do tohoto displaye ani omylem. Budes jen stale nabijet a nabijet.
Printable View
do tohoto displaye ani omylem. Budes jen stale nabijet a nabijet.
Tak uz ho mam http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...ol=0&zbo=76259 - dole vyfoceny ze vsech moznych stran
Baterka vydrzi nad me ocekavani, nemam zatim odhad kolik snimku, za 3 dny jsem nabijel jen 1 (cca 1.5hod).
Kartu jsem koupil 2GB HiSpeed Kingston (na videa je to tak akorat, v plne kvalite 1,9mb/s).
Displej je bomba, 2.5 se mi ted zda neskutecne maly :) Rychlost super ... jako u vsech Ixusu diky DIGICu II.
Az bude hezky tak snad neco nafotim. Ted porad prsi, takze to je na prd.
Gratuluju!
btw: za hezkého počasí fotí dobře všechno ...
Tj, ale tady na morave uz 3 dny v kuse prsi... takze fotit porad stejne misto z balkonu je celkem nuda, a fotit sterace taky nic moc :)Citace:
Původně odeslal jan555
Zrovna Ixusu se nic nestane, když trochu namokne a jinak - deštník ;)
No, destnik, nevim co bych ale fotil, proste to chce zajet na nejake hezke mista :) myslim ze poprve kdy budu mit co fotit bude v cervenci v HR :)Citace:
Původně odeslal jan555
Mno s tim lhkym namoknutim bych to radsi neriskoval. ;-)
Prakrat mi uz ixusik sice mirne zmokl ale mel jsem z toho vzdycky dost spatnej pocit a bal se. Na tohle jsou olympusy, jiny fotaky bych v desti nezkousel...
Taky bych se bal, ted jsem maloval loznici tak jsem obcas vyfotil postup (rekontrukce, rozdily jsou markantni), vzdy jsem se radeji poradne umyl :D preci jen, mam ho par dni, musim ho setrit :)Citace:
Původně odeslal sx02
na to sou olympusy :-D :-D to je konečná... no ale proč ne... jj neriskovat. přece jen to nestálo pár kilek...
Tak Oly má nejvíc weatherproof kompaktů, ale Ixusy jsou na tom podobně i když se to na nich nepíše.
Ja jsem si ho take koupil a je to klenot :) displej parada a fotky taky super. Uz se tesim na dovolenou az budu fotit :)
tak nahoďte nějaký cvaky, stačí malej výřez, ale 1:1! nejlépe takový, kde se projevý kvalita objektivu a šum snímače...
nemam zadne vystavni foto, mam fotak chvili :) Tak Vam ukazu meho kralika:
http://jiricek.xf.cz/IMG_0231.jpg