Mají je třeba CzechComputer, jeden už sem si bloknul :)Citace:
Původně odeslal check
http://www.czechcomputer.cz/product_news.jsp
Printable View
Mají je třeba CzechComputer, jeden už sem si bloknul :)Citace:
Původně odeslal check
http://www.czechcomputer.cz/product_news.jsp
Ja ich v mojom shope uz mam v ponuke ;)
dpc ja nemam stesti, po poledni sem si v czc byl pro posledni vetrak co chci do case, a v podvecer uz maj skladem i ty novy :x
Tak jsem dnes poridil AF12025 misto jiz pohvizdujiciho vetraku ve zdroji.
Prvotni zkusenosti: 12V je fakt dost slyset at je kdekoliv (proudici vzduch) na 5V jsem max spokojenej. Zitra ho zkusim pripojit na tu fortronovskou regulaci :), protoze mi stoupla teplota v case o 2-5°C a tim i otacky na procesoru. Preci jenom je to jedinej vetrak ven.
Jinak mohu jen doporucit. Ted je v mojim PC nejhlucnejsi AC Copper Silent 2 Rev. 2. :|
a ja jsem zas ted diky CZC stastny majitel Artic fan 12 a artic fan 9. naplno jsem je nezkousel, jen na regulace. funguji na odporove regulaci [natvrdo podle navodu kdysi na pct] i na regulaci zalmana, coz ne vsechny funguji. na urovni hlasitosti, kde moje stare 80 jsou bezhlucne a je lehky vanek, tak tam artic fan 9 citelne fouka ;)
jinak, jak se pripevnuji k skrini - z te rovne strany jsou na nich nepruchozi diry a soucasti dodavky je sada kratkych ctyr sroubku
Zapojil jsem ho (AF12025) tedy na regulaci uvnitr fortrona. Funguje, je stale tissi, ale uz neni tak tichej, jako na 5V. Ale co mne hlavne prekvapilo, ma asi mensi prutok vzduchu nez originalni, protoze se mi vsude (CPU, CASE, HDD) zvedla teplota o cca 2°C :( .
Koupil jsem 3x Arctic Fan 12025 a dva jsem zapojil místo Thermaltake A1225L 12S
Tichej začne bejt kolem 5V-6V.Průtok vzduchu je ještě dostatečný.
Všechny tří větráčky bzučí(tohle TT A1225 nedělal) - naštěstí je to slyšet kousek od větráku
Pro mě jsou ale zklamáním - prutok vzduchu mají skoro stejný(možná o něco menší) než TT A1225 při 6V - čekal jsem od nich více.
Za stovku ale lepší větrák neseženete.
Od nich ani viac cakat netreba nakolko su urcene fakt do totalne lacneho segmentu. Na tu cenu je hodne hodne dobry :).