momentka no , ale myslim ze je na ni videt rozhodne vic nez jen zada .
ja tam vidim emoce a pohyb a neni to pro me fotka ktera by me nejak tahala za oci . takze ji hodnotim veskze kladne .
Printable View
momentka no , ale myslim ze je na ni videt rozhodne vic nez jen zada .
ja tam vidim emoce a pohyb a neni to pro me fotka ktera by me nejak tahala za oci . takze ji hodnotim veskze kladne .
ISO i sum je v pohode, fleshovany to neni, rozmazany taky ne a je to momentka, ale je to moc tmavy. EV by to chtelo aspon +1Citace:
Původně odeslal MikeD
Jen ciste ze zvedavosti co to je za klub ?
ups... byvala zelena kocka - ted se to jmenuje labyrint, nebo tak nejakCitace:
Původně odeslal Carlos
Co se tyce fotek z prvniho postu, libi s emi jen ta prvni, ma atmo, dynamiku a prijemne svetlo, ta druha ani trochu, navic pada, ani jedna z ostatnich neoslovila, nijak nezajimave pro me.. ta prvni dobra, pridat hlavne tomu myslenku , foto pojmenovat apod..
tady se ja nemohu vyporadat s cernym oblicejem.. vsechno ostatni jo, ale takovyho maskovanyho lupice bych nechtel :-)Citace:
Původně odeslal MikeD
aha... takze jednim z hlavnich problemu je to, ze fotky nejsou pojmenovane... chapu... to je zcela zasadni vec...Citace:
Původně odeslal Pocket
no citim z toho trochu ironii... ;-)Citace:
Původně odeslal MikeD
fotecka ze ZOO:
http://miked.madcap.info/animals/img00017.jpg
MikeD: moc vydareny snimek, dobra kompozice - ctverec tomu sedi, krasne barvy i ostrost... jen se ho dotknout :mweheh:
Jj, fakt hodne ziva fotka! Jinak kompozicne- ja nevim, ja na ty ctverce moc nejsem a jeste je skoda urizle tapky, ale i tak pekne. Samozrejme lepsi by bylo ho asi fotit zepredu od zeme, ale to predpokladam asi neslo, tedy aspon tak aby jsi se vratil cely :D
Moc fajn farby. Skoda tej urezanej packy.
jo - urizla tlapa me taky mrzi... ale ten tygr byl skoro pode mnou ve vybehu... trochu krkolomne podminky
prave ta packa se mi na tom docela libi, asi budu za blazna, kdyz reknu, ze spojuje ty okraje fotky - kdyz by tam byla cela a kousek vody, tolik by me to nebralo :)Citace:
Původně odeslal PiT
hold diky za subjektivni pocity u fotografie
tohle mi treba prijde jako docela vtipna fotka:
http://miked.madcap.info/animals/img00011.jpg
wow, to neni vubec vtipny ale hodne dobry! ;) Trosku pohrat s levels a saturaci a byla by to parada!
btw: co to tam dole mas za ctverecek, to je jako neco podpis? :) jsem zvedavka.
dohazuje to tam Zoner Photo Editor - je to brany z fotogalerie...Citace:
Původně odeslal Skodik
jo tak tohle je super. a prozmenu se shodnu se skodikem, levels a saturace.
Ptáci jsou fajn ... jen to trošku rozjasnit -> Kontrast/Brightnes. Saturaci ne ... na to pozor, není to nebarevný je to jen za šedým závojem.
Tak-tak ;)Citace:
Původně odeslal theedge
Mohl bys prosím své oborné posudky na zdejší díla více konkretizovat, dát do nich více vlastní invence a zdržet se komentářů tohoto typu? Opravdu si myslím, že tento Tvůj post nebyl nutný ani přínosný... :confused:Citace:
Původně odeslal e1
z dnesni prochazky po Male Strane... spis jen takovy pokus, tak to moc nekritizujte... :) prijde mi to proste jen zajimavy
http://miked.madcap.info/toulky/z_praha/img00004.jpg
Woow, to tam máte takéto úzke uličky? Páči sa mi tá fotka, hlavne tá svietiaca lampa. Trochu mi vadí dole tá tabuľa Pilsner a to že fotka málinko padá do lavej strany, ale dá sa to prežiť.
Ja nevim, moc se mi to nepozdava. Ale urcite bych tam zkusil jit vecer, to by to mohlo mit o hodne lepsi atmosferu. A pripadne tam nekoho postavil, aby tam byl nejakej obrys atd.
popravde taky sem zkousel fotit tesne ulicky a moc se me to nikdy nezdalo. tady me nejak neco chybi. hlavne vlevo. nejka nevim jak se k te fotce postavit. neni vylozene spatna ale nejak me nesedi
mam v planu si to jit jeste nekdy blejsknout... je to pruchod na Certovku a narazil jsem na nej ciste nahodou... fakt momentka (navic tam permanentne proudily davy cizincu... :( )Citace:
Původně odeslal Skodik