleru na VGA, ten co vypada jak Zalman. Z toho sem pouzil celej uchycovani mechanismus a pasivy na pameti, tady je foto: http://rombo.xf.cz/7600GT2.JPG
Vetrak jsem tam mel puvodni z Arctic Copper Silent TC (socket A)-ten pasiv je taky z toho. Foto na bejvale 6800GS je zde: http://rombo.xf.cz/6800GS.JPG ale po nake dobe zacal vrcet tak sem odsrouboval vetrak a pouzil na nej Arctic 3 Fan kterymu sem presrouboval puvodni ramecek na ramecek z toho Copperu kterej drzi na tom pasivu ctyrma packama.. takze kdyz je treba vetrak oddelat, jenom se vyhakne ;)
EDIT: fotky delany K750i tak doufam zhe kvalita nikoho neurazi :).. nechtelo se mi nabijet baterky do fotaku
-
Tak mam Leadteka taky uz doma,ale jsem teda zklamany:( Jedu to na vode a stejne se pres takt GPU 608Mhz nedostanu ani za boha. V 3Dmakach to hned z kraje nahazuje ctverce a spatne barvy.Skoda no. Ale Pameti jsou v poho. Dalsem na ne male pasivky a zatim jedu na 1640Mhz bez problemu. Stim jadrem me to trosku mrzi,cekal jsem vic....Mozna zkusim ten V-mod. uvidim...jete potestim mam ji teprv den.
-
A poznali jste nějakou změnu v kvalitě zobrazení oproti 6tkový řadě? Třeba sytost barev, nebo něco?
-
Citace:
Původně odeslal Boin
A poznali jste nějakou změnu v kvalitě zobrazení oproti 6tkový řadě? Třeba sytost barev, nebo něco?
no rekl bych zhe ne ale to bude taky spis otazka ovladacu a nastaveni
-
Citace:
Původně odeslal Radar
Tak mam Leadteka taky uz doma,ale jsem teda zklamany:( Jedu to na vode a stejne se pres takt GPU 608Mhz nedostanu ani za boha. V 3Dmakach to hned z kraje nahazuje ctverce a spatne barvy.Skoda no. Ale Pameti jsou v poho. Dalsem na ne male pasivky a zatim jedu na 1640Mhz bez problemu. Stim jadrem me to trosku mrzi,cekal jsem vic....Mozna zkusim ten V-mod. uvidim...jete potestim mam ji teprv den.
No to je divny zhe by ty jadra od Leadteku nesly moc dobre pretocit :rolleyes:.. Bud naky levnejsi chipy a nebo proste jenom spatna varka :confused:.. No ten VMOD zkus, me to prineslo dalsich 50MHz navic ale ten VMOD na pametech uz nema moc smysl-u me to dela jenom 12MHz navic, ale zajimalo by me jestli by to nekomu dalo po VMODU mnohem vic nez 1652MHz takze bys to pls mohl zkusit ;).. Chlazeni na OC nema prakticky vliv, ted mam pri maximu 66°C
EDIT: ted sem koukal na testy na PCTuningu a tam taky ten Leadtek nedopadl moc dobre zhlediska vysokyho pretaktovani, skoda zhe nejsem v praci a nemuzu otestovat vic tech Gigabytu jestli dou tak dobre jako muj kousek nebo jestli to byla pouze nahoda
-
No tak VMOD jsem na GPU udelal a dostal se na nic moc 615Mhz.Coz je dost slabota teda. 6600GT co jsem mel sla o 100Mhz v poho bez Vmodu :( Nj asi spatnej kousek kremiku :(
-
Citace:
Původně odeslal Radar
No tak VMOD jsem na GPU udelal a dostal se na nic moc 615Mhz.Coz je dost slabota teda. 6600GT co jsem mel sla o 100Mhz v poho bez Vmodu :( Nj asi spatnej kousek kremiku :(
hmm to je docela malo :(.. a co VMOD na pametech si zkousel?? Ten me docela zajima
-
tak pri lehkym @600/1500 v 3dmarku06 = 3170.
nicmene jsem si vsiml ze:
1) karta nema Hardware monitoring. ve Winfoxu II je policko kde ma byt HM uplne prazdne. Muzete toto nekdo overit u sebe ?
2) karta jede od samotneho spusteni kompu neustale jakoby ve 3d modu, pamet i jadro 700/560. ve winfoxu je to sice rozdeleny ale kdyz ztahnu jadro ve 2d modu na minimum to jest 359 mhz, vetrak jede porad na full. takze na prd. nevite jak softwarove utlumit ten vetrak v 2D ?
-
nema nekdo XFX Geforce 7600GT XXX Edition,premejslim jestli do ni jit,nebo koupit normalni 7600GT,tahle ma jadro 590Mhz a pameti 1,5Ghz a vyjde me na asi 6000.
