no to maznuti je naprosto sileny ... takovou fotku radsi rovnou mazat ve fotaku ... chapu ho u dynamickejch objektu ale u katedraly ?!
Printable View
no to maznuti je naprosto sileny ... takovou fotku radsi rovnou mazat ve fotaku ... chapu ho u dynamickejch objektu ale u katedraly ?!
imho by ses divil, kolik podobnych fotek nabizi renomovane fotoagentury...Citace:
Původně odeslal basik
no je mozny, ze bych se divil ... ale fakt mi to prijde jako nepovedeny ... s tim asi nic nenadelam
me se tam libi to kolo, nejak mi to k tomu barevne pasuje.
co me jen zarazi, je "st. PETER's cathedral" :D
Mně by tam kolo nevadilo, ale to máznutí mi nesedí vůbec... Ale KH je perfektní!
obe se mi moc libi.. super
vidis, jak blbnu :o :lol: jen me zarazi, ze si toho nekdo vsiml az tak pozde... Spravne ma byt samozrejme st. Paul´s cathedralCitace:
Původně odeslal riksa
pridavam jeste jednu:
Dalsi serie fotek upravena, tady je jedna z nich:
foceno za casneho rana a jeste pres klasicky Doversky opar...
pekne, druha opravdu zkvela, videl bych to vice na BW verzi..
První má zajímavou kompozici, ale připadá mi přeexponovaná a s divnými (nepřirozenými) některými barvami. Jestli to je z RAWu, zkusil bych to možná ještě jednou.
Druhá je VELMI dobrá, jen přemýšlím, co by udělal větší ořez. A barvy se mi tady naopak opravdu líbí.
prvni je super.
ale druha...
... klobouk dolu. priklanim se k janu555. barevne je to skvele
Prvni s tema hodinama je super, vystihls to paradne.
U te druhe fotky Doveru mne vadi kompozice. Myslim ze hlavnim objektem mela byt ta budova, ne? Tak by mela byt o neco niz v hlavnim planu. Stacilo zvednout trosku objektiv, aby Ti ubylo vody a pribylo oblohy a mels to tam jako malir obraz ;-) Ja osobne bych mozna ani tak nevytahoval barvicky a kontrast, protoze atmosfera, ta syrovost mlhaveho rana, dela presne fotku fotkou z te lokace. Myslim to tak ze je to Anglie a takhle to tam vypada....
Mne sa zasa velmi paci ta druha. Kontrast ma imho tak akurat, aby to este zachovavalo atmosferu a zaroven tam bolo aj poriadne nieco vidiet. Farby sa mi pacia. A kompozicia este viac - nesuhlasim s Carlosom. Tym, ze je zabrany vacsi kus mora, mas majak v zlatom reze a navyse to umocnuje to, ze je daleko, ako je vysoko, ake su tie brala mohutne a naco tam ten majak vlastne je.
U prvej by som volil mierne vacsi naklon v protismere hod. ruciciek, aby cifernik bol trocha dalej od laveho okraja fotky.
Obe se mi hodne libi, ten kontrast u prvni mi ani tak nevadi. A druha ma dobrou atmosferu, mozna ten orez, ale takhle to pusobi hezky monumentalne.
ad st. Paul´s cathedral: nevim, moc me to neoslovilo, to maznuti se mi nelibi, sry
ad hodiny a 'Doversky opar': obe paradni. U druhe bych se priklonil k nazoru Carlose, ale jinak moc pekne
po par tydnech opet vytahnu tohle vlakno zespod...
tentokrat to neni o kompozici, je to cista reportaz - spis se chci pochlubit, co vsechno dokaze 10D+L+raw ... samotnemu mi to vyrazilo dech :eek:
edit: jeste dopisu, ze slo o zahajeni Mestskych olympijskych her, vice fotek u me na webu
Povedene, jen bych vsechnu praci neprisuzoval technice, ale take osvetleni. Za dobrych svetelnych podminek, slunecneho dne, se podobne fotky daji delat pomerne snadno :)
Inu a pri tech casech, kdyz mrknu na exif, tak se taky neni cemu divit ;-)
Kresba je moc pekna.
Jen v pripade pana s mikrofonem bych vytknul, ze mu splyva kosile s pozadim. Stacilo se trosku posunout nahoru/dolu/nekam..
Bože, ten Jarmil Kratochvíl je hnusnej čím dál víc!!! :p
Jinak fotky pěkné - Lka dělají krásné fotky skoro sama...
Jarmilka je pěkná (fotka) :D Padá mi to subj. trochu doprava a říznul bych to min. zespodu (konec trička pryč), líbí se mi kovový povrch. Na té druhé fotce nevidím nic ...
Foceno na 1/3000 s slusne...:-)
Posledni dobou mam nejakou okurovou sezonu, kdyz pominu foceni okresnich fotbalu.
fotka vznikla vlasne nahodne - je to momentka a ten clovek na ni je muj spoluzak
pekna kresba , jen mi pripomina Vladka :) ale jinak zajimava momentka
Dovolena v Tatrach - duvod me neucasti na LP :confused:
1) vyhled na Nizke Tatry, foceno za deste a v solidne promocenem stavu :D
2) vychod mesice, foceno z balkonu hotelu. bez stativu, pouze opora zabradli
3) stale promoceny, asi o 30min dele. toto panorama jsem chtel vyfotit z vetsi blizkosti (mezi stromy je maly kamenny kriz), ale bylo to moc daleko
dalo by se to nazvat mymi prvnimy pokusy o krajinu ;)
Kua nevim čím to je ale jak dá někdo tyto miniatury tak se mi ta stránka načítá klidně skoro minutu .. a to je fakt psycho. Přímý náhledy lítají jak po másle. Čím to může být ? .. už to mám u těch miniatur vypozorovaný. Mám 5Mbit lajnu, takže v tom problém nebude ...
EDIT: ten východ měsíce mi přijde zbytečněš světlej (trošku bych si pohrál s urovněma) a jakejsi přesaturovanej a moc do tyrkysova.
mam ten samej problem... jinak k fotkam nejvic se mi libi 2ka jinak souhlas udelal bych to tmavsiCitace:
Původně odeslal theedge
Z náhledu se mi nejvíc líbila druhá, ale imho by potřebovala dotáhnout, jako fotka je subj. nejlepší třetí - krásně čistá, klidná, přírodní, přitom velice zajímavá, moc pěkná fotka. (snad by jen unesla trochu srazit část hrany hor úplně nahoře)
Ad ten problém - mám ho taky a tipoval bych to na databázi ...?