Hm... je videt ze tahle sekce nema moderatora. Co reply, to prehled encyklopedickych vyrazu... jeste chvilku takhle pokracuj a treba k Cerne listine dostanes i specialni bonus... az si budu v budoucnu kupovat desku, urcite se na tebe obratim :roll:
Printable View
Hm... je videt ze tahle sekce nema moderatora. Co reply, to prehled encyklopedickych vyrazu... jeste chvilku takhle pokracuj a treba k Cerne listine dostanes i specialni bonus... az si budu v budoucnu kupovat desku, urcite se na tebe obratim :roll:
Muzete spolu pokecat, hosi, psal tu naposledy 4 prispevky nad tebou, nejakej Eagle...Citace:
Původně odeslal fabsa
Dneska je to tu vazne LOL ;D ;D ;D
TAK REKNETE EAGLOVY AT UZ NIC NEPISE ZE SOU TO BLABOLY A VI O TOM KULOVY :evil:
TO si snad delate srandu!!!!! :evil: Co to tady proboha predvadite!Pripadam si jak v matersky skolce,kdyz Pepicek breci,ze jeho modry auticko jede pomalejc po dlazdicich nez ostatnim.........Je logicky ze si kazdej vychvaluje zrovna tu desku,ktera truni u nej v bedne,protoze do toho dal penize a musi mit prece to nejlepsi!Nebudte vsichni tak dogmaticti,protoze Dogmatismus je dukazem male samostatnosti a velke Zavislosti.Kazda deska ma svoje,at uz preferujete cokoliv.Nekomu se libi,kdyz ma neco,co maji vsichni - je IN,sam to vidim v praci - vsichni kolegove maji desku MSI.A je nejlepsi?Je jenom obecne prijata,jako norma a tak ji budu mit taky.Verili byste,ze vetsina z nich slovo EPOX nezna, a rovna to na uroven ECS/PCCHIPS?Pokud nejsme milionari(jakoze nejsme) snazme se radovat a uzivat si to co mame,protoze DOKONALOST neexistuje.
P.S.Nejsem JEHOVISTA ;D ;D ;D
Nj Glassmane, co rici? Snad jen - souhlasim...Citace:
Původně odeslal Glassman
nejak mi uz unika smysl tohodle threadu pac se tady jenom blbe dohadujete :roll:
To sedi Santo!! ;DCitace:
Původně odeslal rombo
puvodne sem chtel nahodit thread na zpusob "co za prkno koupit?", ale jak se tak tady na to divam, nema to cenu :?
Omlouvam se vsem za svuj *** prispevek k teto diskuzi. Nechal jsem se unest, uz se to nebude opakovat.
ja wim :-)Citace:
Původně odeslal ITpozemstan
Když se ti to nelíbí, tak proč to čteš? To jsi asi docela ***, když ztrácíš čas něčím, co se ti nelíbí a když tě nikdo nenutí číst to.Citace:
Původně odeslal fabsa
Myslim ze bez toho by si to precet by nezjistil ze se mu to nelibi ;DCitace:
Původně odeslal Eagle
To máš pravdu ;D. No spíš jsem narážel na tu typickou českou povahu - máš jiný názor -> jseš blbeček. Tohle především vykřikují ti, kteří nikdy nic nenapsali a pouze dělají chytráky. Tohle už se asi (bohužel) nezmění a tito chytráci infikují i kdysi užitečná místa (např. toto fórum kdysi). Asi opravdu nemá cenu sem něco psát nebo to vůbec číst, protože se tady člověk setká tak maximálně s urážkami a "chytrolíny" než s diskuzí na úrovni.Citace:
Původně odeslal DeeKay
Asi tak bylo tam dost nesmyslu nejvic me dostalo o tech pametech coz je uplna kravina. Sam to mam v tom slotu nejbliz grafice a fakt ji nemusim vyndavat a tom mam poradne hovadko. Priste nepapouskuj kdo tu neco napsal ale testuj!!!!!!!!
Za obsahem recenze si stojím, paměti vyndat nešly, zkoušel jsem to (grafiku mám Leadtek GF4 Ti4600 - chladič na obou stranách, dva větráky, mamutí velikost). Další "nesmysly" jsem ochoten prodiskutovat.Citace:
Původně odeslal fabsa
2 Pike:
Byl si to právě ty, kdo tady pomlouval Abit, jak jen mohl - "extra shit", pamatuješ si?. Stejným způsobem si vychvaloval Epox. Jenom pro tvojí informaci - podle reakcí v tomto fóru se lidem spíše daří s Abity než s Epoxem. Epoxy tady už několika lidem zdechly, takže až tak super deska, jak tvrdíš, to asi nebude.
O tom, jaká jsi lama, jsme se mohli přesvědčit z tvých recenzí na SHW. Ta o P4S8X se ti opravdu povedla, když sis nevšimnul "drobných" problémů téhle desky. No jen pokračuj, neschopný jsi dost. Akorát bys mohl klidnit emoce, protože dělat chytrého může jen někdo, kdo má příslušné znalosti, což ty evidentně nemáš, Pavle Švédo. Bezdůvodné slovní napadání ostatních lidí v tomto fóru kvůli jejich jiným zkušenostem, to příliš nesvědčí o tvé kultivovanosti a tolerantnosti.
