nv8 ? hmm http://www.abit.com.tw/page/en/mothe...E=Socket%20754 bohuzial som nenasiel ze by sa v CR vobec predavala ... ani ziadny review :P
Printable View
nv8 ? hmm http://www.abit.com.tw/page/en/mothe...E=Socket%20754 bohuzial som nenasiel ze by sa v CR vobec predavala ... ani ziadny review :P
No co sa tyka CR to neviem ale na SR sa da kupit ci v BA alebo v BB ...Citace:
Původně odeslal MadCap
-desku nezatracuj, co se týče ukazatelů teploty a regulace fanů, to jistě opraví nějaký z novějších biosůCitace:
Původně odeslal hyde21
- co se týče tvého taktování s dvěma paměťovými moduly, to není problém desky, ale problém je v paměťovém integrovaném řadiči v procesoru. Proto s jedním modulem dosahuješ lepšího výsledku.
-TAKŽE I PŘESTO BYCH BYL PRO TUTO DESKU DFI
hej? a preco na inych doskach (napriklad na tej mojej > Abit NF8 <) nemam problem urobit 320 na dvoch DS moduloch? ;) a to mam sempron 2800+ prvej revizie jadra :D
dobře, vem ten stejný procesor a ty dvě paměti co máš a dej je do te desky DFI infinity a pokud se nedostaneš na 320 Mhz, tak uznám, že jsem se mýlil:D Anebo jsi to zkoušel v té DFI?Citace:
Původně odeslal MadCap
neskusal, ale myslim ze tu su ludia co to skusali (nie som si isty)
Citace:
Původně odeslal hyde21
No to je dobré vědět, takže spíše asi Epox že?
Takze zatim to je na 2200Mhz. Mam taky pocit, ze shitozny 350Wat zdroj ma brzdi. Je tam aj 6600ka..atd. V-Core zvysovat nejde. Skusim to este poladit ..zatim to spoznavam.
Jedine cim by sa to dalo vysvetlit, je ze ja mam konkretne zly kus procaku s blbym radicom, ktory ma problemy s dvoma ramkami, lebo su ludia, u ktorych som videl nF4x Infinity + s64 2800+ a k tomu 2x512MB DS a ficali cez 2,7GhzCitace:
Původně odeslal iguka
ale mne proste ani nejde delicka 2:1 ked mam dve ramky (nezapne sa s nou PC) a pri delicke 3:2 neviem preliezt 306Mhz HTT - memtest hadze chyby (a to som skusal viacero parov ramiek - vzdy identicke moduly a vzdy to neslo cez 306Mhz HTT) ...
a novy BIOS zatial nikde
vydrž, nový bios určitě bude:D tak jak jsi to napsal o tom paměťovým řadiči, tak to bude, problém je v procesoru, ne v desceCitace:
Původně odeslal hyde21
Ja koupil A64 3000+ s754 a nelituju ... pro s64 2800+ bych potreboval pro solidni OC desku, ktera da htt nad 300, nejlip nejakou dfi, kdezto pro tu a64 mi staci, s ohledem na nasobic 10 oproti 8, jakkakoliv nf4 deska, protoze htt na 260mhz davaji temer vsechny ... 3100+ podle me taky s ohledem na cenu a64 3000+ ztraci vyznam, protoze je o ~400 levnejsi a ma o 200mhz a 256kb min ... navic jsem shanel mAtx desku, protoze chci jit do q-packu od aspire (nevim o mATX, co da htt pres 300mhz) ... uznavam, ze kdybych bral normalni atx, tak bych asi volili jinak, ale ... IMHO pro s754 jsou teda aktualni jenom 2 procaky .. s2800+ nebo a3000+
Review Abit NV8 a EPoX 8NPA7I anglicky prekladCitace:
Původně odeslal MadCap
a ruska recenzia
Review AMD Sempron 3400+ taktovany na 2,7 GHz a v doske NV8. Pekne.
http://www.bluesmoke.net/review66_p.html
wov, nejak slabo som hladal :) vyzera to ako pekna doska ;) hodne solidny nastupca mojej aktualne NF8 ...
No tak po tom co som si toto pozrel by som siel urcite do tohoto AbituCitace:
Původně odeslal Comby
ma paradne OC moznosti aj pri dvoch pametovych moduloch a hlavne ten layout - na chipset sa moze dat pasiv a nebude zavadzat grafickej - max tak velkym chladicom CPU ako zalman 7700 atd. ale to si myslim ze na s754 ma asi malokto
len neviem ako na tom bude s podporou ta doska - ci sa vobec este vyraba ...
EDIT: pozeram ze v BGS Distribution ju maju za 3200 SKK vratane DPH
Doporučuji ti jít do Semprona 64 2800+ jdou přetaktovat až 2.5-2.7Ghz.
Zdaleka ne všechny.. Pokud tvůj jde, máš celkem štěstí.Citace:
Původně odeslal Peter9
Když je tu debata o těch deskách...má někdo zkušenosti s deskou Jetway 754GT6-P? .. podle mě má naprosto luxusní layout (jako agp desky), nForce4 6100 = nehlučné chlazení a sata2. A nové jetway jsou prej celkem slušné na taktování...a navíc cena kolem 1800Kč!
http://www.jetway.com.tw/jetway/syst...ame=754GT6%2DP
Co se tyka taktovani s dvema moduly RAM tak ja jsem vymenil 2x512 Transcend za 1GB Kingstone...S dvema moduly na delickach memtest vykazoval chyby..tezko rict jestli je to zalezitost desky nebo tech ramek ze nezvladaly delicky, protoze na defaultu to jelo...
vyzera fakt slusne, mrknem sa na nu ;)Citace:
Původně odeslal Anduril
Super. Hledal jsem na netu a v podstatě jsem našel jen ofic web a nějaké české obchody, kde ji mají.. Ale vypadá fakt slušně. Mně se nelíbí u těch nF4-4x desek, že mají obvykle PCIe slot uprostřed a zbývá málo místa na PCI karty..zvlášť když se použije pořádnej chladič na vga..Pokud tahle deska dá aspoň 270MHz, tak jdu do ni..:)Citace:
Původně odeslal MadCap
no vyzera to ako slusna minimalne kancelarska doska, takze snad bude a potrapime ;)
OT: este jedna recenzia dosky NV8.
No nevím sice jak jde na ní taktit,ale čipová sada nForce3 je už paseé.Dneska jedině na nForce4 a taktil jsem desky od Gigabytu a pohodička.I u obyč desky Gigabyte K8NE šel procák Sempron 2800+ taktnout na 2450 MHz stable,u desky Gigabyte K8NF9 a procáku Athlon 64/3000+ šel procák taknout na 2620MHz,takže já nepodceňuju levný Gigabytky.Citace:
Původně odeslal Dusan
Hodně s přetaktováním udělá i značkovej zdroj.
Je neco zajimaveho na te Epox 8NPA7I? Me prijde, ze Epox 8NPA SLI je vsech ohledech lepsi, nemuzu si pomoct :)
cena ;)Citace:
Původně odeslal WereWiking
Aha, tak to jo :) Ja bych za to ten litr klidne dal :)