-
Citace:
Původně odeslal redevile
nema nekdo XFX Geforce 7600GT XXX Edition,premejslim jestli do ni jit,nebo koupit normalni 7600GT,tahle ma jadro 590Mhz a pameti 1,5Ghz a vyjde me na asi 6000.
Si kup vod Radima GB za 5353kc...fakt paradni cena...ja si myslim ze kazdej smejd da 600/1600(jako moje)lepsi kusy 640..a nakonec tady mame pencilmod ze....
-
Muzete prosim nekdo u svyho leadteka zjistit ten Hardware Monitoring ???
mate me, ze na krabici je vsude TDH. mel jsem za to ze T=Tv Out, D=DVI, H=Hardware monitoring.
ale jak rikam moje karta je dle meho jen TD. monitoring nema. je to tak u vsech ??? a je to tedy chyba na krabici ???
-
Od jakého výrobce je nejlepší GeForce 7600GT koupit? Gigabyte, Leadtek, Asus nebo MSI ? Stojí zhruba stejně, rozdíly cca do 300Kč. Zajímá mě hlavně hledisko chlazení (kvalita a hlučnost). Ale uvítám i jiná hlediska (výbava, možnost přetaktování). Dík.
-
Citace:
Původně odeslal CODY_2
Muzete prosim nekdo u svyho leadteka zjistit ten Hardware Monitoring ???
Ja u svyho Leadteka vidim teplotu akorat v Everestu...
Citace:
Původně odeslal blackgray
Od jakého výrobce je nejlepší GeForce 7600GT koupit? Gigabyte, Leadtek, Asus nebo MSI ?.
Myslim si ze je to zcela jedno..vetrak je otresnej...bundle bude mit asi nejvetsi MSI...OC je zalezitost kus od kusu... RSC ma ted supr cenu..lepsi jsem nenasel...i kdybych nasel kapanek lepsi furt se vyplati vzit jistotu solidnosti tj Radim;)
-
Citace:
Původně odeslal nex
Ja u svyho Leadteka vidim teplotu akorat v Everestu...
tak co tedy znamena to H ? HDtv ?
-
Citace:
Původně odeslal CODY_2
tak co tedy znamena to H ? HDtv ?
...to H naozaj znamena Hardware Monitoring - kedze tu teplotu Nex vidi v Evereste, tak je mozno chyba vo WinFoxe vs. tato VGA
-
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...to H naozaj znamena Hardware Monitoring - kedze tu teplotu Nex vidi v Evereste, tak je mozno chyba vo WinFoxe vs. tato VGA
no great. muzete jeste nekdo kdo ma tuto kartu , potvrdit ze to ve winfoxe neni videt ???? diky
-
Citace:
Původně odeslal CODY_2
no great. muzete jeste nekdo kdo ma tuto kartu , potvrdit ze to ve winfoxe neni videt ???? diky
No nevim jak ve Foxovi ale ja ji normalne vidim v ovladacich.
-
Citace:
Původně odeslal Radar
No nevim jak ve Foxovi ale ja ji normalne vidim v ovladacich.
Jasne..fox nepouzivam..tudiz teploty vidim jak v ovladacich tak v Everestu...ale spis by se hodil Rtuner 15.9...
-
Citace:
Původně odeslal blackgray
Od jakého výrobce je nejlepší GeForce 7600GT koupit? Gigabyte, Leadtek, Asus nebo MSI ? Stojí zhruba stejně, rozdíly cca do 300Kč. Zajímá mě hlavně hledisko chlazení (kvalita a hlučnost). Ale uvítám i jiná hlediska (výbava, možnost přetaktování). Dík.
zatim sem mel v ruce 2 kusy od Gigabytu a jedna sla 640/1640MHz a druha jde jak mam v podpisu... bez pencil modu 642/1650Mhz.. lidi co maj Leadtek tak vetsinou takovy stesti nemaji, ale potvrzeny lepsi OC potencial nemam.. Chladice maji fsecky stejny takze je to jedno-hrozny
-
Citace:
Původně odeslal rombo
zatim sem mel v ruce 2 kusy od Gigabytu a jedna sla 640/1640MHz a druha jde jak mam v podpisu... bez pencil modu 642/1650Mhz.. lidi co maj Leadtek tak vetsinou takovy stesti nemaji, ale potvrzeny lepsi OC potencial nemam.. Chladice maji fsecky stejny takze je to jedno-hrozny
Palit má firemní chladič, úplně něco jiného. Pokud půjde regulovat přes RivaTuner, bude to super
-
Zdar kořeni!
Myslíte, že budu spokojen s chlazením Zalman VF700-AlCu na této kartičce? Doufám, že tam pude vubec přidělat.. Ten origoš (mám teda Asus) je příšerný hučák