Ale ale, pouze se trochu vyhrotila slovni komunikace az po te, co se zde zacalo brojit proti Epoxu. Jakoby lide vyzkouseli vsechny exemplare 8RDA+ na svete. Verim napriklad, ze ty si ji v zivote nevidel jinak nez na obrazku, ale delas na me pritom dojem, jako by ti opravdu rukama prosly vsechny vyrobene kusy. Kdyby tvoje omezenost nekoncila hranicemi tohoto fora a u plytkych myslenek, zkusil by sis treba taky neco pohledat na netu (ja jsem u P4S8X pochybil, ale take jsem to uvedl na pravou miru, proto vidim jako ubohost to znovu tahat proti me, no aspon mas "neco", ze). Opet te snazne prosim, nehodnot cizi schopnost ci neschopnost, zkusenosti, kultivovanost ci toleranci. Vypada to pak, ze jsi pan neomylny, ktery nikdy nic neskazil a to, jak se vsichni muzeme denne presvedcovat na strankach PCt, neni pravda.Citace:
Původně odeslal Eagle
Bezduvodne slovni napadani? Ale no tak, kde to beres, sam od sebe? Podivej se jak tu reagujes ty. Tebe jsem vubec neoslovil a hned jsem si lecil mindraky, byl chudak atp. Tak kdo napada? NEJPPRVE SI LASKAVE ZAMET PRED VLASTNIM PRAHEM.
PS: Uz si stejne sileny jako ja a v diskuzi musi byt normalni alespon jeden, nezatezujme tohle forum, kdyztak me kontaktuj jinak.
2 Eagle & Pike: Kdybyste měli zájem mládenci, mohl bych Vám pískat Váš vzájemný souboj. ;D
Myslis jako ze si to vycucal z prstu nebo co? ;DCitace:
Původně odeslal fabsa
Dyz me pujdou vyndat pameti tak napisu ze nesly? Proc proboha? Jakej by to melo smysl ???
Jo a jeste neco fabso....
MSI GF3 Ti500
http://www.simhq.com/simhq3/hardware...0%20PRO-TD.jpg
Leadtek GF4 Ti4600
http://www.tech-pc.co.uk/reviews/R9700pro/GF4600t.jpg
jestli nevidis rozdil v delce karty presahujici AGP slot pak si bud slepej, nebo blbej...nebo oboji...
já bych měl taky jeden dotaz na fabsu: Jak to, že máš v podpisu u CPU napsáno 10x216FSB, když v BIOSu jde nastavit jen 212 a pak až 217. Frekvence mezi tím jsou vynechaný. Mám poslední Bios. Ono je to snad ve starších verzích biosů (pokud tam máš starší verzi) jinak?
Bejt z firmy Epox nebo Abit a číst tenhle thread tak:
1) budu hrdej jak se za naše výrobky perou zákazníci (kořeni)
2) poseru se smíchy
Vždycky jsem bojoval proti zaslepenosti a měl jsem radost že z tohohle fóra dost ubyla.Chtělo by to buď více zkušeností, nebo znalostí nebo aspoň více vtipu.
FIRMA Abit staví desky z recyklovanejch součástek :)) a prodává jako luxusní zboží - ale pouze na nezkušenejch trzích.Abit je legendou jen u nás a pouze podle několika typů.
FIRMA Epox musí taky vydělávat ale nežere, nemlaská a nepřejídá se.
ČLOVĚK=kořen si postaví sám počítač,má radost že mu to funguje a tak automaticky to co má v kompu stává se tím NEJLEPŠÍM na celém světě a on sám si sebe také velice cení.
K VĚCI: už nevim o čem měl bejt tenhle thread ale myslím že ocz v dualu na epoxu.Nemám zkušenost ale počkám až vyjde Epox s raidem. ( Měl jsem OCZ na svym - KX333, nešly dobře, tak jsem je vyměnil.Ale že bych z toho dělal dalekosáhlé závěry... to je blbost ne? )
Abit ne ze zásady - zloději mě musí okrást, sám jim prachy nedávám.Myslim ale že místo prosazovat dual by bylo lepší snížit latenci v singlu (a VIA má latenci mnohem vyšší než nvidia a SiS, což ale není jen cas ale spousta dalších hodnot který ručně nastavit nejdou) a počkat na Via 400A.I když dual je výhoda pro prodejce - prodá 2 paměti místo 1.
2chessman: Tvrdit, že Abit vyrábí desky z recyklovanejch součástek je dost odvážný tvrzení, můžeš to nějak dokázat? Byl si se podívat v jejich fabrice na Taiwanu? Máš nějakou fotodokumentaci? Svědky? :wink:
no precti si jeho thread celej.. pise ze to chce vice vtipu ;)Citace:
Původně odeslal Massaro
Jinak ja abit taky moc nerad :wink:
Však já jsem to taky nemyslel vážně. Ale patřím do té skupiny jak psal chessman:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Tak jsem cítil potřebu se ozvat. ;D ;D ;DCitace:
ČLOVĚK=kořen si postaví sám počítač,má radost že mu to funguje a tak automaticky to co má v kompu stává se tím NEJLEPŠÍM na celém světě a on sám si sebe také velice cení.
Mě se zase nevejde kvuli pamětem do kejsu CD-ROMka a taky se z toho nevěšim. ;D Mám ji napůl vystrčenou ven a vzadu mi visí v držáku zvenčí zdroj. :-o Asi napíšu do Abitu, OCZ a kam to jen půjde, že kvůli jejich výrobkům si budu muset koupit novej kejs. :DCitace:
Původně odeslal DeeKay