:o Do čeho jdeš tentokrát?Citace:
Původně odeslal DC
Printable View
:o Do čeho jdeš tentokrát?Citace:
Původně odeslal DC
no, a jak je to u chieftecu s CHLAZENIM? muze mi nekdo prosim rict, zda se tam da bez nejakeho case moddingu pridelat (nebo ze by tam treba uz rovnou byl..) predni vetrak???
Minimálně pro dva tam jsou připravené pozice. Já mám BigTower, a tak ti to nemůžu říct přesně.
do bigtoweru chieftec muzes pridelat doppredu 3x80mm a dozadu 2x80mm vetrak jenom pouhym nacvaknutim do pripraveny klicky, miditower ma vetredu "jen" 2 mista na vetraky :wink:
Přesný jako vždy;-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
Hej - CHiefteca mam doma uz aj ja..a je to taky skvely Case ze to snad ani mozne nie je ;)
Jedina nevyhoda bola cesta z obchodu k auto a z auta do bytu...pretoze ta velka krabica a jej vaha je tiez brutalna :)
Co sa tyka riesenia vo vnutri - TIP TOP.
a japak sou na chieftechy se zdrojem? nejni treba forton lepsi?
mel sem v chieftecu Chiefteca 360W, ted mam fortrona FSP300-60ATV 300W, prijde mi to stejny jak hodnotama napeti tak hlukem.Citace:
Původně odeslal scolex
Ale na druhou stranu moje skromna sestavicka to tolik nezatizi.
a freewarovi fany tam nejsou, ze? ty abych si doukoupil zvlast.
hehe "freewarovy fany" to je cool vyraz ;D
Fany si dokoupis zvlast dle sveho uvazeni a potreby ;)
Tak je to jasný, koupím to co máš ty Dee. Zbytek budu řešit pak :) A už mám koncept modifikace, myslím že se je na co těšit. Teď jen sehnat někoho kdo má lejzrovou řezačku do bočnic ;D Nedělal to náhodou DC? ???
DC řeže pilkou, ale umí to fakt dobře... Můj chief je po jeho zásahu fakt hezčí :wink:
pokud vim tak DC uz nema cas rezat...
To je taky možný...
Kua... no nic, tak to přijde na hnusný prachy.
A co zdroj? Je tam manuální nebo teplotní regulace? Je tichej?
Teplotní... No a tichej, to asi moc ne... Já nevím - dokud tam nenahážu místo těch starých ventilátorů Arctic Fany, tak ti to neřeknu :-(. Laserem by ti to vypálil asi Dudu ;-), když se nebudeš bát mu to poslat :-/
zdroj ma termoregulaci, no a tichej neni....ostatne tichej neni zadnej takhle silnej zdroj pokud si ho clovek neupravi.
Hlucnosti je podobnej tomu fotronu co mam tedka.
A to je pro me moooooc :?
takze se bude fortron upravovat....
Dyť říkám že jsi zhýčkanej ;D No, asi se mu taky budu muset podívat na zoubek. Uvidíme.Citace:
Původně odeslal DeeKay
A bočnici na rozřezání mu klidně pošlu, jen kdyby to stálo solidní prachy...
V tom by u něj neměl být problém...
Ten Chieftec je jedna z mala bedni na ktorej sa pri skladani kompu cely nedorasujes /neviem ako ostatny ale ja som sa vzdy ked som skladal kopm zo smejdovou bednou doskrabal/
To souhlasím - posledně jsem stavěl komp kámošovi s kejsem redstar za pár stovek a pěkně jsem se pořezal :-o :eek:Citace:
Původně odeslal NOD
Mimochodem už jsem mluvil s DUDU a domlouvám si modifikaci bočnice, takže doufám že to bude do LAN Party hotovo. Myslím že se je na co těšit! :D 8-)
A na kolik ta modifikace přijde??? Jak jsem se tak koukal, tak by to vyšlo kolem litru a to už se mi zdá trochu moc... :-(
Tak mně to přijde tak akorát. Zatím co mi psal hodně hrubý odhad 600-800, kolik by sis tak představoval? Plexi je drahý jak blázen, a kdyby sis to řezal pilkou, tak se dřív zblázníš a pak si radši půjdeš koupit do Monimy novou bočnici s oknem :wink:Citace:
Původně odeslal *VIPER*