moooc pekny:drool: myslim ze ani nema cenu abych se o neco podobneho pokousel:confused:
al me by se asi jeste vic libilo kdyby byly ty kapky v rovine a upne svisle. je to ale urcite otazka vkusu
Printable View
moooc pekny:drool: myslim ze ani nema cenu abych se o neco podobneho pokousel:confused:
al me by se asi jeste vic libilo kdyby byly ty kapky v rovine a upne svisle. je to ale urcite otazka vkusu
To je vyzva, tak za pul roku usilovnych pokusu mozna budou v rovine :) Jeste bych se mel predtim nadopovat nejakyma praskama, aby se mi netrepaly ruce :DCitace:
Původně odeslal tominek
Jeste jeden kousek:
http://www.ekoinpros.com/sundesign/Photos/kapka6.jpg
:drool: krasny. jen jako u predchozi ja bych si to predstavoval rovne ale je to otazka vkusu. premyslim co v te kapce na vrcholu vsechno vidim;)
Ta první kapkovka je super .. me se zase libi že to je malinko asymetricky. Ta druha je takova klasika "normálka" ale dobre zvladnuta.
muze mi prosim nekdo ve skratce naznacit jak se todle foti ? Zkousel sem to s brckem a poustet kapky do vany , ale nic moc . . .
Neviem na ktorom, ale určite na jednom z .cz servrov s foto tematikou bol celý článok/návod, ako fotiť kvapky. Zas tých servrov nie je tak veľa, skús pohľadať. Neviem či to náhodou nebol Paladix. Keď na to narazím, hodím sem linku.Citace:
Původně odeslal DOT
Moc moc povedene. To oko je velmi zajimave.
Prvá je zaujímavá, druhá ma nezaujala, a najviac sa mi páči tá tretia. Len tak ďalej. Tú tretiu fotku si viem predstaviť aj ako obraz na stene. :)
Ta 1 z těch 3 je super .. líbí moc. Pro mne fakt dobrá pocitovka :-)
... a me zase nejvic sedi ta treti . pusobi velice uklidnujicim dojmem . podobne jako ta druha , ale ta treti ma podle me lepsi kompozici . 1. me nechava chladnym a asi hlavne tim ze je to bw coz mi k jaru nejak nesedi ...
mě se líbí zase dvojka a i trojka. To mas dobry, kazdeho zaujala nekaja ;)
Me se libi ta 3 moc!!!
2ka a 3ka se mi líbí moc! 1ka mě až tolik nezaujala, ale nemůžu říct, že by se mi vyloženě nelíbila, to ne...
Dik vsem, to se mi jeste nestalo, aby byl "vyberovy" rozptyl tak obrovsky :)
2 libi moc. 3 libi hodne moc. 1 libi trochu mene;)
myslim ze u pocitovky nema cenu psat nic vic nez libi/nelibi
Mne se libi hlavne ta treti.
No koukám že jedinej já mířím mimo, takže si se mnou moc hlavu nelam ;-)Citace:
Původně odeslal Asahi
Moc se mi líbí 1. a 3., 1. víc. Druhá mi naopak nic neříká.
Ještě opožděné chválím tu poslední vodu - velmi povedené a pěkné barvy!
Voda je fakt supr, já při vém focení vody jsem málem utopil sebe i foťák, proto bych byl rád kdyby prozradil jaks to vyfotil :-)?? Jinak třetí z kytek je nejlepší ;-)
theedge: prvni se mi libi taky nejvic :)
bless: sklenice vody, naplnena opravdu uplne maximalne po okraj, kapatko (prodaji treba v lekarne), hodne svetla nebo mozna blesk (i presto jsem musel davat na extra kratky casy vyssi iso) no a pak jsem prepl na manual, objektivem predostril na urcity misto a snazil jsem se tam kapatkem kapat a pritom fotil sekvencne. Vetsina fotek byl odpad, protoze hloubka ostrosti je pri tomto jen nekolik milimetru, ale par se povedlo. Mokry bylo okolo taky vsechno :D
prvni a treti jsou vyborny.. pekva volba ctverce se stredem.. hodne povedene..
vubec celkove se mi tve fotky libi..
Tak zase nejaky makro :)
http://www.ekoinpros.com/sundesign/Photos/pr7.jpg
http://www.ekoinpros.com/sundesign/Photos/pr3.jpg
Mno, tohle se mi zamlouvá víc než ty kytky předtím - nějak na nich pro mě bylo málo obrazové informace... :D
fota jsou v pohode, u kytky nadherne barvy, ale celkem ohrana pisnicka co do kompozice, mne se zase ty tve predesle tajemne libily vice..
Jinak makro brouka je dobre, cim je to cvakle?